Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VelurS2 [Easy/4fun] Beta

Tabasko9621

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , w związku że dopiero się uczę tworzyć serwery chciałbym zaprosić was do testowania mojego serwera  tworzonego na plikach Rykox V2 

EXP  Nie da się określić  dokładnie do 90 szybki a od 90 schody .

Yang  500% 

Drop  250%

Strona  http://85.255.14.88/

Klient https://mega.nz/#!71MTjLiI!czaM847jpILbLcPImwF468Y5mbGjf6QPEvleWOhnIwM

Skan 4f7e0f967321f431med.jpg

NPC

0428ff5fb59f79e2med.jpg

System ulepszania zbroi 

c2bfe6ae8024bec4med.jpg

System ulepszania broni

4a8af291565c159dmed.jpg

System ulepszania Tarcz i Biżuterii 

32c2552a052d2283med.jpg

Szkata Blasku Księżyca i przykładowy z niej drop  , szkata zostanie do dropu dodany wieczorem . 

a8eb10a329f24521med.jpg

cf8a487259dec902med.jpg

SS Weryfikacyjny

3bac7fbfbd19ad66med.jpg

Nie jestem dobry w tworzeniu prezentacji , także darujmy sobie podśmiechujki ok ? ;)

Końcowy wygląd serwera może znacznie odbiegać od teraźniejszego

Opublikowano

Gówno, tyle powiem. Nie ma już serwerów na których można by było pograć, jak kilka lat temu, z kilkoma setami broni. LomaxMT2 był serverem easy/4fun i nie było w nim tylu śmieci i setów przed co rozgrywka była zajebista

Opublikowano

Pliki nawet nie zedytowane a do tego nawet nie chciało ci się kogoś poprosić   lub samemu zrobić prezkę z darmowych edytorów , czyli jak masz takie podejście to weź wyjdź i wróć jak przemyślisz swoje zachowanie . Pozdrawiam :)

Opublikowano
1 minutę temu, Adonis6Xp napisał:

Pliki nawet nie zedytowane a do tego nawet nie chciało ci się kogoś poprosić   lub samemu zrobić prezkę z darmowych edytorów , czyli jak masz takie podejście to weź wyjdź i wróć jak przemyślisz swoje zachowanie . Pozdrawiam :)

Przecież zrobiłem prezentacje samemu , ssy handlarzy , edytowałem npc , wieczorem dodam kilka rzeczy bo mam przygotowane , przeczytaj to co na końcu napisałem 

• Aive zmienił(a) tytuł na VelurS2 [Easy/4fun] Beta
Opublikowano

13. Prezentacje serwerów beta, testowych itp. - umieszczamy w dziale zapowiedzi serwerów.

Na ten moment zapraszam Cię do działu zapowiedzi, zamykam.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...