Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL (PUBLICZNY SERWER TEAMSPEAK3)

TheGronek1910PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby taki wielki teamspeak, a administracja próbuje uwalić mi strefe rozrywki, cały dzień wbijała administracja i próbowała mi zniszczyć strefe rozrywki, taki wielki teamspeak a musi chodzić i szukać lepsza strefe, jesteś strasznym zerem, i tak wam ta rozrywka nie wypali więc po kita biegacie po tsach?

TeamSpeak 0/10 bez gildii macie wielkie gówno.

1.png

Opublikowano
3 godziny temu, Catha napisał:

Niby taki wielki teamspeak, a administracja próbuje uwalić mi strefe rozrywki, cały dzień wbijała administracja i próbowała mi zniszczyć strefe rozrywki, taki wielki teamspeak a musi chodzić i szukać lepsza strefe, jesteś strasznym zerem, i tak wam ta rozrywka nie wypali więc po kita biegacie po tsach?

TeamSpeak 0/10 bez gildii macie wielkie gówno.

Po pierwsze kolego naucz się składać zdania, bo się powtarzasz. Kolejna sprawa nawet cię nie znam i nie wiem, kim jesteś i jak ktoś się reklamował, proszę o dowód.

giphy.gif

Opublikowano
Przed chwilą, TheGronek1910PL napisał:

Znamy się kolego ?

A co masz problem z pamięcią, jeszcze parę godzin temu próbowałeś przekupić mi ludzi z administracji, żeby rozkręcili ci rozrywkę, która i tak upadla po 15 minutach gratulacje poziomu z podłogi.

1.png

Opublikowano
9 minut temu, Catha napisał:

A co masz problem z pamięcią, jeszcze parę godzin temu próbowałeś przekupić mi ludzi z administracji, żeby rozkręcili ci rozrywkę, która i tak upadla po 15 minutach gratulacje poziomu z podłogi.

O czym ty do mnie mówisz, cały dzień siedziałem z dziewczyną i rano jedynie siedziałem na ts.

giphy.gif

Opublikowano

Kolego, posiadasz wodogłowie, przecież byłeś o 16/17 na tsie, kogo ty próbujesz oszukać, jesteś tak samo tępy, jak połowa twojej administracji i myślenie, że ukradniecie strefę rozrywki, to grubo się mylisz grubasku, po co kłamać, dupsko ściska, że bez żadnych dodatkowych kanałów mam 500 osób + a ty ledwo co tam masz tysiąc z 40 gildiami, pachołku użyj mózgu i wymyśl cos sam.

1.png

Opublikowano
1 minutę temu, Catha napisał:

Kolego, posiadasz wodogłowie, przecież byłeś o 16/17 na tsie, kogo ty próbujesz oszukać, jesteś tak samo tępy, jak połowa twojej administracji i myślenie, że ukradniecie strefę rozrywki, to grubo się mylisz grubasku, po co kłamać, dupsko ściska, że bez żadnych dodatkowych kanałów mam 500 osób + a ty ledwo co tam masz tysiąc z 40 gildiami, pachołku użyj mózgu i wymyśl cos sam.

Dobra po twoim nicku dowiedziałem się jaki serwer. Drogi Pawle jak wy nie macie nawet 500 slotów. Kolejna sprawa to fajny ze mnie grubasek. Dodatkowo na dniach zobaczysz niespodziankę.

giphy.gif

Opublikowano
8 godzin temu, TheGronek1910PL napisał:

Dobra po twoim nicku dowiedziałem się jaki serwer. Drogi Pawle jak wy nie macie nawet 500 slotów. Kolejna sprawa to fajny ze mnie grubasek. Dodatkowo na dniach zobaczysz niespodziankę.

Po pierwsze ty masz jakiś problem z głową, nie mam 512 slotów, a to co jest?

xyz

Po drogie, czy jesteś pewien, co ty piszesz, mam dostęp do fajnych filmów, które kiedyś miałeś na Google drive, więc uważaj, co piszesz i do kogo.

Czekam na twoją niespodziankę.

/

Ikonki gówniane, nawet odgapione są rangi i kanały w tym samym wyglądzie ułożone.

1.png

Opublikowano
8 godzin temu, Catha napisał:

Po pierwsze ty masz jakiś problem z głową, nie mam 512 slotów, a to co jest?

Po drogie, czy jesteś pewien, co ty piszesz, mam dostęp do fajnych filmów, które kiedyś miałeś na Google drive, więc uważaj, co piszesz i do kogo.

Czekam na twoją niespodziankę.

/

Ikonki gówniane, nawet odgapione są rangi i kanały w tym samym wyglądzie ułożone.

Lepiej powiedz jak tam pismo od TeamSpeaka.

giphy.gif

Opublikowano
Przed chwilą, TheGronek1910PL napisał:

Czemu pokazujesz licencje skoro doszło do was pismo od samego TeamSpeaka.

