Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/kosz

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, glorasek napisał:

Kolejne bzdury, ale do tego sie juz przyzwyczailismy, chyba nie tylko ja ale i tez kilka innych polskich serwerow. Juz kiedys pisalem cos mi sie nie podoba omijam i tyle. Jak widac sa gracze ktory chca grac i ktory nie wydaja nawet centa. Widac pro player w pvp sie odezwal ^^ Nie byles wiec po co sie wypowiadasz? ktos ci kazal? tak mi sie wlasnie wydaje, konkurencja jak to sie mowi nie spi ;) wysyla w boj swoich żołnierzy ^^ nawet nie trzeba bylo duzo szukac po postach ;) nigdy nie preferowalem tego typu zagrywek i nie praktykowalem zeby oczerniac jakis serwer jezeli gram gdzies indziej, ale widac ty wolisz inaczej ;););) masz takie prawo, szkoda ze pewnie nawet nie grales. Takie czasy jak to mowia

Tak się składa że pojawiałem się na kilku edycjach i problem zawsze jest taki sam. Nie wiem jak krótko wzrocznym trzeba być żeby wypisywać tego rodzaju bzdury "wysyła w bój swoich żolnierzy"?! Pod każdą Twoja prezentacją jest pełno tych jak to nazwałeś "żołnierzy" i są to gracze z dłuższym stażem na tym forum niż ja, niezwiązani z żadnym serwerem (tak jak to jest w moim przypadku). Druga sprawa jak już się odnosisz do pvp, to zwroc uwagę na to że nie ma czegoś takiego jak dobre pvp na serwach z takim expem, nie wspominając juz o itemach FO.

Jak w każdej branży f******* są potrzebni i nie ma co ukrywać że jest inaczej, jak Ci to generuje jakieś tam zyski to rób jak uważasz mi już szkoda słów. Powielać coś co jest już wałkowane pod każdym Twoim postem.

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Cytat

Jezeli cie zabijaja zawsze pozostaja ci mapy gdzie nie da sie zabijac. Atlans, Tarkan naprzyklad. Jest to sub PVP wiec czego oczekujesz?

Tu chodzi o szeroko pojętą "kulturę". Grałem na wielu serwerach ale tylko u Ciebie ludzie wpadają i kill, bez żadnego zapytania o pt ani nic. Setparty też 99% przypadków wyłączona. Jakieś minusy do expa są, że wszyscy solo expią i pkują kogo popadnie? Może to też kwestia pkclear 1kk za osobę, szybciej uwalić niż zapytać o pt.

PS. Chyba coś masz z dropem na raku nie tak bo lecą te same itemy (spędziłem tam wiele h i nie było broni dla sumki).

Ps2. Skąd brać ruud? Raz z cc i raz z bc dostałem łącznie 20 ruud (1 skill) więc jest lipa z tym.

Ps3. Jakie nagrody są za lucky coiny?

Opublikowano

Ja tez gralem i jak chodzilem bez gildii to mnie pkowali :P wiec moze to jest sposob jakas silna gildia, ktora bedzie bronic ;) No chyba ze masz takowa. Wiesz jest spory bonus w party wiec nie wiem dlaczego ciebie pkuja, nikt inny tego nie zglasza, a co do set party patrzac na szybko w GS az 43 osoby maja wlaczone setparty. Pewnie maja dla swoich kolegow z gildii.

ad1. probowales na roznych spotach? przewaznie jest tak ze roznorodnosc dropu zalezy od levela moba

ad2. najwiecej ruudow zdobedziesz na maze evencie az 700 z tego co kojarze, jest to taki labirynt ktory nalezy przejsc skladajacy sie z kilku stagow, ruudy sa tez za bc,ds itp ale to juz mala ilosc, oplaca sie glownie labirynt i taki byl zamysl

ad3. jak ci dropnie nie musisz podnosic, automatycznie dostajesz 1 wcoin

Opublikowano
15 minut temu, glorasek napisał:

Ja tez gralem i jak chodzilem bez gildii to mnie pkowali :P wiec moze to jest sposob jakas silna gildia, ktora bedzie bronic ;) No chyba ze masz takowa. Wiesz jest spory bonus w party wiec nie wiem dlaczego ciebie pkuja, nikt inny tego nie zglasza, a co do set party patrzac na szybko w GS az 43 osoby maja wlaczone setparty. Pewnie maja dla swoich kolegow z gildii.

ad1. probowales na roznych spotach? przewaznie jest tak ze roznorodnosc dropu zalezy od levela moba

ad2. najwiecej ruudow zdobedziesz na maze evencie az 700 z tego co kojarze, jest to taki labirynt ktory nalezy przejsc skladajacy sie z kilku stagow, ruudy sa tez za bc,ds itp ale to juz mala ilosc, oplaca sie glownie labirynt i taki byl zamysl

ad3. jak ci dropnie nie musisz podnosic, automatycznie dostajesz 1 wcoin

Próbowałem na mamutach, knightach, dark knightach i tych grubasach białych i nic. Zauważyłem, że pada też tylko soul note do kombinacji na 400 soc

Czyli tych lucky coinów się nigdzie nie wymienia i można wyrzucić czy jak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zachęcam do wspólnej zabawy na serwerze  w ten weekend ( od jutra ) podwójny exp od rana oraz wiele innych atrakcji.

Graczy Online: ok. 200 dziennie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

b2ab9b53abfd5b5fe92b88365e766f88.png

WEEKEND BOOST EXP +100%

Na serwerze mozna rowniez testowac Sezon 13! Chetni zeby zobaczyc kilka nowosci zapraszam na forum, znajduje sie tam client do pobrania i patch!

Oto kilka SS z Seasonu 13!

SHU_67BKR5.png

SHU_994gMj.png

SHU_mDjNal.png

SHU_MPWKO7.png

SHU_NnaWZ6.png

Opublikowano
Dnia 2.02.2018 o 13:03, Baranek226 napisał:

glory jak to tam było ? MISTRZBK dobrze pamietam?

Z10 lat temu na 1.02k i na innym serwerze ;) 

b2ab9b53abfd5b5fe92b88365e766f88.png

BOOST NORMAL EXP +100%
BOOST MASTER EXP +100%

Opublikowano

grałem tam chyba 3 lata temu około nie pamiętam dokładnie marudziłem że nie dodali setów z socketami dodali po roku teraz nie mam czasu na gierkę zresztą z tego co pamiętam to i tak każdy był afk na spocie w arenie

Opublikowano

to jest polski serwer? albo chociaż można uzyskać jakąkolwiek pomoc w J.Polskim na tym serwerze? bo jest sporo rzeczy których nie wiem a chciałbym się dowiedzeć 

Opublikowano
Dnia 5.02.2018 o 01:16, bosmen5 napisał:

to jest polski serwer? albo chociaż można uzyskać jakąkolwiek pomoc w J.Polskim na tym serwerze? bo jest sporo rzeczy których nie wiem a chciałbym się dowiedzeć 

Wystarczy wejsc na naszego TSa albo zapytac na forum ;) S13 jest w trakcie testow, download jest na forum. Serwer jest online.

Opublikowano
17 godzin temu, glorasek napisał:

Wystarczy wejsc na naszego TSa albo zapytac na forum ;) S13 jest w trakcie testow, download jest na forum. Serwer jest online.

Pierdzielisz farmazony o jakiś testach, przeciągasz tą 13 ile się da na nowa edycje bo już hajsy się nie zgadzają xD

Dnia 4.02.2018 o 14:40, Miraclee napisał:

Gruby, kiedy wjeżdżasz z s13? z chęcią bym pograł xD

Ooo Gruby znowu ci hasy nie zapłacił? xD

2vuhg8m.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, equalxxx napisał:

Ooo Gruby znowu ci hasy nie zapłacił? xD

A nieee, to jakaś pomyłka xDtylko tak go pieszczotliwie nazywam :D. Po prostu chce se potestować s13 ^_^

iHacks  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...