Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Emparic [Dedyk] [4FUN]

SzymekxMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako iż na mpcforum większość obrazków nie działa zapraszam na nasze forum w celu obejrzenia prezki

http://emparic.pl/board/showthread.php?tid=4

SKAN

22500666_1097577697038892_1442893287_n.png

Administracja  

Frezz

Kazzi

Langusta

Buszek

WERYFIKACJA

bandicam 2017-10-14 09-53-22-552.jpg      

bandicam 2017-10-14 09-53-30-871.jpg                                           

Opublikowano

Wystarczyło poprawić poprzednią prezentację. Uzupełnij team serwera w temacie, czas do 22.

7. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Opublikowano
7 minut temu, SzymekxMetin napisał:

Przecież jest na naszej prezce na naszym forum napisana administracja

Mnie interesuje to, co jest zawarte tutaj. Rozumiem, że wstawianie obrazków nie działa jeszcze perfekcyjnie i co za tym idzie prezentacja może być na forum serwera, aczkolwiek są pewne rzeczy zawarte w regulaminie, które muszą być w prezentacji, w której aktualnie jesteśmy. Nie widzę również problemu ze strony forum jeśli chodzi o dodanie paru słów w postaci administracji serwera, zatem nadal czas na edycję do 22.

Opublikowano
4 godziny temu, Aive napisał:

Mnie interesuje to, co jest zawarte tutaj. Rozumiem, że wstawianie obrazków nie działa jeszcze perfekcyjnie i co za tym idzie prezentacja może być na forum serwera, aczkolwiek są pewne rzeczy zawarte w regulaminie, które muszą być w prezentacji, w której aktualnie jesteśmy. Nie widzę również problemu ze strony forum jeśli chodzi o dodanie paru słów w postaci administracji serwera, zatem nadal czas na edycję do 22.

A do mnie pisał modek w prezce, że "dobra, to wypiszcie u was na forum, a tu nie musicie", tak więc nie wychylaj się przed szereg bo Cię skrócą.

Forum nie działa. Jak naprawicie i będzie widać całą prezkę to się wypowiem. Bo ze skrinów weryfikacyjnych dużo się nie dowiem. Planujecie może normalną domenę, a nie adres IP?

Opublikowano
2 godziny temu, SzymekxMetin napisał:

Start dziś od noowa oddajemy isa

Tak od nowa to ty sobie możesz komputer sformatować wbijam a konta nie mam także dziękuje za taką grę.

"What doesn't kill you will make you stronger."

Opublikowano
15 minut temu, SzymekxMetin napisał:

Bo baze usuneli...

Może by tak zainwestować w zabezpieczenia? 

Opublikowano
2 godziny temu, SzymekxMetin napisał:

Start dziś od noowa oddajemy isa

28 minut temu, SzymekxMetin napisał:

Bo baze usuneli...

To co to za serwer? Jak taki serwer chcesz stawiać to na darmowym vps/hamachi dla kolegów z gimbazy, a nie wjeżdżasz z tym na rynek.

Opublikowano

Nawet gotowych plików ogarnąć nie umiecie? Skończcie z Metinem bo to serio śmiech na sali xD

Opublikowano
8 minut temu, SzymekxMetin napisał:

Dla kolegów z gimbazy dobre ciekawe że już skończyłem gimnazjum :)

Umysłowo raczej zostałeś w gimbazie, na dodatek chcę odzyskać kasę za IS które wklepałem na to łajno.

Opublikowano
17 minut temu, Lajk™ napisał:

Nawet gotowych plików ogarnąć nie umiecie? Skończcie z Metin bo to serio śmiech na sali xD

Niestety ale Lajk ma racje. Gotowy Cortium ew co zmieniliście to nazwę pod mapą? Niektórzy dalej tego nie umieją..

Umysłowo raczej zostałeś w gimbazie, na dodatek chcę odzyskać kasę za IS które wklepałem na to łajno.

Czyli skok na hajsik? GZ. Tworze serwer normalny serwer nie gotowiec. Aktualnie będzie hamachi. Gdy ludziom będzie  się podobać wystartuje z VPS. Nie będzie ISA. Nie będzie żadnego skoku na hajs i wyskoku. Mogę oczywiście ,że moge zrobić gotowca jakiegoś vpsa i zabrać hajs. Ale nie robie tego. Chce mieć fun i żeby was to cieszyło a nie jak tutaj szymka serwer.

Dzięki za wypowiedź..

Opublikowano

Chuja stoi a nie serwer 50 osob na stronie zarejestrowanych to w chuuj chyba jest nie polecam bo item shop na gotowca to tylko skok pod kase i tyle nie polecam

Wgrać Cortiuma każdy potrafi ale nie każdy za takie gówno chce kase jesteś wyjątkowy ( zjebany ponad wszystko)

Opublikowano
Dnia 14.10.2017 o 17:25, SzymekxMetin napisał:

Przecież jest na naszej prezce na naszym forum napisana administracja

Słuchaj się pani Aive a nie pyskujesz :P 
Regulamin to regulamin a twoje forum nie jest powiązane z tym ziomek xD 

Powodzenia i elo ! :D Ale z takim podejściem czuje lenia... 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Gdybym leciał na hajs nie robiłbym codziennie trzech rund oxa i rozdawał full is, i gdybym leciał na kase odpalił bym isa i miałbym wywalone a tak nie jest nadal is na stronie nie działa bo nie chcę żadnej kasy, robie serwer dla zabawy

Opublikowano

zacznijmy od tego że postawiliście gówno serwer, gównem jest i gównem zostanie. Nie dopracowaliście nawet forum, postawiliście na jakimś syfie, jako użytkownik nie mogę tworzyć tematów (XD), druga sprawa > opisaliście wszystko pięknie w prezce na forum, ale gdzie kostiumy? gdzie ulepszanie zbroi od 70 do 160? bo jedyne co mogę zrobić to tylko zbrojkę na 160 i w tamte nie mogę się pobawić, bo nie da się ich zrobić. PVP też tutaj jest gównem, body, bm, szaman, ogólnie > góruje tutaj tylko wp i mental, reszta klas + nie no, dodajmy do górujących jeszcze archera - ale reszta klas jest po prostu do dupy, wygrywa ten który pierwszy zapierdoli krytyka, na serwerze nie ma co robić, żaden TGM, GM nie wbił na serwer a grałem może kilka dni > rozumiem ,rok szkolny lub praca ale żeby chociaż wejść na godzinkę, dwie, coś porobić zachęcić graczy do gry - dupa, na serwer wyjebane robimy co innego. Zamknijcie to gówno bo to nie ma sensu bytu tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...