Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam Opinii] Na jakim hostingu kupię vps do 20 zł z najlepszą ochroną anty-ddos??!

Maelod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, #Gremsonkowy# napisał:

hosteam.pl OpenVZ Base

Widzę, że Matematyka to dla ciebie są trudności polecam brać "Korki" bo inaczej nie zdasz Matury ^^

Powtarzam do 20zł!!

Opublikowano

No to mogę polecić VoiceVPS z oferty MultiGaming.pl - 19,90/mc

Serwer z tego co wiem utrzyma do 512 osób, po kontakcie z supportem mogą zwiększyć zasoby, posiadają dobre zabezpieczenia i polską lokalizację.

Jeżeli jesteś zainteresowany, zgłoś się na pw. a napiszę Ci do kogo możesz się zgłosić po usługę testową.

Opublikowano
14 minut temu, huberczik napisał:

No to mogę polecić VoiceVPS z oferty MultiGaming.pl - 19,90/mc

Serwer z tego co wiem utrzyma do 512 osób, po kontakcie z supportem mogą zwiększyć zasoby, posiadają dobre zabezpieczenia i polską lokalizację.

Jeżeli jesteś zainteresowany, zgłoś się na pw. a napiszę Ci do kogo możesz się zgłosić po usługę testową.

I to nazywasz dobrymy zabezpieczeniami + wczoraj otrzymałem informację że ich www też się kładzie.

Osobiście mogę polecić poza hosteam.pl vps z https://game-vps.com/ .

Opublikowano
3 minuty temu, #Gremsonkowy# napisał:

I to nazywasz dobrymy zabezpieczeniami + wczoraj otrzymałem informację że ich www też się kładzie.

TS-STARS nie stoi na multigaming od jakiegoś miesiąca.

Opublikowano
1 minutę temu, Maelod. napisał:

Miałem nie polecam!

Dlaczego nie polecasz? Podaj jakieś powody i uargumentuj swoje zdanie na temat. Jestem ciekamy, dzięki!

z3s3Zfd.png

Opublikowano
Przed chwilą, MTGmati napisał:

Dlaczego nie polecasz? Podaj jakieś powody i uargumentuj swoje zdanie na temat. Jestem ciekamy, dzięki!

Anty ddos mają taki, że z najprostszej metody leci ts ;P

Opublikowano
9 godzin temu, Maelod. napisał:

Na jakim hostingu kupię vps do 20 zł z najlepszą ochroną anty-ddos??!

Zapraszam, do odpowiedzi!!

Trochę mały budżet jak na vps z dobrymi zabezpieczeniami,  dorzuć ten vat do oferty hosteam i będziesz zadowolony, lepszego w tej cenie nie znajdziesz.

Opublikowano
20 godzin temu, #Gremsonkowy# napisał:

Ts tego dzieciaka jak już był na multigaming to napewno nie na Hosteam, od paru miesięcy nie widziałem aby miał adresacje z hosteam. Na przykładzie ts69 widać że są zadowoleni z hostingu i ja tak samo polecam z multigaming za taką cenę. 

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano
Dnia 19.10.2017 o 09:54, Maelod. napisał:

Widzę, że Matematyka to dla ciebie są trudności polecam brać "Korki" bo inaczej nie zdasz Matury ^^

Powtarzam do 20zł!!

Za 20 zł jedyne co możesz kupić to czteropaka w monopolowym. 

Nie oczekuj, że za 20 zł kupisz coś dobrego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...