Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikalne biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft - serwery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 24.01.2018 o 09:21, KamilMinecraftBalloon napisał:

Nie mógłbyś dać poprostu link do pobrania tych map tylko trzeba płacić aż tak dużo?

Biomy czy tez mapy jak to ty nazywasz są robione przez moją osobę. Za swoją pracę oczekuje wynagrodzenia.

Opublikowano
12 godzin temu, thehekketisky napisał:

Biomy czy tez mapy jak to ty nazywasz są robione przez moją osobę. Za swoją pracę oczekuje wynagrodzenia.

Wynogradzenie to raczej najlepiej pochwalenie i podziękowanie a nie płacenie...

Opublikowano
1 godzinę temu, KamilMinecraftBalloon napisał:

Wynogradzenie to raczej najlepiej pochwalenie i podziękowanie a nie płacenie...

W dzisiejszych czasach nie ma nic za darmo, w porównaniu do konkurencji u mnie naprawdę jest tanio :)

Opublikowano
Dnia 30.01.2018 o 19:22, KamilMinecraftBalloon napisał:

50 Złoty tanio? no chyba jakiś żart....

Widziałem kilku ludzi którzy robili za darmo takie unikalne biomy

No widzisz, widziałeś. W porównaniu do mojej konkurencji na tym forum biorę mało.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Unikalne biomy na zamówienie na Twój serwer Minecraft
Opublikowano

XCrafters.pl wyposażone w stare dobre urozmaicone biomy! Szykuje się wielki powrót starego dobrego serwera :)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spoiler:

NZRGom6.png

ANjhJ7y.png

Yd2GuyT.png

FAQUHlp.png

7uuFvyM.png

Vagcygs.png

Wv0JYtz.png

Opublikowano

Pfff padłem "Osoba która robienie biomów ma we krwi".

Nie polecam tego gościa ps. Nie pomagajcie mu w niczym bo jak prosicie go o pomoc to ma za przeproszeniem was w dupie.

Dodam jeszcze, że większość obiektów nie jest jego.

Opublikowano
7 minut temu, Drejkus napisał:

Pfff padłem "Osoba która robienie biomów ma we krwi".

Nie polecam tego gościa ps. Nie pomagajcie mu w niczym bo jak prosicie go o pomoc to ma za przeproszeniem was w dupie.

Dodam jeszcze, że większość obiektów nie jest jego.

Pogrążasz się tylko i wyłącznie. Oczerniasz mnie tylko i dlatego bo nie chciałem ci dać generatora do netheru za darmo? Śmieszny jesteś. Co do obiektów które wykorzystuje to nie wiem skąd masz takie głupie informacje.

Opublikowano

@thehekketisky

Dzieciaku wyjaśnię ci parę rzeczy.

1. Śmieszny to ty jesteś.

2. Zrobiłem ci grafiki / pomogłem ci przy budowaniu przy trzech spawnach / minimalnie dałem ci parę rad / pomysłów przy tc.

3. A ty jesteś jebanym dzieciakiem którym nie da się wyjaśnić, że trzeba sobie pomagać wzajemnie.

4. Większość obiektów masz z neta.

5. Nie pozdrawiam i nie odpisuj.

Opublikowano
17 minut temu, Drejkus napisał:

@thehekketisky

Dzieciaku wyjaśnię ci parę rzeczy.

1. Śmieszny to ty jesteś.

2. Zrobiłem ci grafiki / pomogłem ci przy budowaniu przy trzech spawnach / minimalnie dałem ci parę rad / pomysłów przy tc.

