Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licz of Legends - 1 film na YT

Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.
Właśnie opublikowałem swój pierwszy odcinek na YT. Chcę go nie tylko zareklamować, zależy mi też na Waszych uwagach oraz poradach. Co zmienić w następnym materiale itp. :) 
Z góry przepraszam za te "ścinki", ale aktualnie nie mam karty graficznej i siedzę na zintegrowanej... 

maybenow.png

Opublikowano

Moim zdaniem powinienes troche wiecej rozmawiac z twoim kolega, komentowac co sie dzieje na mapie, jakie masz plany na dalsza rozgrywke itp. Ogolnie, to jakosc filmu jest dobra.

Opublikowano
19 minut temu, P3TERR napisał:

Moim zdaniem powinienes troche wiecej rozmawiac z twoim kolega, komentowac co sie dzieje na mapie, jakie masz plany na dalsza rozgrywke itp. Ogolnie, to jakosc filmu jest dobra.

^
Mnie dodatkowo razi wielkość HUD, ale to tego nie czytaj, bo większość ludzi gra na ogromnym.

Opublikowano

@ReygrasWiem, że miałem tego nie czytać, ale przeczytałem. :makka:
HUD jest spory i faktycznie wypadałby go trochę zmniejszyć - wezmę to pod uwagę przy nagrywaniu kolejnego odcinka. A jeżeli chodzi o rozmowy z moim kolegą, to z reguły mało rozmawiamy, więc będzie ciężko. 

maybenow.png

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...