Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Navaris [Easy/Medium][Dedyk]

Shaunee15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc_1_nr_1.png
czesc_1_nr_2.png
czesc_1_nr_3.png
czesc_2_nr_1.png
czesc_2_nr_2.png
czesc_3.png
czesc_4.png
czesc_5_gif.gif
czesc_6.png
czesc_7.png
czesc_8.png
czesc_9.png
czesc_10.png
czesc_11.png

Administracja:

Technik: Testosteron

Sponsor: HoolMars

Community menager: Czarodziej

Download clienta:

http://navaris.pl/downloads

Skan:

f1cc57b8053bacbf395ad68c95f5bf2b.jpeg

SSy weryfikacyjne:

obraz1

obraz2

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do jutra.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
11 minut temu, Ups... napisał:

15. W publikacji serwera musi być podany link do pobrania klienta oraz jego dokładny skan, zawierający nazwę pliku oraz aktualną datę.

Czas do jutra.

Poprawione :)

Opublikowano

Mała grywalność, a serwer warty do sprawdzenia :)

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Nie Polecam! Mogli nazwać ten serwer Azentis s2! Bo to wszystko jest to samo co na Azentis.pl - Układ Miasta, Nazwy Map, Metinów Nawet misje te same! Jedynie co zmienione to Nazwa i  Ekran Logowania! :D

Pewnie ten od Azentisa sprzedał to komuś :D

100% nie Polecam!

Opublikowano
5 godzin temu, p4w6i napisał:

Nigdy nie widziałem gorszych map do expa ... serio to jakaś parodia :D

Dlaczego gorszych? Mapy są bardzo duże. Kilkanaście spotów do expienia. Nikt nikomu nie ksuje. 

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek nie należy do najłatwiejszych. :) EXP przyjemny, nie ma wielkich skoków %. Max lvl 4 dni przy ciągłej grze.

Dungeony robi się bardzo szybko bo są skrócone, około 2 min DT.  Wielkim + jest brak bugów. 

Gram  3 dzień i osiągnęłam 180 lvl i zrobiłam już eq do pvp na 165. 

c8f7.png

Opublikowano
15 godzin temu, TrikuTrikuMrauu napisał:

Dlaczego gorszych? Mapy są bardzo duże. Kilkanaście spotów do expienia. Nikt nikomu nie ksuje. 

Serwer jest bardzo fajny, aczkolwiek nie należy do najłatwiejszych. :) EXP przyjemny, nie ma wielkich skoków %. Max lvl 4 dni przy ciągłej grze.

Dungeony robi się bardzo szybko bo są skrócone, około 2 min DT.  Wielkim + jest brak bugów. 

Gram  3 dzień i osiągnęłam 180 lvl i zrobiłam już eq do pvp na 165. 

Nie potrafiłem znaleźć jakiś sensownych spotów do expa, ile takich dungów trzeba zrobić ? Gdzie dużo pereł farmić? Is drogi w grze ?

/

Opublikowano

Czasem po prostu klient się wyłączy - zdechnie - do pulpitu. 
Syserr sra błędami.
Nie wiem jak dungi bo gram krótko, ale na Wieży Orków można zabić 3 razy bossa idąc raz - niby nic, ale nie wiem czy podobnie nie jest na innych dungach. 
Fajne misje - serio - chociaż przy takiej ilości graczy ciut męczące uganianie się za bossami żeby dropić szkaty, ale do przeżycia..
Może nawet ciut za bogato z misjami, jakby chcieć robić wszystkie misje po kolei jak leci - pokusiłbym się nawet o anty-exp, także w początkowych fazach gry expienia praktycznie nie ma..
Bardzo fajny drop na mapach startowych (m1/m2), metki aż się chce ubijać żeby naklepać pare rzeczy.
Średnie 85/84 (nie wiem...) naprawdę umilają rozgrywkę takim postaciom jak mental itd.. chociaż na lvlu około 23, mając riba śr69 z kd potwora+4, wszystko walone w siłę, nawet w zbrojce bon na wartość ataku, kolczyki 5/6% na moby biłem w metki około 1700-2k, więc.. dziwne, jakby ciut mało, ale ogólnie jest spoko.
Nie gram długo, póki co mogę polecić 
EDIT:
Uaktualnienie:
Na mapie 75 już nie jest tak kolorowo, bug w DT raczej nie działa (sprytne rozwiązanie z mapkami wpadającymi do eq itd..gratuluje), skończyło się łatwe robienie misji.. Największy spot jaki znalazłem dzięki poradnikom na forum to 10%-15% ze spota na poziomie 79, a następna mapa od 90, więc nie jest to 100%easy, ale źle nie ma.
DT mogłoby być ciut szybsze.
Body, gdzie się dało to mam 20% DT + w broni śr 81 + pas na moby 10% + kd moba 8% + wbudowane 10% na moby w broni +10% na moby w kolczykach (łącznie 53%na moby, jeszcze pare % z misji itd) i zbyt szybko ten riper nie schodzi. Spodziewałbym się coś więcej niż 9k KRYTEM w metka na DT (rzecz jasna wszystkie roski / wody / ataki boga smoków itd...), więc jak ktoś gra archerem to ze startu mu współczuje.

