Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AutoClicker itp

hubert1200

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy boty zrobione na dodatkach nadal można ustawiać na spokojnie? chodzi żeby stał tylko i klikał e i podnosił loot i oczywiscie odswieżał strone co jakis czas. Czy gamora juz znalazła sposob na to?

Opublikowano

Dodatki dodane poprzez wpisywanie addon w konsoli są jak najbardziej wykrywalne przez Gamory - miesiące temu opublikowałem bota napisanego w JS który był ładowany przez konsolę, i po paru dniach fala banów poleciała dla wszystkich użytkowników tego bota. Skrypty ładowane przez przeglądarkę (Greasemonkey, Tampermonkey) i zewnętrzne (nieprzeglądarkowe) programy nie są wykrywalne po ich stronie.

Generalnie rzecz biorąc, Gamory nie będą przeszukiwać kodu każdego dodatku ze zewnętrznych źródeł, więc sam możesz bota takiego używać, lecz jeżeli zamierzasz go opublikować i zostanie on zreportowany, istnieje możliwość otrzymania bana.

Opublikowano

Używałem tego w consoli przed wakacjami, 2 miesiace bez bana, ale teraz nie chce wyłapać, ma ktoś może jakiegoś autoclickera albo macro które będzie działać na zminimalizowanym oknie? szukam tego długo, jakieś sposoby? W sensie żeby odpalić i pograć w coś innego na przykład, nie musi byc skomplikowany

Używałem tego w consoli przed wakacjami, 2 miesiace bez bana, ale teraz nie chce wyłapać, ma ktoś może jakiegoś autoclickera albo macro które będzie działać na zminimalizowanym oknie? szukam tego długo, jakieś sposoby? W sensie żeby odpalić i pograć w coś innego na przykład, nie musi byc skomplikowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...