Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Metin2 - Nvidia

morsiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem poradnik jak zrobić żeby uruchamiało się z dedykowanej karty ale coś jest nie tak po uruchomieniu karta nie wykrywa gry. Zrobiłem wszystko jak w poradniku. Pliki w załączniku. Nie rozumiem do końca jednego punktu "żeby to działało, zalecam uruchamiać metina bezpośrednio z folderu gry z Launchera "metin2launch.exe". "    muszę stworzyć jakoś ten plik??? z Góry dziękuję za odp 

met1.jpg

met2.jpg

Opublikowano

W folderze z grą na pewno masz plik metin2launch.exe, więc zapewne chodzi o to, aby przez niego uruchomić grę. Nie musisz go tworzyć.

• Ups... zmienił(a) tytuł na Problem z Metin2 - Nvidia
Opublikowano

dobrze znalazłem ale i tak nie działa... Miałem zrobioną inna nazwę. Cały czas brak aktywności karty 

wszystko niby jest dobrze ustawione a po włączeniu jest tak jak na zdj. Karta intel(r) hd graphics 4600   i nvidia geforce 960m   sterowniki wszystkie aktualne. Może zna ktoś rozwiązanie tego problemu

mey3.jpg

mey4.jpg

Opublikowano

Mam to samo. 

Zastanawia mnie to czy zintegrowana karta pociagnie 8 kont zalogowanych? 

Metin jak to metin chwile dzialalo bez lagow z czasem konta zaczely lagowac tzn byly sciny. 

8 kont karta dedykowana nie aktywna nadal... Czy jest mozliwe uruchomic 8 kont na karcie zintegrowanej? Wszystkie konta zalogowane byly w v2 i expilem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...