Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New acc- sez 8

metinowiec189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry wieczor, intryguje mnie jedna rzecz. Maja wprwadzic ten brak ograniczenia lvl, jak to bedzie wygladalo? Nadal 30lvl bedzie trzeba dobic, zeby rozpcozac rankedy? Chce zrobic nowe konto i sie tam pobawic, ale nie mam pojecia, czy trzeba bedzie zainwestowac w boosty i wgl. 

Nie czaruj.

Opublikowano
6 godzin temu, metinowiec189 napisał:

trzeba bedzie zainwestowac w boosty i wgl. 

Boosty znikają ze sklepów, a rankedy chyba ciagle będą od 30 lvl.

Opublikowano
3 godziny temu, Marchwj napisał:

Boosty znikają ze sklepów, a rankedy chyba ciagle będą od 30 lvl.

Znikają tylko boosty od IP, aczkolwiek zostają od xp, bo teraz co level masz jakieś tam nagrody, a co level z tzw milestone masz specjalne większe nagrody :)

Co do rankedów to wciąż od 30lvl, a nieskończoność lvl masz po to, aby dostawać różne niedostępne nagrody typu specjalne emotki czy inne duperele. ^^

Opublikowano

wogole ta niebieska esesja do czegos przyda sie ,,, ? bo co zostalem za runy to moge teraz wykupic ostatniego brakujace bohatera... i skorke do ww.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Niebieska esencja Ci się przyda na każdą nową postać, ale jeśli się nie mylę to z każdym lvl'em powinieneś ileś tam tej esencji dostać, więc... No i do 6/7 maestrii jeszcze. 

Opublikowano

Boosty są dalej, trzeba nabić 30 lvl ale idzie to szybciej. 

I z postaciami łatwiej (od 1 lvla) bo po 30 poziomie zarobek na postacie jest gorszy. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano
9 godzin temu, Arroo #prowo napisał:

Boosty są dalej, trzeba nabić 30 lvl ale idzie to szybciej. 

I z postaciami łatwiej (od 1 lvla) bo po 30 poziomie zarobek na postacie jest gorszy. 

Jak założysz nowe konto to wszystkie postacie będziesz miał grubo po wbiciu 200 lvla, specjaliści z H2P obliczali. Mam nadzieję, że zjebali obliczenia.

Opublikowano

nie specjalisci z h2p obliczali, bo oni chuja obliczaja, tylko przegladaja /r/leagueoflegends i szybko spalszczaja wszystko stamtad xD

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z esencjami? Założyłbym sobie nowe konto na euw, ale nie wiem z zarobkiem esencji? Bo skoro teraz się nie dostaje waluty za gry to ile +/- będę miał do 10/15lvl`a? 

Opublikowano
7 godzin temu, Sztel1 napisał:

Jak wygląda sprawa z esencjami? Założyłbym sobie nowe konto na euw, ale nie wiem z zarobkiem esencji? Bo skoro teraz się nie dostaje waluty za gry to ile +/- będę miał do 10/15lvl`a? 

Poniżej 30 lvl będziesz dostawać kapsuły z odłamkami bohaterów, to ile będziesz miał esencji zależy od ciebie i tego ile odłamków rozmienisz na esencje   

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...