3. A ty jesteś jebanym dzieciakiem którym nie da się wyjaśnić, że trzeba sobie pomagać wzajemnie.

4. Większość obiektów masz z neta.

5. Nie pozdrawiam i nie odpisuj.

Zacznijmy od tego "dzieciaku" że masz argumenty z dupy. Pomogłeś mi pare razy kiedy zaczynałem przygodę z robieniem biomów, okej. Zrobiłeś to dobrowolnie i nie obiecywałem ci nic za to, zreszta sam mówiłeś wtedy ze nic za to nie chcesz. Kiedy 2 miesiące temu chciałeś generator do netheru, nie dalem ci go i nie musiałem ci go dawać. Nie jestem świętym Mikołajem który daje prezenty. Grafiki tez robiłeś mi dobrowolnie i nic odemnie za to nie chciałeś. Słuchaj to Ty uważasz ze powinnienem ci pomóc, tak cie wychowali. Mnie wychowali natomiast ze w życiu nie ma nic za darmo, a jak ktos coś daje to trzeba brać. Co do obiektów to przyznam się ze używam niektórych z internetu, bo po co robić coś na wzor czegoś skoro to coś jest dobre? Klienci sami chcą te obiekty do swoich biomów, ja im niczego nie wciskam. Sam mi czesto ktos pisze przy zamawianiu "Daj tą ruinę z mchc". Również nie pozdrawiam i kończę tą szopkę. Prosiłbym moderację o blokowanie tego typu shitstormu który nic  nie wnosi do tematj, ten temat nie dotyczy batali prywatnej pomiędzy mną a Drejkusiem tylko biomow na zlecenie @Blackovskyy

Opublikowano

@thehekketisky

1. Nie jestem dzieciakiem, bo nie zachowuje się jak ty.

2. Rozumiem, że nie jesteś świętym mikołajem ale kurde zrozum to, że jak kolega ci pomaga przy jakimś projekcie to ty możesz mu też pomóc, mogłem od ciebie brać hajs ale tego nie chciałem bo myślałem, że jeżeli ja ci pomogę to ty mi też pomożesz w jakieś sprawie znam dobrze innego kolegę i on to idealnie rozumie, że pomagamy sobie wzajemnie.

Nie wiem jak się wychowano ale wychowano cię żebyś robił prawie wszystkich w chuja, bo jeżeli ktoś ci pomoże to jest bardzo dobrze ale gdy ktoś od ciebie wyczekuje pomocy to już masz gorączkę.

Nie będę ci już odpisywał ale zachowujesz się trochę dziwnie normalny człowiek by pomógł kumplowi.

W sumie w chuju mam ten już generator ale chciałem pokazać, że jesteś chujem i będziesz elo.

"Ludzie uczą się na błędach"

Opublikowano
1 godzinę temu, Drejkus napisał:

@thehekketisky

1. Nie jestem dzieciakiem, bo nie zachowuje się jak ty.

2. Rozumiem, że nie jesteś świętym mikołajem ale kurde zrozum to, że jak kolega ci pomaga przy jakimś projekcie to ty możesz mu też pomóc, mogłem od ciebie brać hajs ale tego nie chciałem bo myślałem, że jeżeli ja ci pomogę to ty mi też pomożesz w jakieś sprawie znam dobrze innego kolegę i on to idealnie rozumie, że pomagamy sobie wzajemnie.

Nie wiem jak się wychowano ale wychowano cię żebyś robił prawie wszystkich w chuja, bo jeżeli ktoś ci pomoże to jest bardzo dobrze ale gdy ktoś od ciebie wyczekuje pomocy to już masz gorączkę.

Nie będę ci już odpisywał ale zachowujesz się trochę dziwnie normalny człowiek by pomógł kumplowi.

W sumie w chuju mam ten już generator ale chciałem pokazać, że jesteś chujem i będziesz elo.

"Ludzie uczą się na błędach"

Najchętniej bym z tobą nie dyskutował. To że nie chciałem ci pomóc i dać ci czegoś za darmo to jest tylko i wyłącznie powód żeby nazywać mnie "dzieciakiem" czego nie rozumiem, chyba nazywasz mnie tak tylko dlatego bo w Twoim słownictwie nie umiesz znaleźć bardziej ambitnego określenia którym możesz mnie urazić. Poza tym od kiedy my jesteśmy czy byliśmy kolegami czy też przyjaciółmi jak ty to na fb mi pisałeś? Człowieku ja cie na oczy nie widziałem, gadałem z tobą paręnaście razy. Może przez miesiąc mieliśmy jakiś stały kontakt na zasadzie że gadaliśmy wieczorami a ty nazywasz mnie swoim przyjacielem czy kolegą. To coś o Tobie świadczy, weź wyjdź do klubu poznaj jakiś kolegów których widzisz na oczy a nie randoma z internetu nazywasz swoim przyjacielem, no bez przesady. Aha, czyli widzisz robiłeś bezinteresownie ale jednak w myśli miałeś "wyciągnę coś od tego chuja kiedyś". Pomagając komuś z góry zakładasz że ten ktoś ci kiedyś pomoże? Oj żebyś się kiedyś nie przejechał, nie tylko na moim przykładzie ale później kiedy będziesz w sile wieku i zaczniesz robić normalne biznesy na grubsze pieniądze - komuś pomożesz a ten ktoś zostawi cie na lodzie bez niczego i zerwie z Tobą kontakt. Takie jest życie, nie jest one kolorowe. "zachowujesz się trochę dziwnie normalny człowiek by pomógł kumplowi." Nie byłeś żadnym moim kolegą, kumplem czy inaczej jak Ty to nazywasz, byłeś randomem z forum który chciał mi bezinteresownie pomóc bo czegoś kiedyś nie umiałem zrobić. Nie odpowiadaj bo nie chcę robić z tego tematu shitstormu naszej prywatnej batali którą powinniśmy rozwiązać na fb, a nie pod tematem który nie ma nic z tym wspólnego. Cześć ;) 

