Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PandemiaMT2 [VPS] [PvP]

Betters

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

podbijam bo i tak nic nie ma. :v

"Zostaniesz połączony z serwerem".

Weź usuń te średnie w broniach i normalne bony dawaj ;-;

Opublikowano
1 godzinę temu, Balvario napisał:

podbijam bo i tak nic nie ma. :v

"Zostaniesz połączony z serwerem".

Spatchuj grę patcherem (plik patcher.exe) i uruchom 

być może próbowałeś się zalogować w czasie przerwy technicznej 

Opublikowano
Dnia 15.10.2017 o 21:50, TrueKaN napisał:

Dodaj jakieś nowe bronie z fajnym wyglądem, ale lvl nie zmieniaj i zmien to że sa umy w broniach na 65..

Na dniach zostanie dodany update, który wcześniej zapowiadałem na forum i w grze ;)

SR/UM w broniach 65 zostaje.

47 minut temu, morjaN napisał:

Wbiję się pobawić 

Zapraszam :) 

Opublikowano
Dnia 19.10.2017 o 20:05, 2StronaMT2PL napisał:

Czegoś na tym serwie brakuje ale widać potencjał. Serwer bardzo łatwy, aż wydaje sie że za łatwy.

Hmm, czego wg Ciebie?

Dnia 21.10.2017 o 08:01, morjaN napisał:

Server git, prawda długo nie pograłem ale ma potencjał. Ja osobiście bym dodał daugeony z których by dropiły np kupony sm albo by się te pkt pk dostawało, więcej rzeczy w is pety/wierzchowce exp/pvp Server jest postawiony głównie na pvp ale nie ma co się oszukiwać bez urozmaiceń szybko się to nudzi. 

Jest to taki bardziej oldschool, nie chcę przeobrazić go w symulatora farmy

Niedawno odbyła się przerwa techniczna, więcej w temacie na forum: http://forum.pandemiamt2.pl/index.php?/topic/16-przerwa-techniczna-2/#entry74

Zapraszam ;) 

Opublikowano

Ja tam jestem zmęczony symulatorami farmy i chętnie pogram na oldschoolu! ;)

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

wywalaa mnie ciagle,niby nieaktualna wersja klienta. odpalam patcher i nic sie nie pobiera.co jest grane?

edit:dobra juz hula.skad dodanie 6-7 bon?

edit2: facet co to za serwer?przeciez tutaj trzeba farmic wiecej niz na sami!!!!! i to wszystko w towarzystwie z 10 osob on line. padaka serwer.

Opublikowano

Nie wiem czy coś robię nie tak. Pobrałem clienta ze strony Pandemii, następnie zaktualizowałem ją patcherem i nic się nie działo po wciśnięciu "Rozpocznij grę". Wówczas zgodnie z instrukcją na stronie usunąłem metin2client.exe i metin2.bin, po czym pozwoliłem patcherowi na ich ponowną aktualizację. Nie pomogło. Wszystko około godziny 23:00 (GMT +2). Czy była to nieaktywność serwera czy raczej problem z mojej strony? Liczę na odpowiedź i możliwą pomoc. Pozdrawiam.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano
22 godziny temu, rutut napisał:

Nie wiem czy coś robię nie tak. Pobrałem clienta ze strony Pandemii, następnie zaktualizowałem ją patcherem i nic się nie działo po wciśnięciu "Rozpocznij grę". Wówczas zgodnie z instrukcją na stronie usunąłem metin2client.exe i metin2.bin, po czym pozwoliłem patcherowi na ich ponowną aktualizację. Nie pomogło. Wszystko około godziny 23:00 (GMT +2). Czy była to nieaktywność serwera czy raczej problem z mojej strony? Liczę na odpowiedź i możliwą pomoc. Pozdrawiam.

Spróbuj ponownie spatchować, serwer jest online ;) 

21 godzin temu, Kamb napisał:

ba stronie masz patcher nowy. ale nie pobieraj i nie graj bo padaka serwer

Chyba "padaki" nie widziałeś :) 

@Topic

Na serwerze miała miejsce kolejna przerwa techniczna, więcej w temacie: http://forum.pandemiamt2.pl/index.php?/topic/26-przerwa-techniczna-4/#entry114

Opublikowano

Szczerze mogę polecić ten serwer. Easy, pvp, wspólne ustawki. Ogólnie dobre miejsce, żeby do tego wszamać pizzę i popić piwem. Klasy zbalansowane, chociaż BM wydaje się aż za bardzo :)

Co do liczby graczy to cały czas wzrasta i w ciągu dnia jest z kim powalczyć. Atmosfera również rodzinna. Pozdrawiam i zapraszam.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano
Dnia 28.10.2017 o 00:22, rutut napisał:

Szczerze mogę polecić ten serwer. Easy, pvp, wspólne ustawki. Ogólnie dobre miejsce, żeby do tego wszamać pizzę i popić piwem. Klasy zbalansowane, chociaż BM wydaje się aż za bardzo :)

Co do liczby graczy to cały czas wzrasta i w ciągu dnia jest z kim powalczyć. Atmosfera również rodzinna. Pozdrawiam i zapraszam.

Dziękuję za opinię :) 

Na serwerze miała miejsce kolejna przerwa techniczna: http://forum.pandemiamt2.pl/index.php?/topic/32-przerwa-techniczna-6/#entry148

Opublikowano

Zaglądajcie na forum, tam wszelkie problemy są rozwiązywane na bieżąco.

Jeśli ktoś pamięta stare serwery hamachi gdzie zrobienie klasowego eq zajmowało godzine-dwie i postać była gotowa do poniewierania po m1 to to jest włanie taki serwer. 

The past has gone

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

może wpadne

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

zalogować się nie da ciągle pisze zostaniesz połączony...

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano
9 godzin temu, morjaN napisał:

ma ktoś linka to tego fixa bo patcher nie patchuje

Wyskakuje jakiś komunikat? z folderu clienta usuń pliki: metin2.bin, metin2client.exe, po czym z folderu pack: root.eix, root.epk i uruchom ponownie patcher (:

20 minut temu, MC30000 napisał:

zalogować się nie da ciągle pisze zostaniesz połączony...

Zrób tak jak up, powinno pomóc

Opublikowano

Było fajnie, kiedy zawsze grało tych 30 graczy. Ostatnio pusto. Przydałaby się większa reklama, to i serwer odzyskałby to co już miał.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano
31 minut temu, rutut napisał:

Było fajnie, kiedy zawsze grało tych 30 graczy. Ostatnio pusto. Przydałaby się większa reklama, to i serwer odzyskałby to co już miał.

Ponieważ ludzie chcą serwera, gdzie jest dużo graczy, ale nikt nie wbije i nie zaprosi kumpli, aby tych graczy "zrobić". To jest paradoks serwera z małą ilością ludzi online. Jest ich tak mało, że nie będzie przyrostu, bo jest problem natury mentalnej. Ale jedno trzeba przyznać: Nikt tam prawie nie gra, a dwa miesiące stoi. Szacunek za wytrwałość.

• 5 tygodni później...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...