Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium S2 [Dedyk][PvP][Rework]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, R.o.b.c.i.o napisał:

CU6600w.jpg

NIE POLECAM POZDRAWIAM

To nie on, to pewnie ta jego szmaciura co na tsie z nim po nocach siedzi i liczy, że stanowisko jakieś obejmie ^^

żenada1 — kopia.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam x2 , po tym gdy filmik up został wstawiony na mpc gildia została usunięta co widać na ss :> 

Opublikowano
Dnia 7.01.2018 o 16:38, R.o.b.c.i.o napisał:

Bardzo dobry Admin :)

4zYRUl2.png

xD

Ten z invorii, czy to drugie gówno? A może w ogóle Shenlong aka dupowłaz? ^^

żenada1 — kopia.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 14.01.2018 o 21:30, Carbonxx3x napisał:

149qufa.jpg

Patcher 3 razy to samo....proszę o pomóc i dziękuje :)

Przy przerwie technicznej, która będzie w tym tyg zostanie to poprawione.

Opublikowano
17 godzin temu, vPerserga napisał:

Przy przerwie technicznej, która będzie w tym tyg zostanie to poprawione.

Przerwa miała być w weekend XDDDD

+ nie polecam :) na serwerze działają WSZYSTKIE czity jakie tylko chcecie, sama administracja gra na odpale + perserga lata z setkami a zwykli gracze nie maja do nich dostępu. Pozdrawiam 

Opublikowano
2 godziny temu, Resso. napisał:

Przerwa miała być w weekend XDDDD

+ nie polecam :) na serwerze działają WSZYSTKIE czity jakie tylko chcecie, sama administracja gra na odpale + perserga lata z setkami a zwykli gracze nie maja do nich dostępu. Pozdrawiam 

i mówi to osoba, która dostała ze 100 banów za hacki, a jak przybywało osób, to lizała dupe o ub :s

Opublikowano
10 godzin temu, vPerserga napisał:

i mówi to osoba, która dostała ze 100 banów za hacki, a jak przybywało osób, to lizała dupe o ub :s

Ja lizałem dupę o UB? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 1.7

- Nowy wygląd m1

- Nowa grafika w oknie logowania

- Nowe emotinki

- Kd u handlarki w 5000 sztuk

- Nowy mapmall (grafika przy zalogowaniu się na jakiej mapie jesteśmy)

- Nadanie przedrostków gildiom z turnieju

- Nowa Mapa do OX

Potrzeba uruchomić patcher!

O5xZDC8.jpg

• 2 tygodnie później...
Gość `Mentos
Opublikowano

Aktualizacja 1.8

Dodany nowy set broni, ale skąd go zdobyć?

Został wprowadzony nowy dungeon (wieża wygnanców) i z silnej lodowej wiedźmy mamy szansę na drop szkatułki (dokładnie 7%) i dropi losowa broń +0

Żeby ulepszyć broń dalej trzeba dropnąc ulepki, a skąd one? a dungeony nemere,baronka,beran (stare czasy s1 się przypomną)

100% na ulepszenie zawsze

Na dungeonie również możemy wydropić hwangi do expa (również można je przerobić dalej), z silnej lodowej wiedźmy mamy szansę wydropić szkatułkę (również 7%)

Prócz tego ze skrzynki mamy szansę wydropić kd potwora +6 

Prócz tego został dodany nowy set broni, który będzie można kupić w is (ulepszać tak samo trzeba jak tego z dunga) tylko inny wygląd.

Został dodany resp pirata tanaka aka legendarnego bossa respi się na pustyni i jego czas respu to 12h

W nocy wleci aktualizacja z kostiumami także czekajcie.

Wejście na dungi w m1.

BRONIE NA +9 DAJĄ TEN SAM DMG CO INNE BRONIE, WIĘC NIE JEST OBOWIĄZKOWE ROBIENIE TYCH BRONI, A AKTUALIZACJA MIAŁA NA CELU ZABIĆ NUDY I DODAĆ NOWE BRONIE DO WYGLĄDU.

Gość `Mentos
Opublikowano

@Protektor Typie głowa Cię boli, co ty w ogóle pierdolisz, od noname to możesz sobie kolegów wyzywać. I następnym razem, jak będziesz chciał mnie oznaczyć to zapytaj się o pozwolenie.

Ps. I dla twojej niewiedzy, jestem autorem tego tematu, wiec wypad mi stad.

