Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

/kosz

glorasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz 23 grudnia start nowej edycji serwera. Dziekuje za 3 miesiace pelne zabawy i walk, pamietny turniej PvP, CSy oraz nasze nowe eventy. Mysle ze wiekszosc sie wam spodobala, jak chociaz nowy event w grze Labirynt, gdzie mozna zdobyc sporo Goblin Pointow i wymienic je za seedy. Nie chcemy stac w miejscu, wiec WOG zawsze bedzie serwerem z najnowsza wersja, pewnie wiekszosc napisze ze s12 to dno itp, kazdy ma swoje zdanie, ci ktorzy zagrali na s12 przewaznie ciezko bylo im sie cofnac na starsze s6 itp. Juz niedlugo mysle wprowadzimy takze nowy sezon 13, z nowymi wingami, setami, mapami i potworami oraz nowa 4 klasa, oraz znaczna poprawa plynnosci gry o kilka fps. Zapraszam na start juz w sobote o godzinie 19.00! Przygotowalem tez dla was kilka niespodzianek na swieta :) Mozna podejrzec na http://events.warofglory.pl

Edit: Publikacje bede aktualizowal na biezaco. Chetni na GM rowniez zapraszam na nasze forum i kontakt ze mna poprzez PM. Szukam osob obeznanych w swiecie MU oraz najwazniejsze dyspozycyjnych czasowo :)

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

publikacja4.png

Zapraszam na event na naszym profilu na FB do wygrania dla kazdego 300 Silver Coinów oraz dla 3 osob w losowaniu wingi 4lvl+15+FO!

Link do eventu: 

Opublikowano

Zapraszam do gry do startu serwera zostalo tylko 2:30 h , zapraszam po warto grywam od blisko 7 lat na tym serwerze.

Cytat

DONATE jest od startu serwera czy powiedzmy od 2 tygodnia? Prosze o odpowiedź bo nie wiem czy warto w ogóle tracić wieczór

Donate rusza w Poniedzialek o godzinie 10 wraz z wlaczeniem suba VIP , co edycje tak bylo. Pamietaj ,ze to wlacza DONATE , zwrot donate jest od 27 grudnia ( ci co juz robili wczesniej donate i tak na prawde tylko ten serwer zwraca donate )

Cytat

Jesli bys chcial to wszystko da sie bez donate :) sam tak gram juz od ponad roku ... a jesli ktos jest leniwy to nic nie zdobedzie :D

Potwierdzam nie trzeba robic donate by miec wszystko :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Z tym donate jest kilka problemów.

1) Kupisz set i rozpier wszystkich a jak nie kupisz to zanim zbierzesz cały to będzie 50 online.

2) Sety ze sklepu = brak jakiegokolwiek funu z gry jak i buildów bo wszystko FO.

3) Spróbuj wygrać CS z @ która ma chociażby 1-2 donatowców a wy nie.

Nnawet mi się nie chce już dalej wymieniać bo chyba tylko na polskich serwerach został webshop ;p

Opublikowano

Z tym donate jest kilka problemów.

Cytat

1) Kupisz set i rozpier wszystkich a jak nie kupisz to zanim zbierzesz cały to będzie 50 online.

Jestes w duzym bledzie to ,ze nie radzisz sobie z gra nie oznacza ,ze serwer jest do bani...

Cytat

3) Spróbuj wygrać CS z @ która ma chociażby 1-2 donatowców a wy nie.

W KAZDEJ @ jest zawsze kilka donatorów wiec kolejna brednia 

Cytat

nawet mi się nie chce już dalej wymieniać bo chyba tylko na polskch serwerach został webshop ;p

kolejny bład ... troszku ci sie ich nazbieralo  , zapraszam na PW podesle x serwerow gdzie znajduje sie webshop ( jak PL jak i zagraniczne ) 

Pozdrawiam.

Opublikowano
Cytat

Jestes w duzym bledzie to ,ze nie radzisz sobie z gra nie oznacza ,ze serwer jest do bani...