Opublikowano

@thehekketisky

Haha, ty kurwo jebana inaczej cię nazwać się nie da.

1. Dla kogoś możesz być kolega dla kogoś kto np. zna kogoś dwa lata może być randomem to zależy od człowieka dla mnie byłeś kolega, a ty myślisz, że jestem randomem no niech będzie.

2. Twoje zdanie "Mnie wychowali natomiast ze w życiu nie ma nic za darmo, a jak ktos coś daje to trzeba brać" jak nic nie ma za darmo to dlaczego ci coś dawałem za darmo, nie jestem taki jak ty, że wszystko chce za hajs.

3. Nie jestem taki, że jak komuś pomogę to chce od niego od razu coś w zamian, lecz ty mogłeś mi pomóc bo ja ci pomogłem dużo razy ale odmówiłeś i już nie pisałem do ciebie bo wiedziałem jesteś kurwa która wszystkie by chciała za darmo, a jak ktoś chce coś od ciebie to już niby go nie znasz.

4. Gadałem z dwoma kumplami i powiedziałem jak się zachowałeś i powiedzieli coś w takim zdaniu: "To nie jest normalne zachowanie jeżeli mu pomogłeś dużo razy, a on ci nie chce pomóc w jednej rzeczy która ma tą rzecz w 100%"

5. Masz żal dupy bo mam racje i każdy normalny byłby po mojej stronie.

6. Elo.

Opublikowano

To dalej nie ma nic wspólnego z tematem człowieku.

2 godziny temu, Drejkus napisał:

@thehekketisky

Haha, ty kurwo jebana inaczej cię nazwać się nie da.

1. Dla kogoś możesz być kolega dla kogoś kto np. zna kogoś dwa lata może być randomem to zależy od człowieka dla mnie byłeś kolega, a ty myślisz, że jestem randomem no niech będzie.

2. Twoje zdanie "Mnie wychowali natomiast ze w życiu nie ma nic za darmo, a jak ktos coś daje to trzeba brać" jak nic nie ma za darmo to dlaczego ci coś dawałem za darmo, nie jestem taki jak ty, że wszystko chce za hajs.

3. Nie jestem taki, że jak komuś pomogę to chce od niego od razu coś w zamian, lecz ty mogłeś mi pomóc bo ja ci pomogłem dużo razy ale odmówiłeś i już nie pisałem do ciebie bo wiedziałem jesteś kurwa która wszystkie by chciała za darmo, a jak ktoś chce coś od ciebie to już niby go nie znasz.

4. Gadałem z dwoma kumplami i powiedziałem jak się zachowałeś i powiedzieli coś w takim zdaniu: "To nie jest normalne zachowanie jeżeli mu pomogłeś dużo razy, a on ci nie chce pomóc w jednej rzeczy która ma tą rzecz w 100%"

5. Masz żal dupy bo mam racje i każdy normalny byłby po mojej stronie.

6. Elo.

Człowieku nazywasz mnie "kurwą która chce wszystko za darmo", chciałeś kiedyś coś ode mnie za to? Słowem nie pisnąłeś, jeszcze żebym Cię prosił żebyś mi to robił za darmo to okej a to Ty sam mi proponowałeś że nie masz co robić to zrobisz. Kolejny twój argument obalony, jedziemy dalej. Nie chciałem ci dać generatora do netheru i nie musiałem, to tylko ty masz jakieś chore zasady moralne żeby wszystkim pomagać za darmo. "Elo"

Opublikowano

1. Twoje zdanie  "Człowieku nazywasz mnie "kurwą która chce wszystko za darmo", chciałeś kiedyś coś ode mnie za to?" / Właśnie chciałem bo ci pomagałem jak potrzebowałeś pomocy xd.