Jakie pismo, czekam nadal już od paru dni twoja administracji mi tym grozi, a nawet jakby padła, to posiadam hajs żeby kupić nową.

1.png

Opublikowano
1 minutę temu, TheGronek1910PL napisał:

Nie ośmieszaj się proszę xDDD

sdada.png

xDDD, bierzesz screena z dwóch tygodni temu? To szybki refleks masz, a przecież jeszcze pare minut temu mnie nie znałeś ani teamspeaka, czyli od samego początku próbowałeś coś zrobić pionku <3

1.png

Opublikowano
Przed chwilą, Catha napisał:

xDDD, bierzesz screena z dwóch tygodni temu? To szybki refleks masz, a przecież jeszcze pare minut temu mnie nie znałeś ani teamspeaka, czyli od samego początku próbowałeś coś zrobić pionku <3

Serwer znam, nie wiedziałem, kim jesteś i skąd. I co że 2 tyg temu ?

giphy.gif

Opublikowano
6 minut temu, TheGronek1910PL napisał:

Serwer znam, nie wiedziałem, kim jesteś i skąd. I co że 2 tyg temu ?

Tym że licencja stara została usunieta przez to ze byly linki do serwera metin2. Wszystko zostało naprawione więc życzę powodzenia.

1.png

Opublikowano
Przed chwilą, Catha napisał:

Tym że licencja stara została usunieta przez to ze byly linki do serwera metin2. Wszystko zostało naprawione więc życzę powodzenia.

Gadasz, mi o jakimś metinie jak powód jest, inni typie co ty pierdolisz do mnie i już ostatni mój post, bo nie mam zamiaru więcej spamić. I jak cie stać na licencję to, czemu jedziesz na darmowej.

giphy.gif

Opublikowano
7 minut temu, TheGronek1910PL napisał:

Gadasz, mi o jakimś metinie jak powód jest, inni typie co ty pierdolisz do mnie i już ostatni mój post, bo nie mam zamiaru więcej spamić. I jak cie stać na licencję to, czemu jedziesz na darmowej.

Jak jest za darmo, to po co wydawać hajs;)?

1.png

Opublikowano

Serwer już długo stoi, pamiętam go jak zaczynał od 1 osoby.

Drugi największy serwer i dalej rośnie, lecz jest minus w tym, że całe grono społeczności na serwerze to minecrafty. :confused:

Opublikowano

Hej użytkowniku, jeżeli to czytasz, to przed oddaniem komentarza zobacz dowody i postaw się na naszym miejscu!

Po moich ostatnim postach, w tym wątku był niepotrzebny spam, który nie posiadał argumentów. Dnia 25.10 wszedł użytkownik na nasza strefe pomocy i powiadomił administratorów o plagiat TeamSpeaka, chodzi mi tutaj o ułożenie kanałów, opisów kanałów i o skopiowanie poradników, na pierwszy rzut oka, myślałem, że użytkownik kłamie, lub chce zdobyć moje IP, moja administracja, zawiadomiła mnie pięć minut po złożeniu danego zawiadomienia. Postanowiłem zająć się daną sprawą, zajęło mi to około 10 minut, chodzi mi o przygotowanie dowodów, które pokazują, że teamspeak o nazwie PGC24 jest tak kreatywny, że nawet opisy zostały skopiowane.

Zacznę od Strefy rozrywki, która różni się jedynie dwoma kanałami, myślisz, że to przypadek, lub zbieg okoliczności? Jednak nie! Osoba o nazwie gronek kradła od nas wygląd już parę razy wcześniej, nie jest to pierwszy raz, kiedy dana osoba kopiuje nasz wygląd, lecz wcześniej nie robiło to na nas wrażenia, gdyż były to serwery, które posiadały maksymalnie sto osób. Teamspeak, który jest drugi pod względem użytkowników w Polsce, próbuje splagiatować strefę, którą my tworzymy już dobre 6 miesięcy. Poniżej przedstawiam wam dowody na temat poruszonej sprawy.

https://gyazo.com/bb048b836906fbb396a4af4b468b0f27

https://gyazo.com/b306b012b5f7c66bce71e3bf16062c47

https://gyazo.com/d7c36fb58d5aa213a3ee6990db4fad3e

https://gyazo.com/b94dfcd68cba9a10cb2c469c4caea29a

https://gyazo.com/7f2b87f8d908954db1c8db8c64942e2b

Opisując dane dowody, możesz zauważyć, że PGC24 skopiowało idealnie wygląd, jak i również opis kanałów.

To nie jest wszystko! Ciągłe zniesławianie mojej osoby czy też mojego teamspeaka, gracze, gdy coś usłyszą, przychodzą i mówią, co słyszą o mnie i o moim serwerze w innych miejscach w internecie. Nie rozumiem, dlaczego teamspeaka PGC się do nas przyczepił. Zazdrość? Mamy również dowody na to, że Administracja PGC24 kopiuje również nasze poradnik, dowody możesz zobaczyć w linku, który jest pod spodem.

https://gyazo.com/824e30a53baf5c96dd11915a905bb96b 

Podsumowując:

- Administracja na niskim poziomie.

