Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor poszukuje technika, webmastera, client Mastera, map maklera, grafika

marcin941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Marcin (sponsor) zakładam temat ponieważ tak jak w temacie poszukuję ludzi do team'u. 

Sam nie mam jak się za to zabrać ponieważ, na zrobienie porządnego serwera potrzeba czasu, bo od walić robotę każdy może, a nie po to inwestuję aby serwer był pusty i nikt nie grał... 

Bardziej chodzi mi o to aby serwer był f2p a nie zrobiony pod IS, wiadomo, że serwer trzeba opłacić ale przynajmniej w większości ja się tym będę zajmował, w IS rzeczy do kupienia takie najbardziej potrzebne myślałem, ale to już kwestia dogadania się z team którego poszukuję. 

Co do team'u to chciałbym rozgarnketych ludzi którzy wiedzą co robią i wiedzą jak się za to zabrać. 

Typ zależy jak się dogadamy, ja osobiście jestem pod stałym kontaktem pod tel lub na mail lub tu, tego samego czyli kontaktu stałego chciałbym od swojej załogi, co do wynagrodzenia, jak w/w kwestia dogadania się... 

Serwer na test będzie, natomiast finalna wersja na dedykuję. 

Do rzeczy, poszukuję :

- Technik

- Webmaster strona www i IS lub w zależności i od tego kto się tego podejmie. 

- Grafik 

- Client Master

- Mapmaker 

Prosze o odpowiedzi tutaj lub w prywatnej wiadomości... Pozdrawiam i zachęcam do współpracy :*

banner.gif

Opublikowano
57 minut temu, Ups... napisał:

Sponsorowałeś już jakieś projekty?

Jedyne co sponsorowałem to projekt VPS ale padł ze względu na to, że serwer nie był na bieżąco aktualizowany "nowościami" chciałem dać to na dedyka, ale ludzie z którymi współpracowałem tak się zbierali do roboty, że projekt poszedł spać... Po długiej przerwie od Metina chciałbym wrócić do tego.

banner.gif

Opublikowano
Dnia 31.10.2017 o 18:07, marcin941 napisał:

Jedyne co sponsorowałem to projekt VPS ale padł ze względu na to, że serwer nie był na bieżąco aktualizowany "nowościami" chciałem dać to na dedyka, ale ludzie z którymi współpracowałem tak się zbierali do roboty, że projekt poszedł spać... Po długiej przerwie od Metina chciałbym wrócić do tego.

Hmm, serwer by był grywalny i przyjemny dla graczy nie musi być "Aktualizowany nowościami", a nawet mogę powiedzieć, że serweryna, których jest nawalone wszystkiego, nie są przyjemne dla oka i duszy metińczyka. By serwer był naprawdę spoko musi być prowadzony z pasją do tej gry, a nie z pasją do pieniędzy.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...