Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GladoR [Easy/Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer ze względu na dużą grywalność (dużo graczy) . Stosują tam słabe zabezpieczenia przed mh typu "cycu" "kagb"  - i po tym widać poziom profesji :ninja:.Skąd to wiem ? , ano niejaki cheat engine mi "powiedział".Jest takie coś jak pamieć komputera i tam nic się nie ukryje. Mimo to polecam bo jak mawiał pewien chińczyk-metińczyk - tam nie ma czitów,  gdzie nie ma serwera i graczy:10_wink:.W kupie siła, więc wbijajcie i popylajcie na czym się da.

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie piszą iż wp ;) sam MO serwera gra tez wp, co do serwera- nie łowisz nie masz eq...nudne i monotonne ;) wole juz to nowe górnictwo jeśli będzie :) Ziomek gra tydzień i ma 241lvl wp nie wiem mi jakoś serwer nie podszedł... ;v

Opublikowano
4 godziny temu, metka_pixel napisał:

ludzie piszą iż wp ;) sam MO serwera gra tez wp, co do serwera- nie łowisz nie masz eq...nudne i monotonne ;) wole juz to nowe górnictwo jeśli będzie :) Ziomek gra tydzień i ma 241lvl wp nie wiem mi jakoś serwer nie podszedł... ;v

mam wędke +4 nawet ryby do misji sam nie lowilem tylko kupowalem i mam calą postać skonczona wiec nie wiem o czym mowisz

" Reggae w sercu błogi stan <3 "

Opublikowano
1 godzinę temu, Ayusha napisał:

Ile średnio jest osób online?

1k

Opublikowano

Cześć, pokrótce przedstawię wam zasadę działania naszego nowego pojedynku wędkarskiego!

To tak, aby wyzwać kogoś na pojedynek wędkarski klikacie
standardowo przycisk "Pojedynek" tak jak byście wyzywali kogoś na zwykłe PvP.

Waszym oczom ukaże się nowe okienko:
rybki_1.png

Po wysłaniu zaproszenia, przeciwnikowi ukaże się takie okienko:
rybki_2.png

Jeżeli przeciwnik zaakceptuje pojedynek, obydwu wam otworzy się okno ustalania zasad:
rybki_3.png

Tutaj możecie:
- Podejrzeć + ile przeciwnik ma wędkę (bonusu wędki nie są pokazywane)
- Zmień czas trwania pojedynku (5 minut, 10 minut lub 15 minut)
- Założyć się, że wszystkie ryby złowione podczas pojedynku trafią do przeciwnika
(jeżeli opcja ta jest aktywna to rybki nie wpadają po wyłowieniu do ekwipunku!)
- Założyć się o daną sumę Yang (trzeba najpierw wprowadzić kwotę)

- Ustalić pojedynkowanie się na:
- Ilość złowionych ryb
- Łączną długość (w cm.) złowionych ryb
- Łączną wartość (w Yangach) złowionych ryb

- Zaakceptować pojedynek i czekać na akceptację przez przeciwnika

Po zaakceptowaniu zasad, obydwoje na samej górze ekranu ujrzycie takie okno:
rybki_4.png
W którym możecie sprawdzić swój aktualny postęp, pozostały czas oraz poddać się (przeciwnik otrzymuje całą nagrodę)

Po zakończeniu pojedynku wyświetla się okno podsumowujące (tobie i przeciwnikowi):
rybki_5.png

rybki_6.png

Garstka dodatkowych informacji:
- Jeżeli wylogujesz się podczas trwania pojedynku to masz 2 minuty na powrót,
w przeciwnym wypadku całość wygrywa przeciwnik

- Jeżeli obydwoje się wylogujecie to wygrane zostaną przypisane do okna odbioru podarków
- Jeżeli będziecie mieli za dużo Yang, lub brak miejsca w Ekwipunku na ryby to nagroda
zostanie przypisana do okna podarków

- Podczas trwania pojedynku nie możecie zdjąć/zmienić wędki, jest to zablokowane!

Opublikowano

nie ma to jak pojedynki bazujące na rng xD

następne będą pojedynki na ulepszanie itemów, czy administracja ma po prostu obsesję na punkcie ryb?

tenor.gif

Opublikowano

Witajcie

Zaprezentuje wam dzisiaj kolejną rozbudowę Systemu Górnictwa !

Aby dostać się do Kopalni Górniczej używamy mapy teleportacji dostępnej pod "Tab" następnie klikamy "Kopalnia Górnicza" 

map_tp_mining.png

Wydobywając Minerały w Kopalni Górniczej mamy stały bonus +10% ilości wydobywanych minerałów, jednak aby móc swobodnie kopać Żyły będziemy potrzebować specjalnej przepustka_gornicza.png Przepustki Górniczej którą Wytworzymy u Alchemika.

mining_create_item.png

oselka_gornicza.png -> Zwiększa ilość Wydobywanych Minerałów o +10% (Nie za każdym razem)

lampa_naftowa.png -> Skraca czas Wydobywania Minerałów

proch.png -> Podwaja Ilość Wydobytych Minerałów

zloty_chwyt.png -> Zwiększa Ilość Otrzymywanych Punktów Kilofa

Dodaliśmy Nowy Specjalny Efekt "Wybuchu" podczas pomyślnego podwójnego wydobycia przy użyciu Prochu 

Wszystkie Potrzebne Przedmioty do Wytworzenia Przedmiotów Specjalnych zdobędziecie z Żył pojawiających się w Kopalni oraz Dungeonach !

