Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i klawiatura x2 + podkładka x1

Pan Neoś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, będę potrzebował dwóch myszek i dwóch klawiatur o różnych przedziałach cenowych. Szczegóły poniżej. :-)

MYSZKA (x2)

Jaką kwotę możesz przeznaczyć myszkę? Jedna lepsza - do ok. 300zł; druga gorsza - w granicach 100zł.
Jaki masz preferowany chwyt (palm, claw, fingertip)? Coś pomiędzy fingertip, a palm.
Do czego myszka będzie używana (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.)? W sumie do wszystkiego - praca biurowa, internet, gry, grafika, itd...
Jakiego DPI używasz? Obecnie żadnego w myszce, bo jest touchpad :P
Jaki masz rozmiar dłoni (w centymetrach)? Około 11x20 w najszerszym punkcie dłoni i przy końcówce palca wskazującego
Czy masz jakieś Wymagania specjalne? Nie znam się na tym, ale mam nadzieję, że mi doradzicie coś odpowiedniego. Jakieś bajery mile widziane (w droższej), jeżeli nie będą zbytnio wpływać na cenę.

KLAWIATURA (x2)

Jaką kwotę możesz przeznaczyć klawiaturę? Jedna lepsza - do ok. 500zł; druga gorsza - w granicach 100zł.
Do czego klawiatura będzie używana (gry fps, praca biurowa, gry mmorpg, etc.)? W sumie do wszystkiego - praca biurowa, internet, gry, grafika, itd...
Czy masz jakieś Wymagania specjalne?  Również się nie znam, ale chciałbym, szczególnie w tej droższej prosić o klawiaturę mechaniczną z jakimś fajnym oświetleniem (podoba mi się wariant RGB).

PODKŁADKA

Jaką kwotę możesz przeznaczyć na podkładkę? Tu już potrzebuję tylko jednej, pewnie gdzieś do 100zł.

Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. :-)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Zowie FK2 https://www.x-kom.pl/p/314295-myszka-przewodowa-zowie-fk2-czarna.html 

+świetny sensor

+wykonanie

Rival 100 z kodem ready2play za 99 zł https://www.x-kom.pl/p/263594-myszka-przewodowa-steelseries-rival-100-czarna.html

+jakość materiałów

+sensor

Polecane słuchawki!
Superlux HD681
Superlux HD669 - Mam polecam!
HyperX Cloud I i Alpha i Stringer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...