Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[STRONA] Strona NONAME pod serwer TS3.

Abcde hehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Strona wykonana bardzo ładnie! Patrzeć też na to, że można do niej dopisać funkcje i wiele więcej. 

W aktualizacji mam plan dodać podgląd serwera TeamSpeak 

Opublikowano
1 minutę temu, noname1 napisał:

W aktualizacji mam plan dodać podgląd serwera TeamSpeak 

Super ale jak już dodajesz do niej to proponuje dodać wszystko co się da i na tyle ile Ci umiejętności pozwalają i wrzucić na rynek bo tu sama cebula siedzi xD 

Strona wykonana bardzo ładnie! Patrzeć też na to, że można do niej dopisać funkcje i wiele więcej. 

Opublikowano
Przed chwilą, `.Łukasz. napisał:

Super ale jak już dodajesz do niej to proponuje dodać wszystko co się da i na tyle ile Ci umiejętności pozwalają i wrzucić na rynek bo tu sama cebula siedzi xD 

wiem własnie jeszcze raz dziękuje za opinie :)

Opublikowano

Zwykły template z html5up.
Jedyne co zrobiliście to wywaliliście wszystkie stopki o html5upie i daliście inne tło.
Nie rozumiem dlaczego się podpisujesz jako autor tego.
Jedyne co możesz zrobić to podpisać się jako edit, a nie jako twórca.
W dodatku nie wiem co to ma wspólnego z teamspeakiem, chyba tylko button w prawym górnym rogu z łączeniem.
https://www.mpcforum.pl/forum/235-tworzenie-stron-www/ To jest odpowiedni dział dla tego tematu.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
20 minut temu, ɴoɴαмe napisał:

Zwykły template z html5up.
Jedyne co zrobiliście to wywaliliście wszystkie stopki o html5upie i daliście inne tło.
Nie rozumiem dlaczego się podpisujesz jako autor tego.
Jedyne co możesz zrobić to podpisać się jako edit, a nie jako twórca.
W dodatku nie wiem co to ma wspólnego z teamspeakiem, chyba tylko button w prawym górnym rogu z łączeniem.
https://www.mpcforum.pl/forum/235-tworzenie-stron-www/ To jest odpowiedni dział dla tego tematu.

ehh daj mi linka do tej strony niby z html5up ciekawy aż jestem i wiedziałem że znajdzie się taki typ co będzie miał ból dupy że coś za free dałem a nie za kase 

Opublikowano
59 minut temu, noname1 napisał:

ehh daj mi linka do tej strony niby z html5up ciekawy aż jestem i wiedziałem że znajdzie się taki typ co będzie miał ból dupy że coś za free dałem a nie za kase 

Jesteś głupi czy udajesz XDD, w plikach które są do pobrania nawet jest np w "Elements" stopka "Design: HTML5 UP".
Styl się nazywa "Landed".
Masz tutaj demo tego stylu
https://html5up.net/uploads/demos/landed/

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, noname1 napisał:

bo elementy są z html lol 

To nie są elementy to jest html5up jedyne co zrobiłeś to zostawiłeś 2 sekcje, zmieniłeś tło, kolor buttona w prawym górnym rogu i napisałeś że ty jesteś autorem tego kodu.
Nawet wywaliłeś ich wpis z kodu źródłowego.

Landed by HTML5 UP
	html5up.net | @ajlkn
	Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license)

fPdC8vF.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, RazorMeister napisał:

Strona ładna, jedyne co bym dodał to jakiś skrypt do łagodnego przewijania na górę po kliknięciu w przycisk "Do góry".

Dzięki za opinie dodam to 

Opublikowano
14 minut temu, Hackstalk napisał:

Strona kradziona!!!!!!!!!!!!! prosze bana dla tej osoby oto identyczna strona https://www.mpcforum.pl/topic/1626757-strona-strona-pod-serwer-ts3/

Drogi kolego, zauważ, iż ja edytowałem swoją stronę i napisałem o tym i w stopce i w poście. Nie napisałem, że jest mojego autorstwa, a tutaj kolego perfidnie nam wmawia, że on ją napisał. 

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

1idZc44.png

zabraniasz kopiowania czegoś z czego usunąłeś jedną część i podpisałeś pod swoje?

k3HeXgc.png

Opublikowano
9 minut temu, krystekkk2 napisał:

Drogi kolego, zauważ, iż ja edytowałem swoją stronę i napisałem o tym i w stopce i w poście. Nie napisałem, że jest mojego autorstwa, a tutaj kolego perfidnie nam wmawia, że on ją napisał. 

1. Od kiedy jestesmy kolegami.

2. Nie powiedzialem ze ja pisałes.

3. Chodzilo mi oto ze on ta strone pobral zedytowal i wpisal siebie jako autora i po innych forach ja rozsyla wmawiajac ze to jego strona.

PS

Nastepnym razem czytaj ze zrozumieniem

Opublikowano
5 godzin temu, Hackstalk napisał:

1. Od kiedy jestesmy kolegami.

2. Nie powiedzialem ze ja pisałes.

3. Chodzilo mi oto ze on ta strone pobral zedytowal i wpisal siebie jako autora i po innych forach ja rozsyla wmawiajac ze to jego strona.

PS

Nastepnym razem czytaj ze zrozumieniem

Przepraszam i zwracam honor.

Telegram: @krystekkk2
TS3: Teamalko.pl
Mail: [email protected]
GG: 61392960

Opublikowano

Strona niestety ale została skopiowana i tylko przerobiona pod siebie ;) Usuwając wzmiankę o autorze i podpisując się że to ty jesteś autorem to jest zły pomysł ponieważ mogą cię czekać konsekwencje :) 

Cya! <3 

Opublikowano

To niezła strona :v Cały noname, nic nie potrafi zrobić. To jak? Kiedy się znów ośmieszysz?

• 2 lata później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które posiadają nieaktywny link do pobrania pliku, zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne. Autor może zaktualizować linki do pobrania w terminie 7 dni od ich wygaśnięcia.

Demo i link do DL wygasł.

W przypadku chęci zaktualizowania linków, proszę o PW. Archiwum.

• Itan zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...