Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BAN ZA FREE??!!

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oto link do tematu http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=16085

Athis dal PC do maple -poniewaz znalazl luke w regulaminie

LOKALNY

11. Proszenie o ODZYSKANIE KONTA PO HACKU, SKRYPT NA POMIJANIE PINU, PIN CRACKERAWarn 3ciego stopnia (60%).

a on go dal a nie prosil o niego -_-

wiec ja prosze o odbanowanie Athisa poniewaz zrobil duzo dla dzialu maple story

jesli ktos tak sadzi jak ja dodajcie moje slowa do swojej sygny

@down

tak wiem forum schodzi na psy -_- nie to co w tamtym roku NORMALNE MODY , admin a teraz co nic -_-

Opublikowano

Athis nic nie zrobił, chciał tylko pomóc. Tak jak ja napisałem do Seldka o zmiane w temacie RANG, bo sa źle niektóre.

Nic nie zrobił, a tym bardziej nie którzy admini/modzi robią sobie JAJA z tego forum. Napisałem 2-3 dni temu o zmiane nazwy tematu (nie wiem czy wysłałem) i przy okazji, o zły temat. Byli niektórzy właśnie w temacie modzi i nic nie zrobili.

Odblokować go!

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Lenart jak ci się nie podoba to nie musisz siedzieć na tym forum. Co do Athisa, jak sami wiecie znalazł lukę. Ale chwileczkę. To była pomyłka modów/adminów, więc oni mieli na myśli coś innego (jesteśmy ludźmi - pomyłki się zdarzają). Każdy dobrze wiedział, że nie wolno wstawiać pin crackerów, jednak athis wstawił ponieważ... znalazł lukę. Czyli jak ktoś mi nie powie ściśle, że mam nie używać bugów to mogę je bezkarnie wykorzystywać? Athis dobrze wiedział, co modowie mieli na myśl dlatego dał wzmiankę o regulaminie lokalnym - to był błąd ponieważ wykorzystywał błąd moderatora (=wykorzystał bug).

bez gif.

Opublikowano

ok to parwda ale mogli teraz odpuscic i zedytowac regulamin ten regulamin jest od bardzo dawna wiec mogl ktos to zauwazyc

Opublikowano

Co by to dało?

Athis sam na własną odpowiedzialność wstawił tego pin crackera, pin cracker może posłużyć do bardzo złych celów jak kradzieże kąt.

Wszyscy wiedzieli tylko jakimś cudem nie on, i to nie jest ban za free tylko jak wyżej kaka powiedział ban za wykorzystywanie luki w regulaminie.

Tylko dlaczego dalej nic z tym nikt nie zrobi? Regulamin lokalny dalej jest taki jaki był.

Opublikowano

kurde widze ze pomoc athisa poszla na marne -_- ehh ... i to sie zwie wdziecznosc tego forum robisz cos a nic nie dostajesz w zamian

@down

wiesz sry ale ktos kto wymyslil pin crackera na 100% nie robil go z mysla ze bedzie sluzyc do kradziezy ael nie o tym temat

kaka byles kiedys w dziale ms?? bo widze ze nie bo cos tak glodno gadasz -_- Athis duzo razy juz pomagal , robil gg crc bypassy , pomagal noobkom itp. ok moze zlamal regulamin ale mogl dostac mniejszy ban niz te 31 dni ;/

Opublikowano

@up

taaaa. Pomogę ci kraść i nie dostanę nic wzamian! Co za niesprawiedliwość nie?

bez gif.

Opublikowano

No do jasnej, skoro wiedział że dostanie bana to po co to wystawiał? Oczywiście że twórca pin crackera nie miał na celu kradzieży kont tym programem, ale rzeczywistość jest inna, i właśnie do tego głównie służy. Co z tego że dużo pomagał, to znaczy że jeżeli jesteś długo na forum i pomagasz innym nie obowiązuje cię regulamin? Pomyślcie :9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...