5 latek ogarnie grę gdzie jedyne co trzeba robić to ustawić helpera i klepać res za resem więc nie wiem o jakim radzeniu piszesz. PvP z kolei polega na trzymaniu prawego przycisku bo jak już wspominałem FO set + full staty = 0 buildów i pvp wygrywa ten kto pierwszy zaatakuje bądź jak dana postaćjest ustawiona przez admina

Cytat

W KAZDEJ @ jest zawsze kilka donatorów wiec kolejna brednia 

to tylko potwierdza, że ten serwer to głównie donatorzy którym szkoda przestać grać skoro zabulili

Cytat

kolejny bład ... troszku ci sie ich nazbieralo  , zapraszam na PW podesle x serwerow gdzie znajduje sie webshop ( jak PL jak i zagraniczne )

chodziło mi o duże serwery z top list votowania. Webshop został wyparty przez xshop

Mały tip dla graczy: /setparty 1234

Nikt nie ma włączonego ;p

Opublikowano
15 godzin temu, gwtim napisał:

5 latek ogarnie grę gdzie jedyne co trzeba robić to ustawić helpera i klepać res za resem więc nie wiem o jakim radzeniu piszesz. PvP z kolei polega na trzymaniu prawego przycisku bo jak już wspominałem FO set + full staty = 0 buildów i pvp wygrywa ten kto pierwszy zaatakuje bądź jak dana postaćjest ustawiona przez admina

to tylko potwierdza, że ten serwer to głównie donatorzy którym szkoda przestać grać skoro zabulili

chodziło mi o duże serwery z top list votowania. Webshop został wyparty przez xshop

Mały tip dla graczy: /setparty 1234

Nikt nie ma włączonego ;p

Haha ale bzdury piszesz ^^ nie ma buildow? probuj mnie zabic nie majac skill tree! Tutaj sie balansuje drzewkiem! Albo idziesz w dmg albo w obrone, a zmienia to bardzo duzo. Masz racje coraz mniej serwerow z webshopem :) wiesz czemu? Bo zamiast webshopa klada wszystko do xshopa :) Proste i logiczne tylko co to za roznica :) skoro i tam pakuja itemy albo cudowne kamienie robiace opcje albo fo itemy :) Tutaj za GR dostajesz bonusowe nagrody. Nie kupisz sobie seedow, kamieni, wingow 4 lvl, fenrirow, opcji harmony czy pink. Jezeli chcesz cos znaczyc nalezy kompletowac set socket, chodzic chociazby na Maze event. Co do setow exe wystarczy chodzic na inwazje bo dropia exe z 3 opcjami wiec mozna zdobyc item pvp bez jakiegokolwiek donate. Nie chcesz nie graj proste, najesmieszniejsze jest to ze tak bardzo kochacie serwery zagraniczne gdzie donate rowniez wystepuje tylko ukryte jest w xshopie ;) no ale prosciej hejtowac to co polskie :)

Goraco zapraszam i zycze wszystkim Wesolych Świat :)

Opublikowano
20 godzin temu, gwtim napisał:

Tak się składa, że akurat gram u Ciebie ;) Wesołych Świąt.

To ja juz czegos nie ogarniam, ale rowniez zycze Wesolych Swiat ;)

Dzisiaj kolejny prezent spadl z choinki do waszych plecakow w grze ;) 

Opublikowano
1 godzinę temu, glorasek napisał:

To ja juz czegos nie ogarniam, ale rowniez zycze Wesolych Swiat ;)

Dzisiaj kolejny prezent spadl z choinki do waszych plecakow w grze ;) 

Gram bo nie ma nic innego a u Ciebie jako taką pewność mam, że nie padnie po tygodniu ;p

Gdzie te gifty są? Ponoć seale wszscy dostali na start ale nie ogarniam zbytnio 

/edit a dobra juz mam

Opublikowano
Dnia 24.12.2017 o 10:33, glorasek napisał:

