Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tastria.pl [Medium] [Dedyk]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, oooMARIOooo napisał:

Dokładnie botów pełno a administracja ma to w dupie. Nie polecam 

3 godziny temu, ledinos napisał:

Cofam poprzednia opinie. Pelno botow a administracja ma to w dupie, plus kontakt z nimi jest tragiczny. Skonczy jak pierwsza odslona, bo tam bylo to samo - NIE POLECAM

3 godziny temu, Librex napisał:

Wszyscy Ci, co polecają mają tam rangę :) Serwer olewany przez administrację.... pełno botów, awanse co 3 dni :D NIE POLECAM 

Jedno wielkie XDDDD , od samego startu serwera cały czas ktoś z administracji jest dostępny. Ogólnie rozumiem ze czasami ktoś może mieć ból dupki :P

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Pomocnik
Opublikowano
18 godzin temu, Librex napisał:

Wszyscy Ci, co polecają mają tam rangę :) Serwer olewany przez administrację.... pełno botów, awanse co 3 dni :D NIE POLECAM 

17 godzin temu, ledinos napisał:

Cofam poprzednia opinie. Pelno botow a administracja ma to w dupie, plus kontakt z nimi jest tragiczny. Skonczy jak pierwsza odslona, bo tam bylo to samo - NIE POLECAM

17 godzin temu, oooMARIOooo napisał:

Dokładnie botów pełno a administracja ma to w dupie. Nie polecam 

Nie wiem czy gramy na tym samym serwerze, ale na Tastrii administracja cały czas pisze nawet na wołaj do kogo zgłaszać boty, które od razu są banowane. Gram od początku i szczerze polecam serwer. Dawno nie było tak dopracowanego projektu.

Opublikowano
2 godziny temu, Isk napisał:

Nie wiem czy gramy na tym samym serwerze, ale na Tastrii administracja cały czas pisze nawet na wołaj do kogo zgłaszać boty, które od razu są banowane. Gram od początku i szczerze polecam serwer. Dawno nie było tak dopracowanego projektu.

Następny TuT'or ? :sex:

Opublikowano

Nie wiem ja tam od razu wbiłem na DMG hacku nawet poszedłem afk na bocie expiąc grać w lola na DMG które z automatu nie odpycha mobów i dalej nie mam bana to ten tego xD

Opublikowano

Nie wchodzę na to forum, bo się nawet nie opłaca, takze nie wiem co tutaj się zbytnio dzieje, ale teksty typu "administracja ma wyjebane" są po prostu śmieszne.

EDIT: Rozmawiając z graczami zauważyłem że dla większości z was, postać w m1 co bije moby to bot. Do każdego piszemy na PW i jak ktoś odpisze to nie mamy prawa go zbanowac.

Opublikowano
31 minut temu, Sathian napisał:

Nie wchodzę na to forum, bo się nawet nie opłaca, takze nie wiem co tutaj się zbytnio dzieje, ale teksty typu "administracja ma wyjebane" są po prostu śmieszne.

EDIT: Rozmawiając z graczami zauważyłem że dla większości z was, postać w m1 co bije moby to bot. Do każdego piszemy na PW i jak ktoś odpisze to nie mamy prawa go zbanowac.

A kto ci mówiło m1? Ja expiłem na innych mapkach i na dmg latali :)

Opublikowano

Serwer git ale to ulepszanie to jakaś masakra, perły wgl nie dropią, latam w eq +6 bo po prostu nie mam ulepów.

Masa ludzi lata już w eq +9, nie wiem skąd oni brali te perły (no chyba że is) ale mi do 80lv wydropila 1 biała, 1krwawa, 2blue. Masakra...

Opublikowano

Dobrze, że mnie wywalili z Tutorów, teraz patrze na opinie innych i widzę, że lepiej było nie niszczyć sobie imienia w tym serwerze X D

Ins czy tam Isn, Cycek to dwaj tutorzy, nie sugerujcie się ich opinią X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

SERDECZNIE NIE POLECAM SERWERA!

