Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sprawdzić w co gość idzie?

Mysiopysio2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc wam, gram w plemiona na nowym swiecie, ja pkt 600 sasiad 1300. Moja ilosc pkt jest podyktowana tym, ze ten sasiad wczesniej mnie wyczyscil i teraz sie podnioslem. atakowal mnie jakims dziadowskim wojskiem z pikami i mieczami wiec tracil i odpuscil. U mnie natomiast udalo sie dorobic sporej ilosci lekkiej, aktualnie 400 koni i dzienna farma na dosc wysokim poziomie 100k dziennie farmy.  chcialbym goscia zdmuchnac, ale nie wiem jak to zrobic, tzn. nie wiem czy idzie w deff czy w off. Wedlug aktow wioski (tej strony zewnetrznej plemion) rozwinal zagrode na 20 poziom, co w sumie jest mozliwe zwazywszy na ilosc budynkow rozwinietych.  ktos poleci jakis pomysl jak go sprawdzic, ewentualnie czy walic go w ciemno? jesli tak to do jakiego wojska rekrutowac? jestem na etapie robienia taranow. MYslalem zeby zrobic 600 lekkiej i 1k topora i 60 taranow i w n iego wjechac w ciemno. co myslicie koledzy? czas mnie nagli bo pewnie bedzie we mnie celowal w przyszlosci 

Opublikowano

Sprawdź czy ma publiczne odznaczenia, często można natrafić na perełki, typu 1000 zrabowanych surowców itp., w takiej sytuacji można spojrzeć na ilość wymian na rynku.

A ponadto ostatnio dodali możliwość podglądania dziennych rekordów farmy, więc wejdź w ranking i tam będziesz musiał wpisać jego nick, po tym można ogarnąć, czy idzie w offa lub deffa.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ma 20 poziom zagrody to kiepski z niego grajek.Wiekszosc prosow dopiero od 26 poziomu zagrody zaczyna leciec w palac Ratusz na poczatek 25. Koszary 22 , Stajnia 17 , Warsztat 5 ci starczy , bo nie oplaca sie robic wyzszego... po prostu przy wiekszych ilosciach wiosek off bedzie rowno schodzic z produkcji z taranami w takim ustawieniu.

Eko full.

Farma , farma.

A jak nie mozesz go zeskanowac pusc mu fejka z katapulta i prowokuj do ataku. Ucieknij wojskiem i jak bedzie mial offa zrob kontre kawaleria.

• Aive zmienił(a) tytuł na Jak sprawdzić w co gość idzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...