Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie o błędnej licencji

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy z was je zna.
You are connecting to a TeamSpeak server that seems to be using an invalid license.If you are the owner of this server, please check with your TeamSpeak host provider to verify they are using a valid license for your server.

Na razie pojawiło się tylko po postawieniu serwera na szybko w internetach wyczytałem że ktoś tam mógł mieć szybciej maszynkę z tym ip i na niej czarować. Wystarczy niby napisać do supportu TS3. Tylko ile miał bym czekać na odp?

oDYVDfv.gif
Opublikowano
11 minut temu, `.Łukasz. napisał:

Pytasz się nas ile czeka się na odpowiedź? Napisz i czekaj.. xD 

chodzi mi bardziej o to czy jest jakiś sens pisania do nich czy lepiej olać to i robić dalej ;p

oDYVDfv.gif
Opublikowano
3 minuty temu, Easy. napisał:

chodzi mi bardziej o to czy jest jakiś sens pisania do nich czy lepiej olać to i robić dalej ;p

Jak nie chcesz takiego komunikatu to skontaktuj się z Team TeamSpeak. Taki komunikat odstrasza użytkowników na serwer i ja bym napisał :) 

• PGS zmienił(a) tytuł na Ostrzeżenie o błędnej licencji
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
10 minut temu, CraftMattPL napisał:

Trochę późna odpowiedź ale może komuś się przyda. Ja tak miałem na nowym vpsie napisałem do supportu i w następny dzień już to zdjęli.

5 minut temu, MS-Dekador napisał:

Napisz do hostingowni o zmiane ip...

Za%20odkop%20miesiaca!.png

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Jak by ktoś szukał to by się znowu zapytał, ale to jest chyba logiczne że piszesz do hostingu o zmianę IP.

fPdC8vF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...