Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Profesjonalny Technik # MasterLinux #

MasterLinux

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Kacper mam 22 lata interesuje się systemami począwszy od Windowsa a kończąc na Linuxie . Od 4 lat zajmowałem się własnym serwerem Ts3 gdzie wszystko sam opracowywałem , nauczyłem się wszystkiego co z nim związane . Chciałbym nadal działać w tym fachu lecz pomagając innym .  Więc zaczynajmy :

Co Oferuje ?

1 . Pełną Konfiguracje Serwera VPS/Dedyk

2. Pełne zabezpieczenie przed atakami ( lokalizacja )

3. Strona poprzez którą gracze mają ułatwiony dostęp do rang oraz kanałów

4. Wszystkie istniejące boty do ułatwienia administracji pracy np : Mbot

5. Boty Muzyczne poprzez stronę dostępna także dla zwykłego użytkownika który kupi lub otrzyma bota

6. Licencje

7. Zmiana Portów Query itp

8. Permisje rangi typu [ Administrator , RooT , Zabawny itp ] z podziałami na grupy typu [ 4Fun , Administracja ]

9 . Serwer stawiany od zera w bardzo sprawnym czasie

Czego Oczekuje ?

1. Zaufania oraz cierpliwości

2. Szybkiego Kontaktu który jest podstawą

3. Chęci współpracy

Kontakt :

Numer GG : 64051632

Opublikowano

Cześć, napisałeś ,że miałeś swój serwer mógłbyś napisać dlaczego go już nie masz?

W dodatku jakbyś mógł powiedzieć ile miałeś osób na serwerze bądź też pod jaką domeną serwer działał żeby ludzie mogli ocenić czy faktycznie coś umiesz.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Witam,

Jeżeli już nazywasz coś "Profesjonalizm" To w takim wypadku wypadałoby zrobić profesjonalnie wizytówkę twojego portfolio. Masz 22 lata a od kiedy piszę się kropkę przed spacją. Wszystkie swoje umiejętności, które nam wymieniłeś każdy, kto będzie chciał stworzyć serwer wpiszę odpowiednią frazę w google i sam sobie poradzi. 

1 godzinę temu, ɴoɴαмe napisał:

Cześć, napisałeś ,że miałeś swój serwer mógłbyś napisać dlaczego go już nie masz?

W dodatku jakbyś mógł powiedzieć ile miałeś osób na serwerze bądź też pod jaką domeną serwer działał żeby ludzie mogli ocenić czy faktycznie coś umiesz.

Nie ważne jest to, ile miał osób. Ważne, jak serwer był zabezpieczony. 

Opublikowano
8 godzin temu, `.Łukasz. napisał:

Witam,

Jeżeli już nazywasz coś "Profesjonalizm" To w takim wypadku wypadałoby zrobić profesjonalnie wizytówkę twojego portfolio. Masz 22 lata a od kiedy piszę się kropkę przed spacją. Wszystkie swoje umiejętności, które nam wymieniłeś każdy, kto będzie chciał stworzyć serwer wpiszę odpowiednią frazę w google i sam sobie poradzi. 

Nie ważne jest to, ile miał osób. Ważne, jak serwer był zabezpieczony. 

jeżeli serwer miał 10 osób, to chyba raczej nikt nie próbował metod, ataków, włamów itp. więc tak, to ma znaczenie. Pytanie podtrzymuję i również chciałbym wiedzieć i poznać poprzednie Twoje projekty w celu dogadania ewentualnej współpracy.

Prezentacja,tak jak napisali poprzednicy, oczojebna jak nie powiem co.

Dodatkowo:

Dnia 29/10/2017 o 17:12, MasterLinux napisał:

,

*spacja , spacja* - really?

22 lata a podstaw ortografii nie znasz? dość duży znak zapytania tutaj się kłania i powiem szczerze mało dobrego świadczy o Tobie.

2. Pełne zabezpieczenie przed atakami ( lokalizacja )

rozumiem że lokalizację podaje w celu ustawienia ochroniarzy pod VPS'em w celu zabezpieczenia?

Wszystkie istniejące boty do ułatwienia administracji pracy np : Mbot

mam rozumieć że jesteś oficjalnym resellerem tej aplikacji?

Licencje

ten sam wniosek - jestes autoryzowanym resellerem?

Permisje rangi typu [ Administrator , RooT , Zabawny itp ] z podziałami na grupy typu [ 4Fun , Administracja ]

czytając to zdanie śmiechłem - bo kolejność daje do zrozumienia że Administrator i RooT to rangi 4fun a Zabawny to ranga Administratora xD

3. Chęci współpracy

no skoro bym napisał to chyba raczej w celu współpracy, a nie w celu pogadania przy kawie, nie? :D

Dużo "napisane", mało konkretnie, wyszło tak 2/10.

Polecam doprecyzowanie prezentacji, lepszego opisania siebie - wtedy mogę zmienić zdanie :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
Dnia 30.10.2017 o 23:21, Pantoflarzek napisał:

jeżeli serwer miał 10 osób, to chyba raczej nikt nie próbował metod, ataków, włamów itp. więc tak, to ma znaczenie. Pytanie podtrzymuję i również chciałbym wiedzieć i poznać poprzednie Twoje projekty w celu dogadania ewentualnej współpracy.

Prezentacja,tak jak napisali poprzednicy, oczojebna jak nie powiem co.

Dodatkowo:

*spacja , spacja* - really?

22 lata a podstaw ortografii nie znasz? dość duży znak zapytania tutaj się kłania i powiem szczerze mało dobrego świadczy o Tobie.

rozumiem że lokalizację podaje w celu ustawienia ochroniarzy pod VPS'em w celu zabezpieczenia?

mam rozumieć że jesteś oficjalnym resellerem tej aplikacji?

ten sam wniosek - jestes autoryzowanym resellerem?

czytając to zdanie śmiechłem - bo kolejność daje do zrozumienia że Administrator i RooT to rangi 4fun a Zabawny to ranga Administratora xD

no skoro bym napisał to chyba raczej w celu współpracy, a nie w celu pogadania przy kawie, nie? :D

Dużo "napisane", mało konkretnie, wyszło tak 2/10.

Polecam doprecyzowanie prezentacji, lepszego opisania siebie - wtedy mogę zmienić zdanie :)

Pozdrawiam

Jestem profesjonalistą w danym zawodzie , z języków zawsze byłem słaby i biłem takich cfaniaczków jak ty :D

Dnia 30.10.2017 o 13:31, ɴoɴαмe napisał:

Jestem tutaj od udzielania pomocy nie doświadczonym osobą , a nie udowadnianiu wam i sobie raci . Nie potrzebuje waszej oceny cieszy mnie to jak ktoś jest szczęśliwy że w końcu ma to co było dla niego nie możliwe .

Dnia 30.10.2017 o 22:32, Casual napisał:

Profesjonalnie zrobiona prezentacja że aż oczojebna  :)

Nie polecam.

Profesjonalny hejter mpc forum Dan Ponad Mistrz .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...