Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Easy

x69x69x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu szukam serwera, który by mi odpowiadał ale nic nie mogę znaleźć.

Czy zna ktoś jakiś serwer EASY godny polecenia na którym jest stała liczba graczy online przynajmniej 300?

Z góry zaznaczam, że Glador i Pangeya mi w żadnym stopniu nie odpowiadają :P 

Z góry dzięki za pomoc :). Pozdro

Opublikowano
3 minuty temu, Dawid_Furkawy napisał:

Argentus ale tam liczba trzyma się na 100+ graczach.

100 to jednak troszke za mało :/, żeby chociaż te 250 było...

Opublikowano

Almadia.pl , poszukaj se w dziale Mt2 ale jest godzina 11.21 wiec nie oczekuj,że będzie dużo ludzi na jakimkolwiek serwerze więcej  jest w godzinach Popołudniowych ponieważ dużo ludzi siedzi w szkole o tych godzinach więc na większości serwerów może być nie więcej niż do 300 graczy a z tego co widzę jak chcesz to poszukaj se serwera Medium/hard ponieważ ludzie bardziej takie serwery preferują niż easy (P.S tak mi się wydaję)

Możesz sobie jeszcze tutaj obczaić serwery http://www.metin2list.pl/ 

Opublikowano

Na tym metin2list bywa różnie. Niektóre serwery niby mają dużo ocen, dalej stoją jako np. 2 w rankingu a serwer stoi już pusty lub nawet nikt na nim nigdy nie grał :/

Almadia tez niestety już dawno ograna. :( 

Albo mi się zdaje albo kiedyś było znacznie więcej serwerów.

Opublikowano
7 minut temu, x69x69x napisał:

Na tym metin2list bywa różnie. Niektóre serwery niby mają dużo ocen, dalej stoją jako np. 2 w rankingu a serwer stoi już pusty lub nawet nikt na nim nigdy nie grał :/

Chciałeś do 300 osób więc ci podałem na almadi jest 337 osób online(dla ciebie almadia ograna ale z tego co przeglądam serwery polskie to narazie nie znalazłem innego serwera który ma tyle osób w godzinach porranych oczywiście serwera EASY),więc będzie ci ciężko coś znaleźć  albo przerzuć się na medium/hard(bo tu chyba więcej ludzi gra) albo graj na serwerach gdzie jest po 100-200 osób albo jak napisałem wyżej czekaj do godziny 16 to znajdziesz serwer gdzie jest więcej niż 300 osób jak ludzie wrócą ze szkoły a teraz o tej godzinie nie oczekuj,że znajdziesz serwer z 1000 osób albo nawet 500 set osób no niestety wakacje się skończyły i teraz nie będzie tak dużo grywalności w godzinnach porannych najwięcej będzie w godzinnach wieczornych 

Opublikowano
14 minut temu, x69x69x napisał:

MarinerMT2. Dalej dużo graczy i świetnie się na nim gra.

Opublikowano
1 minutę temu, Dawid_Furkawy napisał:

MarinerMT2. Dalej dużo graczy i świetnie się na nim gra.

A co byś bardziej polecił? Mariner czy Argentus? Bo liczba online w miare podobna.

Opublikowano
4 minuty temu, x69x69x napisał:

A co byś bardziej polecił? Mariner czy Argentus? Bo liczba online w miare podobna.

2 są dobre ale taka prawda,że na każdy serwer każdy patrzy indywidualnie(można tylko doradzić)  pograj sobie na 2 i sam się przekonaj który będzie dla ciebie lepszy 

Opublikowano

Navaris.pl - stoi już jakieś 2-3 tygodnie, online 700-900, aktualnie trwa event halloween, więc nie trudno wydropić parę ciekawych rzeczy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...