Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pin Cracking

Gość Athis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To już wszystko jesteś gotowy do crackowania pinu na kontach nie odpowiadam z powikłania spowodowane używaniem PC robicie to na własną odpowiedzialność. Jeśli chodiz o to czy łamie regulamin zamieszczając PC to nie, nie łamie go jako iż jest luka a mianowicie nie wolno prosić o PC/usługi PC ale nie ma mowy o zamieszczaniu PC.

Luka, czy nie, ale banz000ra za podanie pin cracka i tak dostaniesz, kthxbai

Opublikowano
Luka, czy nie, ale banz000ra za podanie pin cracka i tak dostaniesz, kthxbai

jak chcesz mi dac bana to jest to w twoim przypadku nie zgodne a o ile wiem to admin powinien trzymac sie regulaminu i jesli tacy szczwani jestescie to uwazajcie na takie luki bo jesli mi dac teraaz za to bana to bedzie to ban za nic...

Opublikowano

@up

Regulamin Lokalny- dotyczy tylko działy Maple Story.

11. Proszenie o ODZYSKANIE KONTA PO HACKU, SKRYPT NA POMIJANIE PINU, PIN CRACKERAWarn 3ciego stopnia (60%).

Pozdrawiają Moderatorzy działu wink.gif

Luka w regulaminie lokalnym... Ni ma nic napisane o tym, że jak podasz skrypt PinCracker'a to dostaniesz bana.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Prawda, proszenie o pin crackera jest karane, ale dawanie pin crackera CHYBA jest dozwolone chociaż nie wiem co o tym myśleć ;p

Opublikowano

no dobrze ludzie piszcie przyda sie ten topic czy nie ew. czy mi dziekujecie xD

Opublikowano

o boze z 20 charow na + tertaz jestem xD

@up

Yyy koleś raz SPRZEDAWAŁ Pin crackera i nick mu nie zrobili admini bo im zarecytował regulamin jak cos napisali wiec wątpie ze co ktos usunie / zamknie temat albo zbanuje Athisa <3xD

Wiesz co ci powiem głupi skurwysynie ?? Moja mama dobre ciasta robi :]

eMs

rukiazj3.th.png suzumiyaharuhinoyuuutsukh8.th.jpg 12566620050620124711dj7.th.jpg elfenlied17qh6.th.jpg fsn00024pp2.th.jpg

284239619.png

Suzumiya Haruhi No Yuuutsu the best anime of my life !!

Masz Athisa gg ? To sie ciesz bo ja też mam :P

Opublikowano

@Up

Athis a na sciezke nie popatrzyles??

Europe MapleStory...

To nie do EMS tylko GMS...

@Down

Wpisales zla pos Myszki xx xx ...

Nie ma takiej pozycji ...

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Gość black_shadow
Opublikowano

Athis . Wejdz na GG .

@Topic : Fajnie Pin cracker dziala ale cos troche szfankuje......

Opublikowano

Jakby był jeszcze UCE to mozna by bylo okolo 2x szybciej dzieki speed hackowi xD

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Gość black_shadow
Opublikowano

Athis (lub ktos kto to potrafi ) mógłbyś/by dac tutaj instrukcję jak urzyc z tym UCE ?? ( chodzi o przyspieszenie ).

Z góry THX !

PS. Athis masz odemnie 5 **

Opublikowano

jak przyspieszyc pincrackowanie z uce

sciagamy Cheat Engine z CEF wersja 5.3 ew. 5.4

wlaczamy ac tool ladujemy srypt wlaczamy gg less

minimalizujemy mapla

otwieramy dwa CE

pierwszy CE podlaczamy pod GGLess (przez komputerek)

drugi CE pod AC Tool

w CE podlacznym do GG Less po prawej jest kwaadrat SpeedHack zaznacz go

ustaw predkosc na 10

w dugim ce podlaczonym pod ac wlacz speed hacka ustaw go na 3

wlacz pc i maksymilizuj maple

Opublikowano

Właśnie odzyskałem acc które ukradł mi kolega... Wszystko działa jak powinno. Polecam.

@edit

Temat nadal stoi po wizycie Mlody'ego więc.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pin cracker działa . Też szczególnie polecam .

@offtop: Właśnie zauwarzyłem że Administrator przeglada temat. i Chciałbym sie zapytac o wybór moderarota działu Gunz.

Dlatego iż tworzy sie tam lekki spam od kąd odszedł AKURAT.

Opublikowano

Nie lepiej ustawic speed 10 i sleeptime 1 bedzie szybciej... mozna jeszcze wiecej.

Pozdro...

EMS Kradia :

115Dk dead

117 WH+ SUPRA ACTIVE

47 Dual Blade

Sprzedam Fairfrozem 124 czy 126 att

KUPIE XBOW 110 ATT+

Opublikowano

wlasnie nie mozna bo zauwaz ze czas w jakim okieno wyskakuje ew zmienia sie strona w maplu tez troche zajmuje jak ustawimy za duzo to nam sie pobabra wszystko i moze pare set pinow ominac

ps tez widze ze temat dlaej stoi mimo iz mialem pm od wojtaska ze powininem dostac bana a temat powinien zostac usuniety

nie martwcie sie bede dla was pracowal i pomagal ile wlezie dordzy forumowicze xD

Opublikowano

Ludzie, Pin Cracker napewno jest dobry, sam wyprobowalem. Dziala w 100%, lecz sa pewne wady... Moze nie zbytnio sie na tym znam, ale sa tam do wpisania cyfry ( <....> - Pin od ktorego ma zaczac Pin Crackowac oraz <....> - Pin na ktorym ma skonczyc ) Jest wszystko dobrze, Pin Crackuje i w ogole... z tym, ze jak wpisuje, ze ma mi rozpoczac od 0001 to wpisuje mi 1, 2, 3,..., zamiast 0001, 0002, 0003... Przez takie cos mamy mniejsze szanse na zpincrakowanie, gdyz od pinu 0000 do pinu 0999 nie chce Pin Crakowac normalnie. Po za tym, mialem raz, ze odgadnal mi Pin od pewnego konta, lecz nie zapisal mi w notatniku tego pinu, lecz jesli sam wylaczylem Mapla to wrecz na odwrot, zapisal mi pin na ktorym skonczyl ( na ktorym wylaczylem Mapla ). Co jest grane ? No nie mowie o szybkosci, ciesze sie, ze jest chociaz taki, zeby nie bylo, ze narzekam ;P

Ale jakas porada do zrobienia fast Pin Cracka napewno by byla mile widziana... ;]

THX autorowi posta, jeszcze zadnego konta nie spincrackowalem... lecz moze nadejdzie ta chwila ( mam okolo 10 kont do spinckrackowania ;D )

Opublikowano

poradnik jak przyspieszyc pc jest niewiem co ty robisz wszystkim moj sposob dobrze dziala i moga hakowac konta

Opublikowano

co to jest UCE, CEF i CE ?

<byc moze noobowskie pytanie-nie wiem jak osadzicie, ale nie wiem co to jest, f7>

I skad sciagnac jakis Cheat Engine !?

@DOWN

nie odpowiedziales mi na pierwsze pytanie -.-"

Opublikowano

Konsekwencje dania czegoś o czym nie mają noobki pojęcia...spam.

@UP

z googli mój panie <sarkazm>

Zaraz będą pytania typu "a jak sie to uzywa" albo "to i to i to nie dziala help plax?"

czemu jeszcze tego nie usuneli to sie dziwie...

@Down

Pierwszy przypadek,nie mowcie ze nie mam racji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...