2. Twoje zdanie " jeszcze żebym Cię prosił żebyś mi to robił za darmo to okej a to Ty sam mi proponowałeś że nie masz co robić to zrobisz." Ty wgl. myślisz jak piszesz bo widać, że nie masz co wymyślasz bo masz ból dupy - Ja ci proponowałem? Gościu prosiłeś mnie na pw, czy bym ci nie zrobił grafiki, a pozniej pomagałem ci UWAGA 3 razy budować spawna bo przypadkowo go chyba usunąłeś albo ci nie pasował chociaż mówiłeś, że jest ładny xd.

3. Twoje zdanie "Kolejny twój argument obalony" Obalony to ty możesz być bo twoje profilowe mówi wszystko jaki jesteś kozak.

4. Twoje zdanie "Nie chciałem ci dać generatora do netheru i nie musiałem, to tylko ty masz jakieś chore zasady moralne żeby wszystkim pomagać za darmo."

A kto ci kazał dawać mi generator? xD / Nie mam żadnych zasad bo lubię pomagać gdy ktoś nie umie czegoś zrobić to pomagam, żeby było szybciej.

I tu właśnie pokazałeś, że jesteś kurwą "żeby wszystkim pomagać za darmo.", zabronisz mi żebym pomagał komuś za darmo?

Chyba chodzi o to, żeby pomagać innym jeżeli ktoś ma taka możliwość rozumiem, żeby brać hajs za to jak ktoś pomaga i długo to trwa lecz ja ci długo pomagałem przy budowaniu trzech spawnach.

Widać, że masz ból dupy bo mam racje i chcesz mnie wstawić w czarnym tle, a ciebie jak zwykle królem - Tak btw. umiesz pisać pluginy to dlaczego kupowałeś od kogoś hmm chyba ktoś skłamał, że nie umiesz pisać pluginów i znowu pokazujesz, że wszystko umiesz jak najlepiej.

Edit: Szczerze powiem, że boli mnie to, że robisz coś takiego jak ktoś ci pomaga za darmo to jest pikuś glacuś, a jak ktoś chce coś od ciebie to już odwracasz się plecami kurwo.

Opublikowano

1. Nie rozumiem co chciałeś mi tym pokazać 

2. Dalej cie nie rozumiem, prosiłem cie na pw? Nawet jeśli tak było a nie wiem bo nie pamietam, to było w listopadzie. Chodzi mi bardziej o to że wtedy nic odemnie za to nie chciałeś.

3. Pokazujesz tutaj swój poziom intelektualny i nie nie jest on na wysokim poziomie.

4. No a dlaczego wynikła ta cała szopka? Dlatego ze nie chciałem ci dać generatora do netheru za darmo o który mnie prosiłeś na pw.

Opublikowano
1 minutę temu, Blackovskyy napisał:

Po 1 takie sprawy załatwiamy na pw.
Po 2 @Drejkus czemu używasz tak brzydkiego słownictwa i obrażasz użytkownika?
Po 3 @thehekketisky chyba ci się pomyliło coś bi niczego nie zamawiałem.

Dziękuje za doprowadzenie tego do porządku, co do punktu 3 to nie wiem o co chodzi.

Opublikowano
6 minut temu, Blackovskyy napisał:

Nie zlecałem ci biomów @thehekketisky

Nie zrozumiałeś kontekstu tego zdania. Napisałem 

Cytat

Prosiłbym moderację o blokowanie tego typu shitstormu który nic  nie wnosi do tematj, ten temat nie dotyczy batali prywatnej pomiędzy mną a Drejkusiem tylko biomow na zlecenie @Blackovskyy

Zostałeś oznaczony tam jako moderator którego proszę o zrobienie tutaj porządku.

Opublikowano
5 minut temu, thehekketisky napisał:

Nie zrozumiałeś kontekstu tego zdania. Napisałem 

Zostałeś oznaczony tam jako moderator którego proszę o zrobienie tutaj porządku.

Zastanawiałem się właśnie ale mogłeś to jakoś oddzielić xD Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...