Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ona Traktuje mnie jako kolegę czy coś więcej ?

artur0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy a mianowicie poznałem fajna recepcjonistkę na siłowni od samego początku fajnie nam się rozmawiało polubiła moj aktywny tryb zycia i chetnie ze soba rozmawialismy raz nawet chciała bym ja podrzucił do domu. Ostatnio odeszła z siłowni ponieważ była na stażu gdyż ma teraz ostatni rok studiów. I generalnie spotkaliśmy w sumie 3 razy za każdym razem nie odmówiła że jej cos wypadnie. Pierwszy raz zabrałem ja do parku aby ja lepiej poznać, następnie pojechaliśmy do galerii i ja odwiozłem do domu, 2 raz zabrałem ja do restauracji na kawe, i potem pojechaliśmy do jej domu bo chciałem poznac jej rodzicow. posiedziałem z nia chwile i pozniej musiala jechac po 21 bo miala tez ustalone spotkanie zapewne. Wczoraj zabrałem ja na pizze i do kina tak zeszlo do 1 w nocy. Odwiozlem ja do domu i przytulilem sie do niej ze 2 razy, a na koncu popatrzylem jej w oczy i nic nie robiłem, nie wiedziałem sie jak zareaguje. Moje pytanie tutaj to czy mam jakieś szanse na coś więcej czy zostaje mi tylko dobry kolega/przyjaciel? Ona ma 24 lata ja 19 ale to nie na rzeczy. Staram sie zachowywac jak mezczyzna w kazdym wypadku. Z checia rowniez wyrazila zgode ze pojdzie ze mna na studniowke, ponieważ 1 raz sie spotykam z tak fajna dziewczyna , od zawsze byłem niesmialy do dziewczyn ale postanowilem sie przelamac. Jedynie co mnie denerwuje czy jak ja obejme lub bede chcial od niej buziaka bo narazie to tylko takie przytulanie. Bardzo przyciaga mnie wzrokiem i oczami :D i ciezko mi sie oprzec. Czy dać sobie spokoj i szukac dalej czy moze poczekac jeszcze dac jej czasu ? albo ja zostawic tylko na ta impreze , nie chce jej denerwowac bo gdyby zrezygnowala drugiej innej bym nie znalazl zwlaszcza gdy juz lista zostala podana. Nie szkoda mi wydanych pieniedzy gdyz sam na nie zapracowuje tylko czy to wszystko pojdzie na marne. Pierwsza moja taka sytuacja wiec prosiłbym o wyrozumiałość. Aktualnie nawet przestałem jezdzic na imprezy aby tylko z nia spedzic wieczory. Wczoraj mi jeszcze pisała że "dziękuję za miły wieczór". I powiedziała że do zobaczenia za 2 tygodnie co bylo zaskoczeniem w sumie.  Ona studiuje w białej podlaskiej i co tydzien czasami dwa  przyjezdza na weekendy do miasta gdzie mieszka i tylko w sobote wieczorkiem ma czas

Opublikowano

Ona ciebie chce. Kurwa gada z tobą, spędza czas z tobą, NAWET POZWOLIŁA POZNAĆ SWOICH RODZICÓW a o to ciężko nawet jak jesteś z dziewczyną bo ona czasem boi się ich reakcji. Bierz się za nią bo z daleka to widać. Jak chcesz to obejrzyj sobie chyba od daniel ortega na yt. Spoko typ. Nie bój się jej pocałować cxy co tam bo lepiej wiedzieć  że nie wyszło niż nie spróbować i potem do końca zycia myslec czy moglo cxy nie moglo się udać. Wez ja na jakis spacer wiesz romantiko te sprawy gwiazdy wieczór jak ladna pogoda a jak nie to poprostu pocałuj ja jak bedziesz ja odprowadzał. Zatrzymaj ją popatrz prosto w oczy chwilę i pocałuj. Nie marnuj cxasu bo w końcu pójdzie do inego 

Opublikowano

Zrób tak jak koledzy wyżej napisali. Inaczej się nie przekonasz jak jest, bo te wszystkie sytuacje o których napisałeś nie muszą wcale oznaczać jednego.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dzięki że zechcieliście mi udzielić odpowiedzi na to pytanie, mam tylko na dzieje ze juz nie bedzie za późno za to 2 tygodnie nawet niechce sobie myslec bo bym sie zalamał i potem plul ze moglem to zrobic wczesniej. Moze dziwne dla wszystkich tutaj ze pierwszy raz mam taka sytuacje i niewiem jak sie zachowac bo juz ostatnio mialem to zrobic jak odwiozlem do domu wtedy jak sie przytulilem do niej 2 razy to powiedziala ze "lubi mnie" potem odchylilem glowe trzymamalem ja za ramiona i patrzylem jej w oczy przez chwile i wlasnie wtedy moglby byc ten moment ale wlasnie nie wiedzialem jak zareaguje :( a juz za pozno abym szukal kogos innego na studniowke w sumie to nie o to chodzi w tym momencie  ale miedzy innymi tez

Dnia 22.10.2017 o 21:09, cola! napisał:

Ona ciebie chce. Kurwa gada z tobą, spędza czas z tobą, NAWET POZWOLIŁA POZNAĆ SWOICH RODZICÓW a o to ciężko nawet jak jesteś z dziewczyną bo ona czasem boi się ich reakcji. Bierz się za nią bo z daleka to widać. Jak chcesz to obejrzyj sobie chyba od daniel ortega na yt. Spoko typ. Nie bój się jej pocałować cxy co tam bo lepiej wiedzieć  że nie wyszło niż nie spróbować i potem do końca zycia myslec czy moglo cxy nie moglo się udać. Wez ja na jakis spacer wiesz romantiko te sprawy gwiazdy wieczór jak ladna pogoda a jak nie to poprostu pocałuj ja jak bedziesz ja odprowadzał. Zatrzymaj ją popatrz prosto w oczy chwilę i pocałuj. Nie marnuj cxasu bo w końcu pójdzie do inego 

Rozumiem ze na powitanie czy w ciagu tego spaceru czy tam co wymysle nie robic tego jeszcze ?  tylko wlasnie jak piszesz podczas odprowadzania najlepiej  ?

Opublikowano
3 godziny temu, cola! napisał:

Nie wiem w jakiej sytuacji będziesz itp. Sam powineneś wyczuć odpowiedni moment kiedy będzie klimat i nie będzie gapiów

Oczywiście nie mam zamiaru aby ktoś się przyglądał nie ma opcji takiej chce zrobic w to romantyczny sposob wiczorkiem  i pozostac sam na sam , ale dzieki za pomoc rusze troche z mysleniem i zrobie co mi instykt podpowiada.

Oczywiście dam znać co i jak wiec prosze by nikt nie zamykal tego tematu

Opublikowano
2 godziny temu, artur0 napisał:

Oczywiście nie mam zamiaru aby ktoś się przyglądał nie ma opcji takiej chce zrobic w to romantyczny sposob wiczorkiem  i pozostac sam na sam , ale dzieki za pomoc rusze troche z mysleniem i zrobie co mi instykt podpowiada.

Oczywiście dam znać co i jak wiec prosze by nikt nie zamykal tego tematu

To powodzenia! :D

Opublikowano

trochę dużo napisałeś i przyznam się, że ominąłem to w środku, ale zapowiada się fajnie 

powodzenia kolego, w sumie jeśli nie wyjdzie to i tak nic nie stracisz 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kurczę wczytałem się w temat aż mnie z DT wywaliło.

Jestem ciekaw zakończenia ale na 99% będzie tak jak koledzy wyżej napisali, że też się jej podobasz i będzie szczęśliwe zakończenie.
Powodzenia :)

Opublikowano

Jak na moje to chce się wprosić na studniówkę.

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano
@cola! @Eryk@_Piotr_@ SorryMate
 "To jak cos ja bede w następnym tygodniu  tylko zarezerwuj wczesniej czas ?"
Dostałem dzisiaj taką
wiadomośc o dniej smsem troche mnie zamurowało i niewiem jak jej odpisac na to
Opublikowano

@9Jarek9w sumie to więcej piszemy na fb ale z ostatnich smsow to "Dzień Dobry, Życzę miłego dnia ;)" , Dobranoc :) i w sumie sama do mnie zadzwoniła raz, ale to z tego względu że chciała się dowiedzieć co mnie motywuje do niej i dalej tez pogadalismy sobie

Opublikowano
11 godzin temu, artur0 napisał:
@cola! @Eryk@_Piotr_@ SorryMate
 "To jak cos ja bede w następnym tygodniu  tylko zarezerwuj wczesniej czas ?"
Dostałem dzisiaj taką
wiadomośc o dniej smsem troche mnie zamurowało i niewiem jak jej odpisac na to

Bedo seksy :v

Nie odpisuj no bo co masz niby odpisać. Zachowuj się jakby tej wiadomości nie było czyli zapytam co tam hej dobranoc itp

Opublikowano
5 godzin temu, cola! napisał:

Bedo seksy :v

Nie odpisuj no bo co masz niby odpisać. Zachowuj się jakby tej wiadomości nie było czyli zapytam co tam hej dobranoc itp

Haha niewiem co sobie tam wymyśli , mam nadzieje ze to co ty mówisz  :D lecz jeszcze jest jedna ewentualność bo mieliśmy robić choreografie z racji tego ze jest tancerka na wlasnie studniowke  dlatego próbuje sie cokolwiek starać bo odrazu zauważyła by ze tylko na noc ja chce  , i nie probuje jak to wiekszosc robi odrazu po jednym spotkaniu czy drugim , lecz stopniowo i myślę że ona lubi takie podejście .

Opublikowano

kupuj gumy bierz na drinka i nacpaj sie amfetaminy zeby nie spuscic sie po 2 minutach i wez slub.,

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

@cola!

Niestety pomyliłeś się, ale domyślam się że to było w formie żartu :D , od 14 chce się spotkać, gdyż mam zarezerwowany czas na spotkania z innymi jeszcze znajomymi a ma tylko jedeń dzień , mimo wszystko będę próbował ją całować

Opublikowano

No definitywnie poruchasz jak pytasz się publicznie randomów z forum o oszukiwaniu w gierkach.

Screenshot_2.jpg

Opublikowano
19 minut temu, MichałGłuś napisał:

No definitywnie poruchasz jak pytasz się publicznie randomów z forum o oszukiwaniu w gierkach.

Rozumiem, że gdyby tego tematu nie było to jego szanse by się zwiększyły?

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...