- Bardzo niska kreatywność.

- Nie mają pomysłów na wygląd własnego serwera.

- Teamspeak się niczym nie wyróżnia pośród innych serwerów głosowych.

- Zgłaszanie naszej licencji, która nie jest AAL tylko, dlatego że teamspeak jest reklamowany na platformie YouTube i z wyświetleń są generowane dochody na kanale?

Jako użytkownik, nie chciałbym przebywać na danym serwerze.

1.png

Opublikowano
Dnia 21.10.2017 o 02:39, Catha napisał:

Jak jest za darmo, to po co wydawać hajs;)?

A tak się chwaliłeś każdemu, że kupiłes 1024 kłamczuszku :) Widać poziom krawężnika, zresztą złodziej bez perspektyw na życie zawsze nim zostanie, prawda Paweł, a może Jacek? Bo nie wiem kto w końcu pisze posty xD Widzę szybko UB dostałeś na mpc, za wrzucanie backdoorów do stron ?

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano
13 minut temu, Catha napisał:

Hej użytkowniku, jeżeli to czytasz, to przed oddaniem komentarza zobacz dowody i postaw się na naszym miejscu!

Po moich ostatnim postach, w tym wątku był niepotrzebny spam, który nie posiadał argumentów. Dnia 25.10 wszedł użytkownik na nasza strefe pomocy i powiadomił administratorów o plagiat TeamSpeaka, chodzi mi tutaj o ułożenie kanałów, opisów kanałów i o skopiowanie poradników, na pierwszy rzut oka, myślałem, że użytkownik kłamie, lub chce zdobyć moje IP, moja administracja, zawiadomiła mnie pięć minut po złożeniu danego zawiadomienia. Postanowiłem zająć się daną sprawą, zajęło mi to około 10 minut, chodzi mi o przygotowanie dowodów, które pokazują, że teamspeak o nazwie PGC24 jest tak kreatywny, że nawet opisy zostały skopiowane.

Zacznę od Strefy rozrywki, która różni się jedynie dwoma kanałami, myślisz, że to przypadek, lub zbieg okoliczności? Jednak nie! Osoba o nazwie gronek kradła od nas wygląd już parę razy wcześniej, nie jest to pierwszy raz, kiedy dana osoba kopiuje nasz wygląd, lecz wcześniej nie robiło to na nas wrażenia, gdyż były to serwery, które posiadały maksymalnie sto osób. Teamspeak, który jest drugi pod względem użytkowników w Polsce, próbuje splagiatować strefę, którą my tworzymy już dobre 6 miesięcy. Poniżej przedstawiam wam dowody na temat poruszonej sprawy.

https://gyazo.com/bb048b836906fbb396a4af4b468b0f27

https://gyazo.com/b306b012b5f7c66bce71e3bf16062c47

https://gyazo.com/d7c36fb58d5aa213a3ee6990db4fad3e

https://gyazo.com/b94dfcd68cba9a10cb2c469c4caea29a

https://gyazo.com/7f2b87f8d908954db1c8db8c64942e2b

Opisując dane dowody, możesz zauważyć, że PGC24 skopiowało idealnie wygląd, jak i również opis kanałów.

To nie jest wszystko! Ciągłe zniesławianie mojej osoby czy też mojego teamspeaka, gracze, gdy coś usłyszą, przychodzą i mówią, co słyszą o mnie i o moim serwerze w innych miejscach w internecie. Nie rozumiem, dlaczego teamspeaka PGC się do nas przyczepił. Zazdrość? Mamy również dowody na to, że Administracja PGC24 kopiuje również nasze poradnik, dowody możesz zobaczyć w linku, który jest pod spodem.

https://gyazo.com/824e30a53baf5c96dd11915a905bb96b 

Podsumowując:

- Administracja na niskim poziomie.

- Bardzo niska kreatywność.

- Nie mają pomysłów na wygląd własnego serwera.

- Teamspeak się niczym nie wyróżnia pośród innych serwerów głosowych.

- Zgłaszanie naszej licencji, która nie jest AAL tylko, dlatego że teamspeak jest reklamowany na platformie YouTube i z wyświetleń są generowane dochody na kanale?

Jako użytkownik, nie chciałbym przebywać na danym serwerze.

Popieram, pgc było dnem już kiedy mieli po 50 osób. Pamiętam jak z dragon-tsa mi massbana zrobiliście mimo tego że wam płaciłem....

Opublikowano

Nie polecam . 

Podsumowanie

- Administracja z pierdzącymi mikrofonami z tesco za 10złoty

- Właściciel który ma problemy z główką

- Cały serwer to dzieci minecrafta

Myślę że serwer zasługuje na ocene 1/10 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...