Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cortium S2 [Dedyk][PvP][Rework]

Gość `Mentos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wczoraj oraz dziś zawitała aktualizacja 6, a co w niej :

- Max lv 235

- Nowy set

- Dodanie tabeli bonusów do Panelu Bocznego

- Poprawienie leczenia

- Zmniejszenie ilości krytycznego uderzenia

- Usunięto roski z eq na kryta i szycia tak samo dłonie kryta/szycia (trzeba od nowa u npc kupić)

- Dodano nowe kostiumy do dropu z SP

- Dodano bronie +8 do npc 1-65 lv

- Dodano nową grafike przy ładowaniu postaci

- Dodano śnieżne m1

- Poprawa opisów niektórych przedmiotów

- Otworzenie zapisów do turnieju gildyjnego link : http://forum.cortium-mt2.pl/index.php?/topic/404-turniej-gildyjny-3/

- Dodano kukłe treningową do m1 chunjo

- Dodano do kukły abs na miecze etc.

- Fasola regeneruje 5k rangi

- Usunięto z marmuru azraela, nemere, razadora żeby zmniejszyć lagi.

------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizacja dziś

- Poprawiono bronie 65 u npc

- Usunięto śr i um z broni 30

- Usunięto bronie 30 z serwera, trzeba od nowa kupić

- Poprawiono bonusy w broniach 75 (miały inne wartości z potworami)

Proszę o uruchomienie patchera w celu zobaczenia zmian.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
15 godzin temu, KoxowyWoj napisał:

DMG itp dalej działa jak działało?

Liczysz na to, że perserga zablokuje jakiekolwiek hacki?XD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
31 minut temu, Carbonxx3x napisał:

Ile online?

Masz licznik na stronce.

Cortium.pl

Opublikowano
20 godzin temu, Nosi97 napisał:

2 osoby na krzyż, nie polecam tam grać xD

Polecam udać się do specjalisty, bo widzę że coś słabo ze wzrokiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, `Mentos napisał:

Polecam zamknąć serwer, bo widze, że coś słabo z umiejętnościami tworzenia ich... A  nie przepraszam, jesteś tylko pachołkiem 16 letniego grubcia, wybaczam w takim razie.

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
22 godziny temu, `Mentos napisał:

Perserga, wyjdź z konta Mentosa i przestań się ośmieszać, dziś mając około 50-60 osób na serwerze (tak, specjalnie biegałem po mapach i sprawdzałem) na liczniku miałeś 251. Pomijam już to, że zamiast robić coś na serwerze popier*alasz na postaci z dodatkowymi itemami niedostępnymi dla graczy i się z nimi bijesz ^^

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
47 minut temu, SiureK™ napisał:

Perserga, wyjdź z konta Mentosa i przestań się ośmieszać, dziś mając około 50-60 osób na serwerze (tak, specjalnie biegałem po mapach i sprawdzałem) na liczniku miałeś 251. Pomijam już to, że zamiast robić coś na serwerze popier*alasz na postaci z dodatkowymi itemami niedostępnymi dla graczy i się z nimi bijesz ^^

A czego się spodziewałeś po 15latku, który nawet wysłowić się nie potrafi.

Opublikowano
13 minut temu, Supreme napisał:

A czego się spodziewałeś po 15latku, który nawet wysłowić się nie potrafi.

Niewiele, był takim geniuszem, że po odejściu kumpla z teamu zapomniał mu zabrać admina na stronie. Swoje pobanowaliśmy nie powiem :D

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Odobiscie nie przepadam za perserga i pluje na niego ale wolę polecić ten serw niz to gowno co teraz startuje typu laneris s100 asurek tylko zaciera dlonie i smieje sie z tych debili co daja mu dalej zarabiac hajsik za jego gowniane serwery :D Perserga nie lubie cie bo jestes jaki jesteś ale polecam cortium'a  mozna sie dobrze pobawić w pvp a mało takich serwerów teraz :)

Pozdrawiam wszystkich graczy         cortium Tuq

Jestem zwykły młody chłopak nie zostanę bohaterem, z wiekiem pozostaje sobą, mam nadzieje że mądrzeje.

Opublikowano
3 godziny temu, barto0122 napisał:

Odobiscie nie przepadam za perserga i pluje na niego ale wolę polecić ten serw niz to gowno co teraz startuje typu laneris s100 asurek tylko zaciera dlonie i smieje sie z tych debili co daja mu dalej zarabiac hajsik za jego gowniane serwery :D Perserga nie lubie cie bo jestes jaki jesteś ale polecam cortium'a  mozna sie dobrze pobawić w pvp a mało takich serwerów teraz :)

Pozdrawiam wszystkich graczy         cortium Tuq

Z tą dobrą zabawą bym nie przesadzał, wojny może i tak, ale pvp jest tak spierdolone, że aż szkoda się w nie bawić. Jedyne co, to można tutaj wejść z jakąś ekipą, zmieszać szybko wojenne i wyzywać wszystkie gildie po kolei. Chociaż ciężko teraz o jakąś skoro w grze nie ma nawet 100 osób ^^

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Myślałem, że to już upadło, ale mało i tak graczy gra na tym serwie. 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...