Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe 10$ na RP w 5 minut - PORADNIK

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Wolen napisał:

Czyli wrzucasz coś czego nawet nie miałeś okazji przetestować?

Może wypłaty są czasowe jak kiedyś korzystałem z podobnych stron lecz bardziej w celach zarobkowych to wypłaty były czasowe.

"Idę sobie zamaszyście

i opada ze mnie życie jak jesienne liście.

Jakie liście? Dębu, Brzozy,Topli

ale to boli."

Opublikowano

Skoro nawet nie wiesz czy to sprawdzony sposób to dlaczego to udostępniasz? I jeszcze z refflinkiem, to już w ogóle nie na miejscu. Powinienem Ci dać za to warna i bana ale pierwszy raz Cię informuję, abyś usunął ten refflink. Jeśli nie jest to sprawdzony sposób to tego nie udostępniaj, najpierw się doinformuj, a potem dopiero podawaj rzetelne informacje. Temat zostawię, może ktoś się zna w tym temacie i się wypowie. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
7 godzin temu, Wolen napisał:

wiec raczej to nie fake!

Ta sentencja miała formę zapewniającą i stwierdza iż ten sposób nie jest fejkiem, bo sprawę promują i prowadzą osób tworzące kryptowalute ETH.

Zdanie zostało opacznie zrozumiane i pojawiło się trochę negatywnych komentarzy, więc myślę, że nie ma sensu abym publikował tu takie informacje. Jeśli ktoś jest zainteresowany sprawą może spokojnie napisać na PW.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Jak będziesz miał kilka minut wolnego czasu - napisz. Jestem ciekawy co to za "full legit, no scam" sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...