Haha ale bzdury piszesz ^^ nie ma buildow? probuj mnie zabic nie majac skill tree! Tutaj sie balansuje drzewkiem! Albo idziesz w dmg albo w obrone, a zmienia to bardzo duzo. Masz racje coraz mniej serwerow z webshopem :) wiesz czemu? Bo zamiast webshopa klada wszystko do xshopa :) Proste i logiczne tylko co to za roznica :) skoro i tam pakuja itemy albo cudowne kamienie robiace opcje albo fo itemy :) Tutaj za GR dostajesz bonusowe nagrody. Nie kupisz sobie seedow, kamieni, wingow 4 lvl, fenrirow, opcji harmony czy pink. Jezeli chcesz cos znaczyc nalezy kompletowac set socket, chodzic chociazby na Maze event. Co do setow exe wystarczy chodzic na inwazje bo dropia exe z 3 opcjami wiec mozna zdobyc item pvp bez jakiegokolwiek donate. Nie chcesz nie graj proste, najesmieszniejsze jest to ze tak bardzo kochacie serwery zagraniczne gdzie donate rowniez wystepuje tylko ukryte jest w xshopie ;) no ale prosciej hejtowac to co polskie :)

Goraco zapraszam i zycze wszystkim Wesolych Świat :)

Wbiłem DLem full staty , ~ 130 masterlvl kladl mnie z malym nakladem sily byle jaki sm z wiekszym resem niz 15, sm jako ze ma teleport nie powinien byc tak mocny, chyba ze poprostu nie ma balansu postaci... A jesli chodzi o DONATE to zawsze tutaj był aczkolwiek ja juz przestalem grac gdzie ledwie 37h bo starcie ludzie juz biegaja w 3 roznych FO setach i pisze ze za 25 EURO moga tutaj kupic wszystko... Za glupie 100 cebulionow jestes spelniony wbijajac 40 rr (FO staty) koniec gry dla takiego osobnika.. Nie rozumiem jaka frajda jest z kupienia wszystkiego i po 5h grania koniec gry bo nie ma co robić^^ Dziekuje za taki serwer...

PS Jesli ktos mi napisze ze DONATE po to zeby server przetrwał, to niech ta osoba nie robi serwera skoro nie ma funduszy na min 6 miesięcy życia serwera bo nie to nie jest niewiadomo jaki koszt na server ktory jak tu czytam utrzyma 500 cebulakow z czego mysle ze wiecej niz 300slotow tutaj nie ma...

Opublikowano

Tak sobie gram, w sumie bardziej dla poznania s12 i z całą pewnością mogę stwierdzić, że to najbardziej toksyczne community jakie widziałem na serwerach mu. Wyzywają się na post, wpadają na spoty i kill mimo że serwer nie jest przepełniony, dzieciaki podjarane że mają sety i się chwalą jakie to kozaki xD

Tak jak kolega wyżej napisał, kupią set i nie mają co robić więc latają i pkują. 

Opublikowano

Siema 

Ten serwer to jeden wielki skok na kase Glory  on tak mysli i taki jest  cel.

Ludzie placa maja a potem  nowy Sezon ( WIPE zeby od nowa  zarabiac) 

Zaczelem kiedys tam  grac   zakupilem walute etc... potem  braklo czasu na granie i chcialem wrocic po dluzszej przerwie.

Rzeczy z webshopu nie bylo   kredyty nie zwrocone, a jak napiszalem do Boga Glory to mi napisal  ze to  bylo  jakis czas  temu i  nie ma szans na  wrocenie tego..

Zlodziej i tyle MPC moderatorzy powinni banowac ta publikacje to jest perfindy  zlodziej .,

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Opublikowano

Osobiście też się dziwię że dalej robi serw pod tym samym nickiem/nazwą. Opinia tak zniszczona wśród większości graczy, że brak słów. Ludzie wbijają z braku laku na polskiej scenie, pózniej online mierne. P2W bez dwóch zdań i na argument że można wszystko zdobyć w grze aż się śmiać chce (było wiele serwów bez ws i xshopa boostowanego, ale padały przez słabe ustawienia, bądź brak komunikacji administracja/gracze i odwrotnie). Jedyny plus przemawiający za serwem to nowości, których nie brakuje. 