Misje:

-Dodano Nową Misje Kolekcjoner

-Dodano Nową Misje Górnictwa

Opublikowano

Podobno lecą bany za sprzedaż yang ? jakoś na allegro tego nie widać . Poza tym co to za sens z tym i tak nikt nie wygra....

Opublikowano
20 minut temu, Rastam123 napisał:

Działa? Jakie opinie? Jak z tworzeniem eq?

Działa, działa. Z tego co mi wiadomo ludzi gra nawet sporo, a z eQ nie jest, tak źle. Dla chcącego nic trudnego! 

­

Opublikowano

Witajcie

Pragnę wam zaprezentować przygotowane przez nas wydarzenie świąteczne trwające od 11 grudnia do 31 grudnia.

Laponia:

Poniżej przedstawiamy wam nową mapę "Laponia" na którą dostaniecie się po przez wybranie Mapy Teleportacji,a następnie lokalizacji "Mapa Eventowa". Na mapie spotkacie aż 180 bossów pojawiających się od 6 do maksymalnie 15 minut na każdym z channeli. Zablokowaliśmy tryb PvP oraz Atakowanie bossów z mniejszym lub większym poziomem od nas o 31 Leveli.

map.png

Bossy:

Przedział Poziomowy:
1-30, 31-60, 61-90, 91-120, 121-150, 151-180, 181-210, 211-240, 250

skrzynie.png

all_boss.png

Mounty:

pieczec_blyskawicznego.pngpieczec_lodowego_lwa.pngpieczec_niedzwiedz.pngpieczec_pantery.png

Mounty silniejsze niż wszystkie inne, mounty będą posiadały losową ilość bonusów oraz ich siłę w zależności od szkatułki z której go zdobędziemy.

24879530_1641706992538842_70679687074615

Nowe Przedmioty:

czapka_mikolaja.pngkapelusz_balwana.pngkokarda.pngrozga.pngdzwoneczek.png

Dodaliśmy nowy specjalny slot w Okienku Kostiumów na nowe świąteczne przedmioty które zdobędziecie z skrzyń bossów.

new_slot.png

Unikatowe Kostiumy:

Przewidzieliśmy unikatowe kostiumy które można zdobyć tylko i wyłącznie z szkatułek bossów oraz prezentu, nie będą dodane w item shop ani nigdzie indziej. Bonusy tych kostiumów mają największe wartości jakie do tej pory dodaliśmy.

25073243_1645971212112420_70576261961328

karp_wigilijny.pngKarp Wigilijny:

Możecie Z wędkować karp_wigilijny.png Karpia Wigilijnego którego można wymienić u Świętego Mikołaja na losową zwoj_przywolania.pngPieczęć Przywołania lub 10x karp_wigilijny.png Karpia na 1xprezencik.png Prezent.

stroik_swieta.pngStroik Świąteczny:

Możliwy do wydobycia podczas Kopania Rud, zwiększa szansę połowu Karpia Wigilijnego oraz zwiększa Szansę na zdobycie skarpeta.pngSkarpetki z Bossów.

skarpeta.pngSkarpetka:

Możliwość zdobycia Skarpetki z wszystkich Bossów dostępnych na serwerze, można wymienić 10xSkarpetka na 1x prezencik.pngPrezent

Opublikowano

Po usunięciu kernela32 dalej wyskakuje mi że niby go posiadam.

Jeśli pomogłem to daj "Lubię to", bardzo mnie to zachęca do dalszej pracy :)

1367352043-U384748.png

Opublikowano

Trzeba przyznac ze mile zaskoczenie jezeli chodzi o liczbe graczy, az sie zdziwilem ;) lekko 1k+ , dzisiaj zaczalem . Polecem

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Od kiedy administracja banuje i interesuje się tym kto kogo oszukal?  Dlaczego test game master wjebal mi bana bez zadnych dowodow? widze ze kolesiostwo się szerzy... tyle oszustow do okola a ze gosciu ma kumpla w teamie to on lamie regulammin?? czekam na odpowiedz dark...

Opublikowano

Na ten moment nie mogę polecić, ale raczej administracji . Coś tu śmierdzi bo nagle zaczęły lecieć bany za sprzedaż czegokolwiek natomiast pewne grono osób nie jest banowane w ogóle co zresztą widać . Czyżby celowe pozbycie się konkurencji dla własnych profitów ? Szkoda, że to wszystko w taką dziwną stronę poszło

Opublikowano
Cytat

Popieram up. Serwer jest ok ale administracja faworyzuje kolegów/znajomych. Rozumiem że to kumple ale podobno każdy jest równy i ma być równo traktowany. Nie będę opisywał za co dostałem bana bo to śmieszne i nawet nie otrzymałem dowodów że jestem winny.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...