Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót po przerwie do PLa

ZephireK.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, powróciłem do PLa na serwer tasmania, wbiłem dzisiaj 30lv, ale za bardzo nie wiem jak teraz zarobić, kiedyś to sie robiło 20lv i mixowało eq ale teraz widzę że nie lecą te zmianki ze skrzynek. Polecicie jakiś sposób?

Opublikowano
1 minutę temu, Ups... napisał:

Serwer opanowany przez boty, rynek pewnie też. Musisz dropić, chociaż pozostaje pytanie, czy na tym serwerze to ma sens?

To teraz mnie zasmuciłeś, nie znalazłem żadnego dobrego priv harda, a jak na pl aż tyle botów to nie ma sensu grac ;/

Opublikowano
2 minuty temu, ZephireK. napisał:

To teraz mnie zasmuciłeś, nie znalazłem żadnego dobrego priv harda, a jak na pl aż tyle botów to nie ma sensu grac ;/

Na Tasmanii jest najwięcej botów, bo jest to najnowszy serwer. Lepiej spróbować zagrać na Negrosie - tam biega tego o wiele mniej.

Co do zarabiania, możesz spróbować dropić odłamki, medale bądź KU, aczkolwiek nie wiem co aktualnie najbardziej opłaca się na Tasmanii. Ostatnimi czasy to odłamki zazwyczaj są najczęściej wybieraną metodą zarobku. :-)

Opublikowano
1 minutę temu, ZephireK. napisał:

Nie tyle global, co tasmania. Na chwilę aktualną wybrałeś najgorszy możliwy serwer.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Tak, plan na początek: Kup transfer konta na Negrosa. Będziesz tego żałował.

Opublikowano
42 minuty temu, Aive napisał:

Dobrze, Negros jest zaludnionym serwerem, ale z mniejszą ilością botów i bardziej stabilnym rynkiem.

A na Botmanii tyle botów, że aura kosztuje 1,5kk. xDxDxD

Opublikowano

Sam zastanawiam się, czy wrócić na Negrosa, rok temu sprzedałem surke i bufka, został mi tylko woj mental z eq do pvp :D Ale wchodziłem ostatnio, to w chunjo same 90+ średnio się chce grać, gdzie Ty masz mentala 70. Tym bardziej nie wiem czy bym się decydował do powrotu od 0 gdzie nie ma już słabszych graczy, zostaly same silne postaci 

• 3 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
Gość 67d64b62d9
Opublikowano
Dnia 3/9/2018 o 20:08, KasiaxD0 napisał:

jest wgl sens grac na pl jeszcze ? ile wy macie lat ze czas na to macie tak z ciekawosci

z jednej strony w IS jest wszystko a z drugiej strony mamy sporo graczy (więcej niż na niejednym privie), stabilne serwery, które są na licencji i mają aktualizacje oraz jakąś przyszłość

Opublikowano

Gram na negrosie, zaczynałem od 0 z pół roku temu teraz jest łatwiej niz kiedys zacząć od zera jest duzo ułatwien dla nowych graczy. Jestem niedzielym graczem i przez te pół roku wbiłem tylko 45 poziom ale ludzi w m1 jest duzo pvp jest z kim porobić zarobek to odłamki albo dropienie ku itd. nie narzekam na graczy atmosfera jest całkiem przyjemna, na is'a aktualnie wydałem 30zł zeby kupic kostium ;P. Postac mam dobrze rozwiniętą jak na taki lvl eq większość +9, a na gre poświęcam w ciągu całego tygodnia max 7 godzin. Jeżeli chcesz wrócić na PL to moim skromnym zdaniem tylko negros.

Na to że ja w pół roku wbiłem 45 to nie patrz bo ten poziom z aktualnymi ułatwieniami to można wbić w tydzien średniego grania

😅

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...