Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Thoris

Legolas.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Ork Czarodziej napisał:

jak na parę lat obserwowania rynku metina to coś słabo wam poszło

Standardowy metin bez żadnych wymyśleń, jeżeli chcesz coś lepszego i w typie medium to poczekaj jeszcze ze 3 miesiące ;)

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 12.

Opublikowano
24 minuty temu, bigbig napisał:

Cannzas ostatnio pytał czy znam jakiegoś sposnora a teraz jest sposnorem XDDDD

legolas-cannzas-Tays xD

To niezłe informacje masz jak mnie do niego porównujesz  tays tto akurat ttechnik ;p ale żaden z nas nie ma nic wspólnego z cannzasem i nawet nie pisz takich bzdur chłopak 

40 minut temu, Evil Smile napisał:

To wszystko tak jakby... znajome. :D 

No cóż, powodzenia

Dziękuję 

13 minut temu, Aive napisał:

5. Zapowiedź obowiązkowo musi zawierać 2 screeny weryfikacyjne z napisem "Nazwa serwera dla MPCForum z aktualną datą".

Dodaj screeny weryfikacyjne, czas do 12.

Dodam tak do 13 o ile mogę :)

Opublikowano
7 godzin temu, xMox napisał:

Nawet Cebulaki wiedzą że ten serwer to syf :P Przez 1h nikt nie wziął udziału w konkursie na darmowe SMY! :ass:

Chłopak godzina pierwsza w nocy była + reklama dopiero dzisiaj startuje, więc mnie to nawet nie dziwi :) Zobaczymy dzień pprzed startem.

Opublikowano
1 godzinę temu, Sympaatyczny napisał:

Pozdrawiam ;)

https://www.mpcforum.pl/topic/1624976-vestiamt2pl-easypvp/

Czyli harnaś w timie, reklamy nie będzie bo szkoda kasy, na starcie będzie 100 osób a za 2 tygodnie padnie :D

Nie ma harnasia, reklama jest już zalatwiana daj nam szansę a się przekonasz że będzie inaczej ;)

//Weryfikacja dodana.

Opublikowano

Specjalnie to czytałem i... co tu jest ciekawego? Bo nic nie widze, jakiś kolejny syf posklejany z tego, co znaleziono na wysypisku śmieci i "a chuj, może ktoś załaduje smy"

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Myślałem że będzie to lepsze od tego co mi pokazywales kiedyś

Opublikowano
10 minut temu, SiureK™ napisał:

Specjalnie to czytałem i... co tu jest ciekawego? Bo nic nie widze, jakiś kolejny syf posklejany z tego, co znaleziono na wysypisku śmieci i "a chuj, może ktoś załaduje smy"

Nie rozumiem bardzo twojej wypowiedzi ;p To jest serwer Easy/PvP jest parę udogodnień, nikomu nie karzemy, żeby grał. Znajdzie się grono odbiorców, którym się spodoba, tym bardziej nikogo nie zmuszamy 

do gry na naszym serwerze, pozdrawiam.

Przed chwilą, Lajk™ napisał:

Myślałem że będzie to lepsze od tego co mi pokazywales kiedyś

To jeszcze nie ten moment, to jeszcze nie ten projekt, ten tylko sponsoruje koleżce.

Opublikowano
4 godziny temu, Sympaatyczny napisał:

Pozdrawiam ;)

https://www.mpcforum.pl/topic/1624976-vestiamt2pl-easypvp/

Czyli harnaś w timie, reklamy nie będzie bo szkoda kasy, na starcie będzie 100 osób a za 2 tygodnie padnie :D

nie żebym ich broniła, ale to nie jego serwer xD 

ale fakt, pliki te same. To jest serwer kumpla florka, florek kupił pliki predorii od harnasia, a potem je oddał xD 

Florek będzie miał predorię i etorię w jednym czasie

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Evil Smile napisał:

ale fakt, pliki te same. To jest serwer kumpla florka, florek kupił pliki predorii od harnasia, a potem je oddał xD 

Ostatnia predoria, zaklinali się nie ma harnasia okazało się że był. Vestia też była ta sama gadka. No ale dobra zobaczymy, wbiję tylko dlatego że podobała mi się Vestia jednak admini byli kretynami.

Opublikowano
19 minut temu, Sympaatyczny napisał:

Ostatnia predoria, zaklinali się nie ma harnasia okazało się że był. Vestia też była ta sama gadka. No ale dobra zobaczymy, wbiję tylko dlatego że podobała mi się Vestia jednak admini byli kretynami.

Ale faktycznie predoria jest floriana wiem bo robiłem mu to śmieszne logo na Fp i grafike pod reakcje, z resztą on się nie kryje.

Opublikowano
32 minuty temu, TonyBletek napisał:

Ale faktycznie predoria jest floriana wiem bo robiłem mu to śmieszne logo na Fp i grafike pod reakcje, z resztą on się nie kryje.

Wyjebane :D

Opublikowano
1 minutę temu, TonyBletek napisał:

Jeszcze jak mati :P

Ale serio jebie oczami vestią xD

za jakieś drobne poszła.Akurat na kapsalony.XD

Opublikowano
3 godziny temu, Sympaatyczny napisał:

z Vestią się nie krył, a prezkę wstawiałam bodajże ja. Nawet nick miał Piotrek.

Co do serwera - okaże się jak kto prowadzi serwer, bo i pliki mogą być najlepsze, ba, oryginalne, a serwer jebutnie, bo ktoś uja na to wyłoży. 

Pliki tutaj odgrywają mniejszą role

Opublikowano
19 godzin temu, Legolas. napisał:

Standardowy metin bez żadnych wymyśleń, jeżeli chcesz coś lepszego i w typie medium to poczekaj jeszcze ze 3 miesiące ;)

Czyli mówisz szybki hajsik i go nexcik, oki

Opublikowano
4 godziny temu, Evil Smile napisał:

brakuje tutaj "bądź jak florek, rób hajs" :s

Opublikowano
21 godzin temu, Legolas. napisał:

Czyli chcecie zacząć standardowo a potem z pomysłami ludzi coś nowego dodawać? Fajna opcja by była na serwer.

Jeśli oczywiście o to ci chodzi. ;) 

Powodzenia! 

837341413742376668518.png

Opublikowano
20 minut temu, Smiguss napisał:

Czyli chcecie zacząć standardowo a potem z pomysłami ludzi coś nowego dodawać? Fajna opcja by była na serwer.

Jeśli oczywiście o to ci chodzi. ;) 

Powodzenia! 

chyba o to chodzi, a sam legolas nie ma powiązania z serwerem, z tego co mi wiadomo :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...