Zatem serwer kierowany dla ludzi którzy lubią grać sobie w jednym miejscu (casuali) i tych kilku donaterów którzy lubią się pocieszyć że tłuką słabszych, bo na każdym pvp serwie by byli poskładani jak meble z ikeii. O jakiejkolwiek rywalizacji nie ma mowy.

Opublikowano
9 godzin temu, Prediction napisał:

Osobiście też się dziwię że dalej robi serw pod tym samym nickiem/nazwą. Opinia tak zniszczona wśród większości graczy, że brak słów. Ludzie wbijają z braku laku na polskiej scenie, pózniej online mierne. P2W bez dwóch zdań i na argument że można wszystko zdobyć w grze aż się śmiać chce (było wiele serwów bez ws i xshopa boostowanego, ale padały przez słabe ustawienia, bądź brak komunikacji administracja/gracze i odwrotnie). Jedyny plus przemawiający za serwem to nowości, których nie brakuje. 

Zatem serwer kierowany dla ludzi którzy lubią grać sobie w jednym miejscu (casuali) i tych kilku donaterów którzy lubią się pocieszyć że tłuką słabszych, bo na każdym pvp serwie by byli poskładani jak meble z ikeii. O jakiejkolwiek rywalizacji nie ma mowy.

WoG jest bardzo hermetycznym serwerem. Gra tam grupka ludzi tak jak napisałeś, którzy się znają i głównie tam grają bo zapłacili i mają zwroty co edycję więc latają w kupionych setach. Glory otwierał jakiś tam serwer bez webshopa to mało ludzi grało i jak twierdził, bez webshopa było mało online. Jak na moje oko było mało online bo ludzie nie ufają temu serwerowi a stali bywalce bez webshopa mają za ciężko stąd wierni donaterzy nie wypełnili tych 100 online.

Opublikowano
15 godzin temu, Korn27 napisał:

Siema 

Ten serwer to jeden wielki skok na kase Glory  on tak mysli i taki jest  cel.

Ludzie placa maja a potem  nowy Sezon ( WIPE zeby od nowa  zarabiac) 

Zaczelem kiedys tam  grac   zakupilem walute etc... potem  braklo czasu na granie i chcialem wrocic po dluzszej przerwie.

Rzeczy z webshopu nie bylo   kredyty nie zwrocone, a jak napiszalem do Boga Glory to mi napisal  ze to  bylo  jakis czas  temu i  nie ma szans na  wrocenie tego..

Zlodziej i tyle MPC moderatorzy powinni banowac ta publikacje to jest perfindy  zlodziej .,

Napisales po poltora roku ze zaczynasz grac i czy mozesz dostac zwrot, z choinki sie urwales? Ktory serwer by ci cokolwiek oddal? Czy ktos zwraca chociaz 30 dni donate wstecz? a ty napisales po 1,5 roku ze zaczynasz grac i chcesz swoj zwrot. Zlodziej? latwo rzucac oskarzenia tylko cos co jest klamstwem moze ci sie odbic, bo mimo ze ci sie wydaje ze mozesz pisac co chcesz to tak w tym kraju nie jest. Zwrot dostales z automatu na kolejnej edycji jezeli ci przyslugiwal, jezeli nie wykorzystales bo nie grales to przykro mi ale do kogo masz pretensje? Ludzie czytaja takie pierdoly i wierza, znajdz serwer gdzie ci ktos odda itemy po 1,5 roku :) owocnych poszukiwan.

10 godzin temu, Prediction napisał:

Kolejne bzdury, ale do tego sie juz przyzwyczailismy, chyba nie tylko ja ale i tez kilka innych polskich serwerow. Juz kiedys pisalem cos mi sie nie podoba omijam i tyle. Jak widac sa gracze ktory chca grac i ktory nie wydaja nawet centa. Widac pro player w pvp sie odezwal ^^ Nie byles wiec po co sie wypowiadasz? ktos ci kazal? tak mi sie wlasnie wydaje, konkurencja jak to sie mowi nie spi ;) wysyla w boj swoich żołnierzy ^^ nawet nie trzeba bylo duzo szukac po postach ;) nigdy nie preferowalem tego typu zagrywek i nie praktykowalem zeby oczerniac jakis serwer jezeli gram gdzies indziej, ale widac ty wolisz inaczej ;) masz takie prawo, szkoda ze pewnie nawet nie grales. Takie czasy jak to mowia ;)

