Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL (PUBLICZNY SERWER TEAMSPEAK3)

TheGronek1910PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 godzin temu, TheGronek1910PL napisał:

Typie wasz serwer stoi za ledwie kilka miesięcy nasza strefa rozrywki powstała kilka miesięcy po powstaniu serwera, czyli kilka lat temu więc co ty mi mówisz o kopiowaniu.

Nie odniosłeś się do żadnego argumentu który podałem powyżej.

Regulaminy po przeniesieniu z ts3bahu na net-speaka zostały napisane zupełnie na nowo specjalnie pod serwer tsmg/taku (jedno i to samo).
Nie wiem kto wpadł na tak głupi pomysł żeby nawet grafikę pod kanały robić na taką samą jak u nas tylko logo zmienić ;)

Skoro już w tym kierunku idziecie to może cały wygląd od nas skopiujecie? :pls:

1.png

Opublikowano
Dnia 21.10.2017 o 02:59, TheGronek1910PL napisał:

Żeby mieć prestiż.

Żeby mieć prestiż? Więc polećmy w tym kierunku, licencja AAL na serwer została kupiona, zresztą powiedz mi Gronek co Ty wiesz o prestiżu?

prestizowo.jpg

My inwestujemy pieniążki tak aby się pomnażały a nie głupio wyrzucamy i piszemy o jakimś idiotycznym prestiżu ;)

1.png

Opublikowano
Dnia 26.10.2017 o 01:46, TheGronek1910PL napisał:

Typie wasz serwer stoi za ledwie kilka miesięcy nasza strefa rozrywki powstała kilka miesięcy po powstaniu serwera, czyli kilka lat temu więc co ty mi mówisz o kopiowaniu.

To skoro tacy pamiętni sie robimy, mój dragon-ts istniał kilka miesiecy wcześniej wraz z tsmg. Kiedy mi mieliśmy non-stop rekordy wy zrobiliście nam massbana. To ty mnie nie rozśmieszaj.

Opublikowano
Dnia 28.10.2017 o 17:33, Grenus napisał:

To skoro tacy pamiętni sie robimy, mój dragon-ts istniał kilka miesiecy wcześniej wraz z tsmg. Kiedy mi mieliśmy non-stop rekordy wy zrobiliście nam massbana. To ty mnie nie rozśmieszaj.

Mogę potwierdzić, hackerzy PGC xD Też mi kiedyś zrobili massbana jak zaczynałem z serwerem teamspeak.

Generalnie nie polecam serwera, a wali mnie to, że maja 300+ osób gdzie głównie są to gildie dzieci neo z minekrafta ;)

lubie-to-png.png

Opublikowano

99.5% serwera to 13latki z minecraft'a + gronek i spółka hakerów.

Mocne 0.9/10.

Opublikowano

Wszyscy ból dupy mają, sami dopuściliście do tego żeby zrobił wam massbany to dlaczego macie do kogoś pretensje ? Poprostu dobrze wykorzystał okazje

Ja tam pgc polecam, mimo problemów Gronek sobie radzi i ma reszte w dupie. Jakoś mu to na dobre wychodzi bo widać że ludzie chcą u niego siedzieć, co prawda serwer opiera się na jednej tematyce gier bynajmniej w większości ale ch*j z tym ^^

Pozdrawiam szanowne grono hejterów.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Nigdy nie massbanowałem osobiście żadnego z waszych serwerów. Więc proszę nie wmawiać żadnych bzdur ludziom, że niby coś zrobiłem. Oczywiście macie prawo mnie osądzać, ale proszę o jakieś dowody.

giphy.gif

Opublikowano
10 godzin temu, TheGronek1910PL napisał:

Nigdy nie massbanowałem osobiście żadnego z waszych serwerów. Więc proszę nie wmawiać żadnych bzdur ludziom, że niby coś zrobiłem. Oczywiście macie prawo mnie osądzać, ale proszę o jakieś dowody.

"osobiście" nie interesuje mnie czy robiłeś to Ty, a może ktoś od Ciebie.

Co do dowodów to temat chyba został całkowicie usunięty z forum.

lubie-to-png.png

Opublikowano
6 godzin temu, Canecorso napisał:

"osobiście" nie interesuje mnie czy robiłeś to Ty, a może ktoś od Ciebie.

Co do dowodów to temat chyba został całkowicie usunięty z forum.

To aktualnie to są, tylko twoje puste słowa. Dlatego proszę się, nie wypowiadać na ten temat bez dowodów dziękuje za uwagę.

giphy.gif

Opublikowano
18 minut temu, Catha napisał:

etqZnu_NS8Gam-zv-rj8RQ.png

O co chodzi? Nie rozumiem :)

I co zmienił ktoś nazwy kanałów a Ty się jarasz? Pierw narzekasz ze kopiuja od ciebie a potem reklamujesz tam swój ts3 no Kurwa zero honoru inaczej nie potrafisz przyciągnąć ludzi na swój chujowy serwerek?

Opublikowano
29 minut temu, #Gremsonkowy# napisał:

I co zmienił ktoś nazwy kanałów a Ty się jarasz? Pierw narzekasz ze kopiuja od ciebie a potem reklamujesz tam swój ts3 no Kurwa zero honoru inaczej nie potrafisz przyciągnąć ludzi na swój chujowy serwerek?

Kto reklamuje? Nikt od nas z administracji nie reklamował się tam :) Widocznie pgc jest na tyle g*wnianym teamspeakiem że ktoś ich wystawił :)

1.png

Opublikowano
3 godziny temu, Catha napisał:

Kto reklamuje? Nikt od nas z administracji nie reklamował się tam :) Widocznie pgc jest na tyle g*wnianym teamspeakiem że ktoś ich wystawił :)

Ktoś ich wystawił i zareklamował akurat twój serwer teamspeak, gdy ty pisałeś iż ukradli od ciebie strefę rozrywki czyż to nie dziwne? Jeśli chodzi o samą strefę rozrywki to powinien przyjść tu ktoś z forgame bądź pompy i by się kazało kto 1 miał tą strefę i kto od kogo kopiuje.

Co do poziomu gówna to pgc jest znacznie mniej w szambie niż twój pseudo serwerek pseudo hakierze. Jak tam te twoje zmyślone exploity na minecrafta?

Opublikowano

Widzę, że niektórych ładnie boli dupa, że PGC mimo wielkich problemów w przeszłości aktualnie radzi sobie świetnie na scenie tsów. To was różni, że wasze serwery padną prędzej czy później bo tak się dzieje w waszym patologicznym społeczeństwie, a PGC cały czas będzie się rozwijać i niebawem ból dupy przerodzi się w pęknięcie.

Dajcie tylko trochę czasu na rozwinięcie się niektórych tematów. :D

Opublikowano
7 godzin temu, TheGronek1910PL napisał:

Panowie to fajnie się bawicie na tym waszym serwerku.

@Grenus

@Catha

Macie coś do powiedzenia panowie ?

Czy widzisz mnie w adminitracji? :) Polecam sprawdzić raz jeszcze hehe :) 

1.png

Opublikowano
Dnia 11.11.2017 o 23:53, Catha napisał:

Czy widzisz mnie w adminitracji? :) Polecam sprawdzić raz jeszcze hehe :) 

Ale ty jesteś idiotą..

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Maja.. odblokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...