Opublikowano
22 godziny temu, `Mentos napisał:

@Protektor Typie głowa Cię boli, co ty w ogóle pierdolisz, od noname to możesz sobie kolegów wyzywać. I następnym razem, jak będziesz chciał mnie oznaczyć to zapytaj się o pozwolenie.

Ps. I dla twojej niewiedzy, jestem autorem tego tematu, wiec wypad mi stad.

chłopie ten temat zaraz ci zamknę i wtedy się posrasz dopiero :)

bgfp marvelia.png

Gość `Mentos
Opublikowano
18 godzin temu, Carbonxx3x napisał:

Długooooooooooo czekammmmmmmmmmmmmmmmmmmm zbugowane łuki............................A mentos nie umiesz? :)))

Wejdź na forum serwerowe i pisz do persergi, ja nie jestem technikiem.

21 minut temu, Protektor napisał:

chłopie ten temat zaraz ci zamknę i wtedy się posrasz dopiero :)

Czekam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja 1.9

- Poprawione fryzury dla szamanki

- Osłabienie kolcy Caliope

- Dodanie do handlarza zbrojami 3 pary kolc +0 

- Przeniesienie kamieni dusz z handlarki do handlarza zbrojami

- Dodanie nowej mapy, a na niej moby, metki, bossy

- Dodanie tarczy tytanów V3/V4 (Drop z bossa na mapie)

- Dodanie kolcy z kosci (i te inne kolce) (zmienione są bony w 3 parach) do handlarki

- Poprawienie komunikatu o nemere (aktualnie były x2, a teraz będzie x1)

- Usunięcie wszystkich bryłek z eq

- Na każdej postaci po aktualizacji dostaje się 500k yang

- Usunięto bryłki na start, a dodano 500k na start

- Poprawiono opisy niektórych itemów

Aktualizacja 2.0

- Usunięcie butów wiatru z eq (trzeba kupić nowe)

- Od teraz buty wiatru wchodzą w slot pasa (żebyście mogli ubrać 2 pary kolców od handlarki)

- Dodano proste 3 questy za które macie bonusy stałe

- Poprawiono opisy niektórych itemków

- Tymczasowo wyłączono używanie dopalaczy

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tą częśc aktualizacji poświęciłem dla osób, które się nudzą na serwie, to co teraz wypisze NIE JEST OBOWIĄZKOWE DO ROBOTY!

Zostało dodane Ulepszanie Hwangów oraz broni do exp do V9

Aktualizacja 2.1

- Dodanie 4 szybkich misji bossologii

- Dodanie 1 szybkiej misji Metinologii

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tą częśc również poświęciłem dla "nudziarzy" którzy chcą podbić dmg w potwory, a więc :

Jak można zauważyć wieża se-pong nikt jej nie robi, dlatego dodałem drop nowej skrzyni, ale co dropi?

Dodałem biżuterie do expa (hełm, tarcza,kolce,nasior,buty) + pierścionek do expa, który wchodzi w slot tam gdzie kolce atak itp.

Dropi skrzynia z Niebieskiej śmierci, a szansa na nią jest 7%.

W kolczykach do expa można mixować śr, więc kolczyki są jak najbardziej pod exp

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ulepszanie tych itemków jest trudne, ale to jest zrobione specjalnie, żebyście jak się nudzili mieli co robić, nie jest obowiązkowe to do roboty, bo przecież w trucie v3 i hwangu również dajecie rade wysolować wsio.

Opublikowano
1 godzinę temu, Yoshimitsuu napisał:

Ile ludzi tu gra ?

najwięcej w ciągu dnia może z 80 wyjdzie, średnio masz 50, a licznik i tak pokaże Ci z 200, Perserga sam zaczął w to wierzyć

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
1 godzinę temu, SiureK™ napisał:

najwięcej w ciągu dnia może z 80 wyjdzie, średnio masz 50, a licznik i tak pokaże Ci z 200, Perserga sam zaczął w to wierzyć

No to najwiecej jest o godzinie 01.16 w tygodniu , 81 pokazuje . Jednak podziekuje za gre bo w m1 sa 2 osoby , reszta powie ze wszyscy dropia . czat nikt nie pisze . Podziekuje jednak za serwer 

Opublikowano

Generalnie to nie wiem kto o zdrowych zmysłach zacząłby tutaj grać, Krystianowi coś jeb*o na łeb i tak o zaczął sobie banować każdego po kolei z powodem "elo !" także najlepszy developer w akcji :D

iks de

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...