Opublikowano

Gra się dosyć spoko, za dużo ludzi nie ma , ale balansu w pvp nie ma w ogóle , jest tyle bloku ,że postacie bazujące na hitach nie mają co się pocić , ninja na szyciu/krycie z chmurki bije więcej niż mental z duchowego xD

Opublikowano

Wkońcu dobiłam 220 lvl. :)

Nie jest łatwo, ludzi po godzinie 14 jest bardzo dużo.. :) Widać to po bossach na mapkach, całe szczęście, że jest kilkanaście respów. 

Lvl wbijałam cały tydzień na PD z IS, ale w tym samym czasie robiłam eq i mam zrobione w 70%.

Serwer pod względem EQ i Expa, poziomem przypomina invorie. 

11 godzin temu, 3oDax napisał:

Gra się dosyć spoko, za dużo ludzi nie ma , ale balansu w pvp nie ma w ogóle , jest tyle bloku ,że postacie bazujące na hitach nie mają co się pocić , ninja na szyciu/krycie z chmurki bije więcej niż mental z duchowego xD

Nikt nie ma jeszcze full eq zrobionego na perfekt, więc na pewno tego balansu nie ma. 

7 godzin temu, p4w6i napisał:

Te hp bossów i metków to pozdro .. :)

Tak Hp jest przesadzone, ale może i to dobrze, bo zmusza graczy do zrobienia full eq do expa. Później już wszystko spływa szybciutko. 

c8f7.png

Opublikowano
2 godziny temu, TrikuTrikuMrauu napisał:

Wkońcu dobiłam 220 lvl. :)

Nie jest łatwo, ludzi po godzinie 14 jest bardzo dużo.. :) Widać to po bossach na mapkach, całe szczęście, że jest kilkanaście respów. 

Lvl wbijałam cały tydzień na PD z IS, ale w tym samym czasie robiłam eq i mam zrobione w 70%.

Serwer pod względem EQ i Expa, poziomem przypomina invorie. 

Nikt nie ma jeszcze full eq zrobionego na perfekt, więc na pewno tego balansu nie ma. 

Tak Hp jest przesadzone, ale może i to dobrze, bo zmusza graczy do zrobienia full eq do expa. Później już wszystko spływa szybciutko. 

O to właśnie chodziło z eq :D Bo jaki sens jest, by gracze z eq na level 90 mogli osiągnąć wszystko, zabijać wszystkie potwory i w ogóle się nie męczyć? :s

Opublikowano
34 minuty temu, Shaunee15 napisał:

O to właśnie chodziło z eq :D Bo jaki sens jest, by gracze z eq na level 90 mogli osiągnąć wszystko, zabijać wszystkie potwory i w ogóle się nie męczyć? :s

A co uważasz na serwerze za Medium, a co za easy?

Bo ja uważam, że tu wszystko jest medium.. 

c8f7.png

Opublikowano

Serwerek fajny. Od 200 lvla exp leci jak na mediumie, ale to tylko 20 lvli.

Ulepszanie EQ dość czasochłonne, bo dużo trzeba dropić. Na IS można zarobić w grze sprzedając ulepki.

Graczy na oko tak średnio 700-900 :)

Opublikowano

Dodajcie drop na każdym lvl z bossów i metków... wbiłem 160+ i co .. teraz mam robić drugą postać? Bo sklepów z ulepami to mało..

/

Opublikowano

@up,

Mogłeś robić eq w miarę na bieżąco :P

Ja na 220 lvlu mam drop z bossów/metinów na mapie 190, więc to +/- 30 lvli jest git.

Zawsze masz dungeony, z których drop jest na każdym poziomie chyba ;)

Fajny evencik właśnie wleciał, łatwo zaopatrzyć się w ciekawą sumkę PO, czy też pecika/talizman pod doświadczenie, więc warto wpaść :D

Opublikowano

Wiadomo, że dungi nie są opłacalne ze względu na czas ;/ po za tym... wyższa mapa to więcej pereł więc chyba logiczne, że chciałem coraz wyżej by szybciej eq przerobić... 

/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...