Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC Ban i bany na faceit

GabekXCS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaram się nie rozpisywać :D Jakiś czas temu dostałem VAC'a na steamie na CS'a - rzekomo za cheaty, ale jedyne cheaty jakich używałem to do metina. Wiem, że takie tłumaczenie może i wygląda głupio, ale mam gdzieś co myślą o tym inni, bo ja wiem swoje :) Załatwiłem sobie drugie konto i grałem dalej (faceity również). Jako, że dostałem tego VACa to kilka dni temu wlepili mi też perma na faceicie. Z automatu dostałem też bana na 2 lata na tym drugim, nowszym koncie. Wychodzi na to, że jeśli zagram faceita na jeszcze innym koncie to na nim również dostanę bana (jeśli się mylę to proszę mnie poprawić ;d). Tak więc co muszę zrobić, aby uniknąć kolejnych banów na faceicie za powiązanie?

Opublikowano
5 godzin temu, Ork Czarodziej napisał:

na support napisz

A to nie jest przypadkiem tak, że faceit będzie tak mnie banował w kółko (jeżeli będę po prostu się logował bez zmiany niczego)? ;d Chodziło mi o to co trzeba zrobić, żeby faceit nie powiązywał moich kolejnych, nowych kont z tym starym, na którym mam perma. I w ogóle czy da się to jakoś obejść :D 

Opublikowano

Vac Ban nigdy nie jest nadawany za darmo... Musiałeś korzystać ze wspomagaczy i nie tłumacz się, że nie bo system VAC nigdy się nie myli.. 

Opublikowano

W pierwszym poście zachowanie typowe dla neokida i cheatera, więc trzebabyłoby mieć mentalnie 13 lat jak Ty, żeby Ci uwierzyć, że jesteś wyjątkowy i Ty akurat dostałeś bana za nic. Zajmij sie nauką gówniarzu, a nie do komputera. Napisz do supportu i zbłaźń się bardziej. 

518831445005751729602.png

Opublikowano
Dnia 24.09.2017 o 21:52, Sztalixon napisał:

Vac Ban nigdy nie jest nadawany za darmo... Musiałeś korzystać ze wspomagaczy i nie tłumacz się, że nie bo system VAC nigdy się nie myli.. 

Po 1: Twoja odpowiedź nic tutaj nie wnosi... Po 2: Też tak myślałem, dopóki nie dostałem VACa. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo nie w tym celu zakładałem ten temat. Z resztą tłumaczenie i tak nie ma sensu, bo jak widać na Twoim przykładzie praktycznie wszyscy żyją w przekonaniu, że jeśli ktoś dostał VAC'a to musiał cheatować.

14 godzin temu, GunZ1313 napisał:

W pierwszym poście zachowanie typowe dla neokida i cheatera, więc trzebabyłoby mieć mentalnie 13 lat jak Ty, żeby Ci uwierzyć, że jesteś wyjątkowy i Ty akurat dostałeś bana za nic. Zajmij sie nauką gówniarzu, a nie do komputera. Napisz do supportu i zbłaźń się bardziej. 

Kolejny zbędny post. Dla mnie to Ty pisząc taki komentarz robisz z siebie błazna. Możesz mi zdradzić sekret na jakiej podstawie określiłeś mój wiek? Oceniasz moje zachowanie, kiedy Ty wcale nie reprezentujesz tutaj wysokiego poziomu. Pomyśl trochę zanim napiszesz kolejną głupotę...

PS: Człowiek nie jest doskonały, a o ile mi wiadomo to VAC został stworzony przez ludzi, więc zakładanie, że ten system jest nieomylny (jak oboje uważacie) chyba nie jest zbyt trafne... ale co ja będę wam to tłumaczył. Po prostu chciałbym, żebyście się kiedyś sami o tym przekonali ;) 

Opublikowano
Dnia 25.09.2017 o 23:33, GabekXCS napisał:

Po 1: Twoja odpowiedź nic tutaj nie wnosi... Po 2: Też tak myślałem, dopóki nie dostałem VACa. Nie mam zamiaru się tłumaczyć, bo nie w tym celu zakładałem ten temat. Z resztą tłumaczenie i tak nie ma sensu, bo jak widać na Twoim przykładzie praktycznie wszyscy żyją w przekonaniu, że jeśli ktoś dostał VAC'a to musiał cheatować.

Kolejny zbędny post. Dla mnie to Ty pisząc taki komentarz robisz z siebie błazna. Możesz mi zdradzić sekret na jakiej podstawie określiłeś mój wiek? Oceniasz moje zachowanie, kiedy Ty wcale nie reprezentujesz tutaj wysokiego poziomu. Pomyśl trochę zanim napiszesz kolejną głupotę...

PS: Człowiek nie jest doskonały, a o ile mi wiadomo to VAC został stworzony przez ludzi, więc zakładanie, że ten system jest nieomylny (jak oboje uważacie) chyba nie jest zbyt trafne... ale co ja będę wam to tłumaczył. Po prostu chciałbym, żebyście się kiedyś sami o tym przekonali ;) 

Wyjaśnij gdzie moja wypowiedź nic nie wnosi? Był jeden przypadek w historii CS:GO, gdzie Vac Ban został nadany niesłusznie (o ile pamiętam był to KQLY). 

