Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nahtar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Nahtar napisał:

@KaPi666

Dziękuję za opinię . Wszystko co opisałeś zostanie poprawione. Exp już został zwiekszony wczoraj , nowe forum bedzie dziś , czesc mountow ktore nie dzialaja tez zostana poprawione . Pozdrawiam

i o to chodzi, mimo że jest was dwoje w grze plus tutor, radzicie sobie całkiem nieźle :> i nie wiem czy ja tylko tak mam, czy na mapie od 121lv tak jest, ale przy ratach i PD które daje tam 50% expa co powinno kumulować sie na 100% expa - po prostu, dupa. EXP się cofa do 0.00%

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten post nie jest żadną anty-reklamą, ani nie chcę żeby to wpłynęło na złą opinię o serwerze. To ma zmotywować do pracy administratorów serwera.

Krótkie sprostowanie. Gram na serwerze może od tygodnia, może nawet od dwóch. Z początku złych opinii przedstawianych przez innych mimo tego chciałem zagrać. Przez pierwsze godziny na serwerze było nawet przyjemnie. Od poziomu 80 do 95 zaczynały się schody, poziom 92-95 wbijało się na prawdę bardzo długo, zniechęciłem się nieco do gry i wcześniej napisałem dwa posty. Na serwerze dropi masa ulepszaczy, które są później przydatne. Jednak drop nie jest zróżnicowany - teoretycznie z każdego metina dropi to samo, tylko z jednego dropią kwiaty potrzebne do ulepszenia broni na poziom 140. Bossy również nie wprowadzają nic nowego, z każdego z nich dropi to samo. Szkatułki Rastorii które dropią na serwerze > również z nich nie ma nic ciekawego. Dropią marne pieczęcie które w większości nie działają, a jeśli działają to już 'cofają' postać od miejsca z którego zaczęła jazdę. Dropią również kostiumy renifera > nie są to kostiumy renifera a raczej.. nie wiem jak to nazwać - coś a'la kostium wielkanocny który daje Magiczną Obronę 5% - choć nie sprawdza się to w praktyce i jest dla wyglądu ( i tu jest jakiś plus ) choć nie ma z nich wartości. Dropią również Bryłki Złota które też nie mają zadnej wartości. EXP od 150 do 165 jest na prawdę, straszny. Z jednego dużego spota, ale takiego kurwa na prawdę dużego wylatuje może pół kulki, albo nawet mniej niż pół kulki. Około 9-14% (liczone, za potworka choćby Mistyczny Mag wylatuje od 00.17% do 00.20% - wraz z PD). Na serwerze zauważyłem tylko jeden działający Dunegon, ale nikt na niego nie wchodzi bo niektórzy co powbijali 220 poziom już powychodzili z gierki i nie wrócili bo na serwerze nic się nie dzieje. Ciebie Nahtar widziałem kilka razy w grze, do tego czasu nie widziałem ani jednego GM'a na serwerze. Losów które dropią jest multum - ale losowania są beznadziejne, co 60 minut a losów mamy po 800-1000, które teoretycznie również są bezwartościowe i samo losowanie nie przynosi dużo fantów > bo możemy je zdobyć ze szkatułek, dyń, bossów czy metinów - lub ze samego dropu z map. Nie ma balansu postaci to zdążyłem zauważyć. Zrobiłem eq do pvp pod WP (który na niektórych serwerach kosi) dzięki [TuT]Kaneki który mi przesłał całe eq pod WP. BM, Healer, Mental (z dobrym eq) po prostu miażdży, takie pipiduwy nie mają żadnych szans na przetrwanie. Zerknąłem na IS - doładowanie 7.38zł (6.15 z VAT) za jakąś ćwiartkę SM którą się nie pobawimy. Ogólnie, mówiąc na koniec po prostu serwer przyciąga, ale odpycha swoimi błędami, pustkami na serwerze (licznik wskazuje czasem 40-100 osób a gra tylko kilka osób), zerowym podejściem do utrzymania 'ładu' (czyli wchodzenie administratora - mistrza gry) na serwerze, nie dokończonym i nie ruszonym nawet forum. Na ten moment nie polecam osobiście serwera, może jeśli coś poprawicie - będzie wart zagrania.

Opublikowano

@KaPi666

Dziękuję za opinię , część opisanych problemów juz jest poprawiona . Kolejne tzn. wierzchowce  będa zrobione jak najszybciej .  EXP , ceny w IS i  balans został poprawiony .  Cały czas staramy się aby serwer był coraz lepszy,wiec dziękujemy za każdy zgłoszony bug :) .

• 1 miesiąc temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...