Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lastia.pl [EASY]

Kinia.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Atomsfera na serwerze bardzo fajna. Mili [GA]. Co do EXPA, może nie jest tak szybki jak deklarowany. Bez IS'a od startu grając dość dynamicznie w Poniedziałek w godzinach wieczornych wbiłem 145 poziom - SATYSFAKCJA OGROMNA. Co do ulepszaczy ITD, trzeba się trochę namęczyć żeby być kozakiem ale może to i dobrze. Jakby było za łatwo to szybko by się znudziło i ten serwer by upadł a tak gram i szczerze mogę polecić, 2 nocki z rzędu ciężko było złapać w nocy bossy to świadczy o tym że jednak ludzie mają popyt'' na moje to znaczy coś co się podoba człowiekowi'' i serwer im się podoba, w godzinach szczytu też nie można narzekać.

Pozdrawiam

MOJA SKROMNA OPINIA :)

Opublikowano

Co tu dużo kłamać, serwer to chodzący śmietnik i kserokopia, przez pierwsze 2 dni był grywalny potem zwiększyli NIEPOTRZEBNIE drop 

Exp jest dobry, masakryczny tylko na jednej mapce, ludzi tyle co 0.... w jeden dzień nazbierać można ulepek dla ludzi na całym serwerze.

Kontakt z administracją cieńki. 
Nie polecam i czekam za lajkiem aż odpali maszyne :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Kotleciki odgrzewane ^^

Jak komuś się śpieszy by marnować czas na coś co nie ma szans przetrwania dłużej na rynku, to serwer jak najbardziej polecam.

Nawet serwer 4fun powinien być pod pewnymi względami trudny.. Trudny drop był spoko, bo coś graczy trzymało. Teraz zostało parę dzieciaków lansujących się swoją super mega postacią którą kosi wszystkich, tym bardziej tych z bardzo niskim poziomem hehe

Opublikowano

Witam pograłem troszku i mogę powiedzieć że serwer sam w sobie jest dobry acz kolwiek zdecydowanie nudny , ponieważ ostatnią aktualizacją troszkę spieprzyli sprawę. Graczy jest troszkę mało ale, ciągle bossy ktoś ubija oraz metki więc zapewne wiele osób spoty zajmuje. Zaangażowanie administracji nawet jako takie jest boty również banują ale fajnie by było jak by lvl zwiększyli i jakąś pikanterie by na serwer dodali wtedy z pewnością byłaby rewelacja bo tym czasem jest trochę nudno a serwer naprawdę dobry i ciekawy i co najważniejsze stabilny. :sex:

Opublikowano

Nie ma sensu grać tutaj Pozdrawia gildi RespectTeam która dostała bana za wywalanie EQ <3 nie polecam nie wbijajcie serio nie warto :) Pozdrawiam BlackArrow

67347112433227438334.jpg

Opublikowano

Jak skończycie grać na serwerze, to polecam czyścić rejestr Hijackiem. 

Skan:

https://www.virustotal.com/#/file/a947154c92099c31aac16981affb90f287e0c5d61b3f66b0224d90a822f8af69/detection

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

• 3 miesiące temu...
  • Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...