PEŁNO BUGÓW MIĘDZY INNYMI MOŻNA ROBIĆ AZRAELA W 2 MINUTY BEZ WYDAWANIA ŻADNEGO HAJSU ( XDDDD )

ADMINISTRACJA POZWALA GRAĆ ZNAJOMYM NA DMG/WH A JEŚLI KTOŚ INNY Z TEAMU ICH ZBANUJE ZARAZ DOSTAJĄ UB OD SATHIANA

TEAM NIE RADZI SOBIE Z BOTAMI, SIEDZĄ SOBIE NA TS I MÓWIĄ ŻEBY GRACZE ROBILI CO CHCĄ XDXD

WBIŁEM DO 1lv do 109 LV (Najduch) NA DMG I MH I DOPIERO TERAZ DOSTAŁEM BANA PRZEZ MOJĄ GŁUPOTĘ (WH) :D

OGÓLNIE SERWER ZBLIŻA SIĘ KU UPADKOWI   TAKŻE MIŁEJ GRY ELOOOOOO 

Opublikowano

Sklepy stoją w Jinno od ch1 do ch3 w Shinso podobnie, ludzi przybywa bo jest grywalność. Raczej krytykuję serwery, ale ten polecam ze względu na łatwość gry oraz dużą ilość graczy.W kupie siła, jak mówi stare przysłowie metinczyków :10_wink:.Nie spotkałem serwera bez bugów oraz bez działających czitów. Więc ?.

Opublikowano
14 minut temu, metinplayer napisał:

Sklepy stoją w Jinno od ch1 do ch3 w Shinso podobnie, ludzi przybywa bo jest grywalność. Raczej krytykuję serwery, ale ten polecam ze względu na łatwość gry oraz dużą ilość graczy.W kupie siła, jak mówi stare przysłowie metinczyków :10_wink:.Nie spotkałem serwera bez bugów oraz bez działających czitów. Więc ?.

Ale tutaj to przesada xD moja postać stała przez noc (testowałem jak banują) i bana nie ma xD jeżeli ktoś ma ochotę grać tutaj na cheatach to POLECAM :)

image.png

Opublikowano
Dnia 1.11.2017 o 20:08, Resso. napisał:

SERDECZNIE NIE POLECAM SERWERA!

PEŁNO BUGÓW MIĘDZY INNYMI MOŻNA ROBIĆ AZRAELA W 2 MINUTY BEZ WYDAWANIA ŻADNEGO HAJSU ( XDDDD )

ADMINISTRACJA POZWALA GRAĆ ZNAJOMYM NA DMG/WH A JEŚLI KTOŚ INNY Z TEAMU ICH ZBANUJE ZARAZ DOSTAJĄ UB OD SATHIANA

TEAM NIE RADZI SOBIE Z BOTAMI, SIEDZĄ SOBIE NA TS I MÓWIĄ ŻEBY GRACZE ROBILI CO CHCĄ XDXD

WBIŁEM DO 1lv do 109 LV (Najduch) NA DMG I MH I DOPIERO TERAZ DOSTAŁEM BANA PRZEZ MOJĄ GŁUPOTĘ (WH) :D

OGÓLNIE SERWER ZBLIŻA SIĘ KU UPADKOWI   TAKŻE MIŁEJ GRY ELOOOOOO 

a widzisz pisałem Ci, że masz mh :D 

Opublikowano
Dnia 30.10.2017 o 13:20, lewus123 napisał:

Dobrze, że mnie wywalili z Tutorów, teraz patrze na opinie innych i widzę, że lepiej było nie niszczyć sobie imienia w tym serwerze X D

Ins czy tam Isn, Cycek to dwaj tutorzy, nie sugerujcie się ich opinią X DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kolesia, którego wywaliliśmy z teamu i spamuje gdzie się da, jacy to jesteśmy okrutni chyba też nie warto słuchać :*

Opublikowano
Przed chwilą, Sathian napisał:

Kolesia, którego wywaliliśmy z teamu i spamuje gdzie się da, jacy to jesteśmy okrutni chyba też nie warto słuchać :*

Dobra oklej tam łeb lepiej i ogarnij swój marny teamek i samego siebie. Zajmijcie się serwerem a nie pierdoleniem na mpc.

Wasi tutorzy są strasznie ograniczeni, moje 5 botów w m1 które sobie lata od jakiegoś czasu dostawało nie raz pw np. "jestes?, siema" po czym automatycznie odpisywalo np. "czesc" i wasza marna administracja sobie szla w pizdu, nic z tymi botami nie robicie. Zamiast pieprzyc i przejmowac sie czymkolwiek na tym forum to moze czas zaczac ogarniac serwer? Nawet nie wiesz ile takie 5 botow jest w stanie wniesc na rynek z samego m1 a tych botow jest o wiele wiecej. 

­NU94p9A.gif

/\ Pozdrawiam iBad, jeśli Ci pomogłem daj lubię to! /\

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...