Co do Twojej wypowiedzi: POWTÓRZĘ - nie możliwe, że nie masz żadnych wspomagaczy... Po za tym widać, że jesteś typem kombinatora: 

Przyznaj się i nie marnuj naszego czasu na szukanie dla ciebie pomocy bo jej nie znajdziesz. Skoro KQLY (który jest pro playerem a nie jakimś randomem) dostał niesłusznie VACA, to wątpię, że grasz tak samo jak on i też dostałeś VAC'a. 

Chcesz pomocy? Wyślij mi wszystkie dema z gier i zobaczymy czy grałeś czysto :) 

Doradza Ci gracz, który na wszystkich kontach ma może ok 10k godzin, :) do tego tworzę cheaty, oferuje boosting. Więc nie kłóć się ;) 

Opublikowano
20 godzin temu, Sztalixon napisał:

Wyjaśnij gdzie moja wypowiedź nic nie wnosi? Był jeden przypadek w historii CS:GO, gdzie Vac Ban został nadany niesłusznie (o ile pamiętam był to KQLY). 

Co do Twojej wypowiedzi: POWTÓRZĘ - nie możliwe, że nie masz żadnych wspomagaczy... Po za tym widać, że jesteś typem kombinatora: 

Przyznaj się i nie marnuj naszego czasu na szukanie dla ciebie pomocy bo jej nie znajdziesz. Skoro KQLY (który jest pro playerem a nie jakimś randomem) dostał niesłusznie VACA, to wątpię, że grasz tak samo jak on i też dostałeś VAC'a. 

Chcesz pomocy? Wyślij mi wszystkie dema z gier i zobaczymy czy grałeś czysto :) 

Doradza Ci gracz, który na wszystkich kontach ma może ok 10k godzin, :) do tego tworzę cheaty, oferuje boosting. Więc nie kłóć się ;) 

Hmm... dlaczego twierdzę, że Twoja odpowiedź nic nie wnosiła? Może dlatego, że rozpoczynasz dyskusję na inny temat i nie dałeś odpowiedzi na moje pytanie. To po pierwsze. Po drugie od kiedy KQLY dostał niesłusznego VAC'a? Kolejna sprawa: nie marnuję nikomu czasu. Po prostu, jeśli ktoś nie chce komentować z jakiegokolwiek powodu to chyba tego nie robi, prawda? Jak na razie to Ty z WŁASNEJ woli marnujesz swój i mój czas :) To, że masz nie wiadomo ile godzin, robisz cheaty i boostujesz to jest argument, że jesteś lepszy, mądrzejszy? Po Twoich wypowiedziach jakoś mam wątpliwości. Sądzę, że dalsza dyskusja nie ma sensu :)

PS: Niby 10k godzin, a tak mało wiesz o cs'ie...

Opublikowano

Jeżeli znalazłoby Ci cheaty w którymś folderze nie do CS to by Cie wyrypało z meczu i dostałbyś komunikat. Natomiast VAC nie jest za DARMO. Jedynie mogłeś dostać OVERWATCHA niesprawiedliwe, ale nie VAC'a... Marne tłumaczenie :) 

Opublikowano

Ale o czym tu pisać, jakiś płaczek 14 letni który szuka sposobu żeby mu odbanowali konto na którym sie odpalił, dzieciaczek pewnie całe życie w mg2 był stukany bez mydełka i pierwsze lepsze cheatki z cs-hacked pobrane bo więcej niz 10 fragów na mecz nie robił, dobrze że chociaż te gimbuski są banowane z darmowymi cheatami, bo niestety w dzisiejszych czasach za dobre cheaty płaci sie dolarki, a one nie są już do końca wykrywalne.

Opublikowano
Dnia 6.10.2017 o 15:50, KineteXo napisał:

Jeżeli znalazłoby Ci cheaty w którymś folderze nie do CS to by Cie wyrypało z meczu i dostałbyś komunikat. Natomiast VAC nie jest za DARMO. Jedynie mogłeś dostać OVERWATCHA niesprawiedliwe, ale nie VAC'a... Marne tłumaczenie :) 

Dnia 6.10.2017 o 17:52, natan982 napisał:

Ale o czym tu pisać, jakiś płaczek 14 letni który szuka sposobu żeby mu odbanowali konto na którym sie odpalił, dzieciaczek pewnie całe życie w mg2 był stukany bez mydełka i pierwsze lepsze cheatki z cs-hacked pobrane bo więcej niz 10 fragów na mecz nie robił, dobrze że chociaż te gimbuski są banowane z darmowymi cheatami, bo niestety w dzisiejszych czasach za dobre cheaty płaci sie dolarki, a one nie są już do końca wykrywalne.

Widzę, że ciągnięcie dalej tego tematu nie ma najmniejszego sensu. Ja wiem swoje, a Wy w tym przypadku (wierzcie sobie lub nie) nie wiecie nic, a snujecie swoje marne teorie :D @natan982 jeśli chcesz kwestionować mój wiek to możemy pogadać o tym na tsie (nie, nie chodzi mi o to, żeby się powyzywać :)), a co do mojego poziomu gry to czasy MG2 mam już daaawno za sobą ;), zaczynałem od S4, był global, teraz na nowym koncie supreme. Wiem, że ranga nie zawsze gra, ale jak masz jeszcze coś do powiedzenia na temat mojego poziomu gry to zapraszam na priv - chętnie pyknę gierkę w wolnym czasie skoro jesteś taki pewny siebie...

Temat do zamknięcia. Poziom intelektualny niektórych użytkowników pozostawia wiele do życzenia :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...