Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Forumowiczów :D Pilnie poszukuję Map Editor'a Lub czegoś podobnego do Tworzenia Map w grze Metin2 :) Szukałem Wszędzie ale nigdzie nie znalazłem żadnych konkretów ( same tematy 3 lata wstecz ) ... Tak więc jak w temacie, posiada ktoś link lub zna nazwę programu działającego na zasadzie MapEditora? Bardzo Pilna sprawa, liczę na Waszą pomoc :D Z góry dzięki Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ten by ReMIX wydaje mi się najlepszy, oraz najprostszy i mam go nawet na komputerze, aczkolwiek mam problem gdyż do poprawnego działania programu posiadać trzeba dysk D:/ . Posiadam 3 dyski w komputerze C, E oraz F. Wiem że można zmienić literkę dysku na D w odpowiedniej zakładce zarządzania dyskami lecz po wybraniu tej opcji mogę ustawić praktycznie dowolną każdą literę oprócz  D... Chyba że wie ktoś jak to ogarnąć? :)  

@Edit:/   Problem ze zmianą litery dysku rozwiązany, okazało się że po resecie windowsa komputer automatycznie przypisał tą literkę do Stacji DVD :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...