Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc: Metin2.pl Wojownik Body

MineUserFaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakiś czas temu dostałem od znajomego wojownika body 86 lvl.

Dłuższy czas nie grałem w metina ale postanowiłem wrócić.

Problem zaczyna się tu, że ogólnie postać bez eq była więc kupiłem mu podstawowe eq na jakie mnie było stać a mianowicie:

1. Zbroja z czarnej stali +8 (10% strzały, 1.5k hp)
  2. Zatruty miecz +9 (sr 16)
  3. Buty feniksa +7
  4. Kolczyki z nieb. łez +7
  5. Naszyjnik z nieb. łez +7
  6. Bransoleta z nieb. łez +6
  7. Tarcza tytanów +6 (20% mistyki, 20% nieumarłe, NNO, ludzie 2%, siła +6)

Statystyki: 

1. WIT: 90
  2. INT: 15
  3. SIŁ: 96
  4. ZR: 89

Skille:

1. Aura P
  2. Berserk G1
  3. Wir Miecza P
  4. Trzystronne cięcie M6
  5. Wola życia 11
  6. Szarża 0

Ekwipunek dodatkowy:

1. Małpiszon: PŻ 3,8% ; Obrona 2,6% ; PE 5% (Jest to pet)
  2. Szarfa władcy (unikat) absorpcja 14%

Jak mogę takową postać wyprowadzić na prosto? Pada dosłownie wszędzie, w atlantydzie nie ma mowy o pokonaniu chociaż jednego potworka (mistyków itp)

W lochu v2 też pada.

Jest jakiś sposób zarobku, na którym mogłbym takową psotacią się dorobic?

Opublikowano

Wyjeb tą wolę życia, nie odpalaj berka przy biciu. Metki w red lesie powinieneś móc zbijać. Konia musisz mieć, pewno masz. Zacznij od podstawowych zarobków (Sellanie KU czarowane/aura/purpura), kamole duchowe też zejdą, na radach/egzo można zarobić, bodzie, magice metale, zmianki (z isa). Rób misje, zawsze coś pwadnie expa, golda i itemków. Małymi kroczkami do przodu, zawsze możesz zrobić dropka (lub nawet kupić jak masz coś kasy).

Nie są to wielkie zarobki, KU stoją po 1,5-3,5 kk dla przykładu, ale wiadomo - grosz do grosza i zbierze się kok... gówno się zbierze. :makka:

Małymi kroczkami do przodu, nie jesteś na przegranej pozycji, coś możesz zdziałać zawsze.

Opublikowano
4 minuty temu, Reygras napisał:

Wyjeb tą wolę życia, nie odpalaj berka przy biciu. Metki w red lesie powinieneś móc zbijać. Konia musisz mieć, pewno masz. Zacznij od podstawowych zarobków (Sellanie KU czarowane/aura/purpura), kamole duchowe też zejdą, na radach/egzo można zarobić, bodzie, magice metale, zmianki (z isa). Rób misje, zawsze coś pwadnie expa, golda i itemków. Małymi kroczkami do przodu, zawsze możesz zrobić dropka (lub nawet kupić jak masz coś kasy).

Nie są to wielkie zarobki, KU stoją po 1,5-3,5 kk dla przykładu, ale wiadomo - grosz do grosza i zbierze się kok... gówno się zbierze. :makka:

Małymi kroczkami do przodu, nie jesteś na przegranej pozycji, coś możesz zdziałać zawsze.

Problem jest taki, że kilka grupek podstawowych mobów rozkładają mnie na łopatki :/

Czemu bez berka? :O

Opublikowano

Myślę, że na ten moment bez dropka się nie obędzie. Zależy też, czy chcesz poświęcić na grę realne pieniądze. Jeśli tak, to najlepiej kupić gotową postać z ekwipunkiem pod drop i zacząć nią zarabiać. Jeśli jednak tego nie planujesz, może być ciężko. Spróbuj znaleźć jakąś gildię, być może oni Ci pomogą, poza tym zrób swojego dropka i zacznij go rozwijać. Na początku pewnie spróbujesz dropić odłamki bądź KU, więc nie będzie to zawrotny zarobek, ale myślę, że już w v2 możnaby lepiej zarobić na chociażby owych odłamkach.

Opublikowano
Dnia 5.10.2017 o 19:18, Aive napisał:

Myślę, że na ten moment bez dropka się nie obędzie. Zależy też, czy chcesz poświęcić na grę realne pieniądze. Jeśli tak, to najlepiej kupić gotową postać z ekwipunkiem pod drop i zacząć nią zarabiać. Jeśli jednak tego nie planujesz, może być ciężko. Spróbuj znaleźć jakąś gildię, być może oni Ci pomogą, poza tym zrób swojego dropka i zacznij go rozwijać. Na początku pewnie spróbujesz dropić odłamki bądź KU, więc nie będzie to zawrotny zarobek, ale myślę, że już w v2 możnaby lepiej zarobić na chociażby owych odłamkach.

chce pewnie grac free play na globalu ciężko

Opublikowano
13 minut temu, tosiek000 napisał:

chce pewnie grac free play na globalu ciężko

No nie do końca, w grze pojawia się obecnie coraz więcej udogodnień i jeśli gra się od zera, można coś osiągnąć bez wydawania realnych pieniędzy. W takiej sytuacji jednak będzie to o wiele trudniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...