Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak to jest z tym Windowsem 10?

Wojtiii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heja, jak to jest z tym Windowsem? Mozna dalej go zaktualizować? Chyba za pozno sie obudziłem ale jest moze jakis sposob? Sprawa wyglada tak ze mialem oryginalnego xp, przesiadłem sie na piracka 7-mke i tak zostało. Jesli nie ma jak legalnie aktualizować juz to jest sens piracka wersje 8/10 ściągać? I to wyglada tak, ze normalnie instaluje bez cyrków jakis i potem pirackim aktywatorem aktywuje, tak? :) 

Opublikowano

Dokładnie, bez cyrków pobierz sobie obraz ISO, aktywator (jeżeli znak wodny w rogu ekranu Ci przeszkadza) z np. basewin.pl i o nic więcej się nie musisz martwić ;d

Opublikowano
12 minut temu, Marchwj napisał:

Dokładnie, bez cyrków pobierz sobie obraz ISO, aktywator (jeżeli znak wodny w rogu ekranu Ci przeszkadza) z np. basewin.pl i o nic więcej się nie musisz martwić ;d

czyli nie potrzebuje zadnego pendriva/plyty zeby wgrac system na nowo (wliczajac formata, bo na tym tez mi zalezy)

Opublikowano

Już nie da rady zaktualizować z poziomu systemu do 10-tki, no chyba że się mylę ;d
Musisz zrobić bootowalnego pendrive, albo nagrać płytkę.

Opublikowano
1 minutę temu, Marchwj napisał:

Już nie da rady zaktualizować z poziomu systemu do 10-tki, no chyba że się mylę ;d
Musisz zrobić bootowalnego pendrive, albo nagrać płytkę.

no to slabiutko, nie mam jak tego ogarnac chyba bo pogubilem pendrivy a dysk kumpel ojca ma :/ poszukam w necie jeszcze jakiegos ratunku

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...