Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[18] Szukam trainera

lukas195

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Pabyanek napisał:

dobra, cofam swoją wypowiedź...

ponabijałem sobie trochę wyniki grając w FUT Single Player (nie skracając meczów, bo to wywala, ale modyfikując wyniki) i dzisiaj, po zakończeniu tego tygodniowego pucharu dostałem warna (mail z EA) :P
nagrody za ten tryb (byłem w Elite III albo Złoto I, nie pamiętam) jednak dostałem :)

żadnych cheatów z innym graczem, on-line, a mimo to mendy wykryły.

Dalej myślicie, że da się trainerować ? Już trainerowanie w ultimateteam się skończyło i niezależnie czy grasz online czy offline zawsze dostaniesz ostrzeżenie a następnie ban bo jest wprowadzony bot, który zawsze wykryje. Ludzie z EA nie muszą nic robić. Jeśli ktoś chce to niech używa trainera ale czy warto tracić grę, która tyle kosztuje ?

Opublikowano

To teraz to chyba jakos jeszcze inaczej dziala, bo zagralem po warnie ze 2-3 mecze w FUT single player bez cheatowania, z jedynie odpalonym trainerem (ten z CH) a i tak mnie zbanowali.
Odwolalem sie , ale bezskutecznie.

Opublikowano
Dnia 14.10.2017 o 13:55, Pabyanek napisał:

To teraz to chyba jakos jeszcze inaczej dziala, bo zagralem po warnie ze 2-3 mecze w FUT single player bez cheatowania, z jedynie odpalonym trainerem (ten z CH) a i tak mnie zbanowali.
Odwolalem sie , ale bezskutecznie.

To działa teraz tak, że trainerowanie już nie jest możliwe

Czas się z tym pogodzić :D

Opublikowano

Jakiś trainer musi działac wystarczy zobaczyć na squad battles, top 100 ma wszystkie wygrane mecze ne ultimate, co jest niemożliwem oczywiście da sie wygrać z ultimatem ale nie 45 meczy po 5-0. Na xbox i ps4 gdzie jest znacznie wiecej ludzi średnia punktów na mecz wymagana do top 100 to jakies 2300 czyli wygane na legendarnym.

Opublikowano
18 godzin temu, xavites napisał:

Jakiś trainer musi działac wystarczy zobaczyć na squad battles, top 100 ma wszystkie wygrane mecze ne ultimate, co jest niemożliwem oczywiście da sie wygrać z ultimatem ale nie 45 meczy po 5-0. Na xbox i ps4 gdzie jest znacznie wiecej ludzi średnia punktów na mecz wymagana do top 100 to jakies 2300 czyli wygane na legendarnym.

Wiekszosc z tej topki uzywa 99 ovr + stamina.

Opublikowano

Mozesz kupic od ruska https://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4367136-fifa-18-trainer-discussion-help-support.html

Albo ewentualnie skorzystac z mojego tworu FIFA 18 - Career mode Cheat Table

Statystki zmieniasz w "Editing Player -> Player Data", a reszte zalatwi "In-Game Hacks"

W zyciu pewne sa tylko smierc i podatki. Jak bedziesz tydzien w tydzien w TOP 100 to chyba to oczywiste, ze wykryja. Ja wygralem kilka meczy z 3 tygodnie temu na legendarnym poziomie trudnosci z wykorzystaniem 99 ovr. Wybilem Elite II, nagrody dostalem i do dzis bez warna. 

Opublikowano

A jak wygląda sprawa warninga? Zacząłem sobie cheatować właśnie, ale tak na luzie, od 3 dni coś tam robię, tylko squad battles, pod koniec meczu wciskam f1 jak przegrywam, do dzisiaj żadnego meila, ale gdybym miał dostać to takie pytanko:

1) Wpierw otrzymujemy warninga na meila?

2) Po warningu jeśli dalej cheatujemy to banik? Czy od razu po warningu też jest ban?

Opublikowano

Jeżeli robisz jakiekolwiek manipulacje z wynikami i będziesz wysoko w squad battles to możesz być pewny, że dostaniesz ostrzeżenie przy rozdaniu nagród. Zdarza się, że następnego dnia może przyjść drugie nawet jak już przestaniesz trainerować. Oczywiście drugie ostrzeżenie to ban.

Opublikowano

Dlatego gram ostrożnie właśnie :) Mi wystarcza Złoto 1 w zupełności i to mnie rajcuje :D Sobota i niedziela train działał, dzisiaj bez warningu, zobaczymy jak będzie dalej, oby tylko w przód i tyle!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Siema. Dwa konta mi zbanowali. Otrzymałem najpierw ostrzezenie na maila ale nie zareagowalem. 24 h później ban. Identycznie na drugim koncie. Juz dziękuje za trainery. 450 zeta w plecy :(

• 2 tygodnie później...
  • Adder. zmienił(a) tytuł na [18] Szukam trainera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...