Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki OTSik

Ballvasoo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, metinowiec189 napisał:

Znudzila sie Aurera i naszla mnie ochota na drugi otsik. Megatibia, czy Shivera? Ktora wersja tibii jest lepsza?

Ja bym wybrał Shivere, na Magetibii ludzie stojący na exicie są online, stąd taka ilość graczy xD

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie, gram uzywajac myszki i klawy (XD). Chodze normalnie strzalkami, bindy typowo f1-f12. Gdy expie palkiem, targetuje myszka, potem przenosze prawa lape na strzalki a lewa kontroluej bindy. Troche...nieprzyjemnie sie gra tym sposobem zwlaszcza, ze zaczalem grac sorkiem i kontrolowanie tego wszyzstkiego to lekki hardcore. Macie inne sposoby, badz patent na zbindowanie pod przyciski na myszce? Mam logitech g600 i co ciekawe na bocznych przyciskach dziala mi chodzenie, ale gora i dol na odwrot, nie wiem jak to odkrecic.

Nie czaruj.

Opublikowano

Nie wiem, jestem zacofany, albo ten program to ewidentny pedal i nci wiecej. Jedynie gdzie moge przypisac cokolwiek to LPM, PPM, koleczko i to tyle. 12 przyciskow mam po boku a na nie nic nie moge przypisac. Wiec nie rozumiem jak ma mi pomoc ten program w ogarnieciu 'up' i 'down'. Moze kt oinny zna jakis magiczny sposob? :D

Jednak tepak ze mnie, zapomnialem ,ze myszka posiada cos takiego jak wlasn apke i w tej aplikacji moge sobie przypisac hotkeye etc xD

Nie czaruj.

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Jaki OTSik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...