32 minuty temu, gwtim napisał:

WoG jest bardzo hermetycznym serwerem. Gra tam grupka ludzi tak jak napisałeś, którzy się znają i głównie tam grają bo zapłacili i mają zwroty co edycję więc latają w kupionych setach. Glory otwierał jakiś tam serwer bez webshopa to mało ludzi grało i jak twierdził, bez webshopa było mało online. Jak na moje oko było mało online bo ludzie nie ufają temu serwerowi a stali bywalce bez webshopa mają za ciężko stąd wierni donaterzy nie wypełnili tych 100 online.

Zwrot przysluguje 30 dni wstecz i tak to wyglada. Jak widac bylo 200 online wiec chyba jednak nie jest tak slabo jak piszecie ;) Cisniecie wszedzie po soulu i WOGu, ale jako jedyni w polsce dobijamy do tych ponad 200 online. 

Tym bardziej dziwi mnie ze wypowiadaja sie osoby ktore kompletnie nie graly, ale juz widza jakie to zle pvp, jaki to brak rywalizacji itp. Nie podoba sie tak jak pisalem wyzej, omijam z daleka.

Dnia 25.12.2017 o 21:09, Gumowy laczek napisał:

Wbiłem DLem full staty , ~ 130 masterlvl kladl mnie z malym nakladem sily byle jaki sm z wiekszym resem niz 15, sm jako ze ma teleport nie powinien byc tak mocny, chyba ze poprostu nie ma balansu postaci... A jesli chodzi o DONATE to zawsze tutaj był aczkolwiek ja juz przestalem grac gdzie ledwie 37h bo starcie ludzie juz biegaja w 3 roznych FO setach i pisze ze za 25 EURO moga tutaj kupic wszystko... Za glupie 100 cebulionow jestes spelniony wbijajac 40 rr (FO staty) koniec gry dla takiego osobnika.. Nie rozumiem jaka frajda jest z kupienia wszystkiego i po 5h grania koniec gry bo nie ma co robić^^ Dziekuje za taki serwer...

PS Jesli ktos mi napisze ze DONATE po to zeby server przetrwał, to niech ta osoba nie robi serwera skoro nie ma funduszy na min 6 miesięcy życia serwera bo nie to nie jest niewiadomo jaki koszt na server ktory jak tu czytam utrzyma 500 cebulakow z czego mysle ze wiecej niz 300slotow tutaj nie ma...

Serwer utrzyma 10000 cebulakow jak to piszesz. Miales chociaz konia na 70 lvl ? co absorbuje z 60% obrazen? posiadales jakikolwiek item z DDI? wingi? posiadales cokolwiek? ^^ SM nie  potrzebuje seta tylko staff i wingi bo atakuje z dystansu, ale co ja tam wiem ;) Ustawienia PVP sa pod full staty i full sety ale to chyba logiczne na serwerze 32k. Po 2 i co z tego ze ktos ma set? skoro socket jest wiele mocniejszy, tak samo wingi 4 lvl, bronie i tarcze socket? No ale tak po co grac najlepiej za free rozdawac.

Dnia 25.12.2017 o 21:50, gwtim napisał:

Tak sobie gram, w sumie bardziej dla poznania s12 i z całą pewnością mogę stwierdzić, że to najbardziej toksyczne community jakie widziałem na serwerach mu. Wyzywają się na post, wpadają na spoty i kill mimo że serwer nie jest przepełniony, dzieciaki podjarane że mają sety i się chwalą jakie to kozaki xD

Tak jak kolega wyżej napisał, kupią set i nie mają co robić więc latają i pkują. 

Jezeli cie zabijaja zawsze pozostaja ci mapy gdzie nie da sie zabijac. Atlans, Tarkan naprzyklad. Jest to sub PVP wiec czego oczekujesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...