Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikalne biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft - serwery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisałem do niego kilka dni temu i do teraz nie otrzymałem odpowiedzi. 

Battlefield 3 Mod

bf3.player-MPCforum.pl:27061
CODMOD: II WŚ

cod.player-MPCforum.pl:27055

Opublikowano
Dnia 1.03.2018 o 09:15, KamilMinecraftBalloon napisał:

Ten co  tworzy te biomy tworząc je ma was w dÓpie...

Jemu chodzi tylko o pieniądze :/

A czy coś w dzisiejszych czasach widziałeś za darmo? Klientów nie mam w dupie, jak nie mam czasu to nie przyjmuję zleceń a za swoją pracę oczekuję wynagrodzenia. Zresztą szkoda słów.

@TaBalU

Zaraz Ci odpiszę, nie miałem w tygodniu czasu.

Opublikowano
Cytat

Wszystko gra. Nie rozmawialiśmy długo ale myślę, że zachowuje się profesjonalnie.

Polecam.

To napisałem wcześniej. 
Aktualnie sprawa wygląda tak, że zgłosiłem się do niego o zrobienie biomów. 
Powiedział, że potrzebuje tygodnia a po tym czasie, że miał problemy i potrzebuje jeszcze kilku dni (2-3). Zgodziłem się i wstępnie umówiliśmy się na sobotę. 
76b9dc3a59b0f.jpg
Oczywiście powiedział w ten dzień:
bbdd8720816b3.jpg

Tak więc po tym czasie spóźnił się i tak na umówioną 11 o 2h a dodatkowo przedstawił biomy zrobione w może 20%/30%. 
Serdecznie odradzam wpłacania 30% jakie sobie rości przed rozpoczęciem prac..
86810b2472765.jpg
Podczas rozmowy już po tej robocie, gdzie było tak mało obiecanych zrobionych rzeczy oczywiście odmówił odesłania zaliczki. 
Niby to rozumiem ale po półtorej tygodnia oczekiwania i jak to przyznał "przecież godzina pracy wystarczy" oczekiwałem zwrotu.

30 zł.. niby nic, ale za 0 pracy nawet 5 zł bym nie dał. 

Battlefield 3 Mod

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 2.03.2018 o 13:40, TaBalU napisał:

To napisałem wcześniej. 
Aktualnie sprawa wygląda tak, że zgłosiłem się do niego o zrobienie biomów. 
Powiedział, że potrzebuje tygodnia a po tym czasie, że miał problemy i potrzebuje jeszcze kilku dni (2-3). Zgodziłem się i wstępnie umówiliśmy się na sobotę. 
76b9dc3a59b0f.jpg
Oczywiście powiedział w ten dzień:
bbdd8720816b3.jpg

Tak więc po tym czasie spóźnił się i tak na umówioną 11 o 2h a dodatkowo przedstawił biomy zrobione w może 20%/30%. 
Serdecznie odradzam wpłacania 30% jakie sobie rości przed rozpoczęciem prac..
86810b2472765.jpg
Podczas rozmowy już po tej robocie, gdzie było tak mało obiecanych zrobionych rzeczy oczywiście odmówił odesłania zaliczki. 
Niby to rozumiem ale po półtorej tygodnia oczekiwania i jak to przyznał "przecież godzina pracy wystarczy" oczekiwałem zwrotu.

30 zł.. niby nic, ale za 0 pracy nawet 5 zł bym nie dał. 

1. Na początku muszę się przyznać że robota nie została wykonana w umówionym terminie z przyczyn prywatnych i tu nie muszę się raczej tłumaczyć.

2. Nie wiem po co wstawiasz tego screena skoro nie miałeś nic przeciwko 

3. Nie byliśmy umówieni na konkretną godzinę, więc nie wiem skąd ci się wzięła 11.

4. Tłumaczyłem Ci że zaliczka polega na tym że jeżeli klient po wykonanej robocie powie mi "no wiesz jednak nie biorę" a ja poświeciłem na to czas to wtedy zaliczka pokrywa mój spędzony czas przy tym. Wiele razy robiłem coś bez zaliczki i kończyło się tym że pisali mi "wiesz co ja jednak nie chcę, sorry" a czasu mi nikt nie odda :)

5. 0 pracy? Siedziałem nad tym 2 godziny, może więcej a ty mi piszesz że nie włożyłem w to żadnej pracy? Pisałem ci jeszcze w sobotę że edytor obiektów nie czyta mi zbudowanych przez Ciebie ruin w minecraftcie - nie uzyskałem odpowiedzi to zostawiłem to co zrobiłem.

To wszystko.

Opublikowano

To jest Twoje zdanie. 
Rozumiem, że się nie zgadzasz i teraz przeinaczasz prawdę aby nie wyglądało to tak źle. 

Tyle ode mnie i powodzenia mimo wszystko w dalszych projektach.

Ps: 

Cytat

Nie wiem po co wstawiasz tego screena skoro nie miałeś nic przeciwko

Wstawiam ss'y aby to nie wyglądało na wyssane z palca. Myślałem, że to oczywiste.

Wciąż nie polecam. 

Battlefield 3 Mod

Opublikowano
3 minuty temu, TaBalU napisał:

To jest Twoje zdanie. 
Rozumiem, że się nie zgadzasz i teraz przeinaczasz prawdę aby nie wyglądało to tak źle. 

Tyle ode mnie i powodzenia mimo wszystko w dalszych projektach.

Ps: 

Wstawiam ss'y aby to nie wyglądało na wyssane z palca. Myślałem, że to oczywiste.

Wciąż nie polecam. 

Nie przeinaczam tylko piszę jak było. Uważam sprawę za wyjaśnioną.

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Unikalne biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft
  • 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na Unikalne biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft - serwery
  • dawidex335 odblokował(a) ten temat
  • dawidex335 zablokował(a) ten temat
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do archiwum po miesiącu nieaktywności.

Jeśli w poście masz do mnie sprawę dodaj @dawidex335

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...