Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bład z pobieraniem

marhub40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie grałem w metina dobre 10lat, i nadal mam windowsa XP ( nie wiem czy to jest przyczyna, kiedyś działało) Gdy próbuje pobrać exemira ,lub jakiego innego i odpalam instalke wyskakuje mi taki błąd 

Nie można wykonać „C:\Documents and Settings\AnioĹ‚\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Rar$EXa0.959\Exemir.eu - Oficjalny Klient\Exemir_Patcher.exe”

Odrazu mówię że jak próbuje wypakować z winrara nie mam tego pliku do instalacji mam go tylko w winrarze.

1.JPG

Opublikowano

Z Windowsem XP nie mam styczności od dłuższego czasu, aczkolwiek widzę, że używasz avasta - próbowałeś może pobrać clienta z wyłączonym antywirusem? Być może on coś zablokował. WinRar nie wypakowuje Ci tylko clientów metina, które sprawdzałeś, czy może nie radzi sobie z żadną paczką?

Opublikowano

Archiwum jest niekompletne.

Albo dlatego, że jakiś antywirus blokuje, któryś z plików, albo dlatego, że pobieranie zostało w którym momencie przerwane. Teoretycznie jest jeszcze trzecia opcja - chrome z tego co pamiętam też w jakimś stopniu skanowało pobrane pliki, jeśli coś wyłapało to również może być powodem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
19 minut temu, marhub40 napisał:

Wyłączyłem antywirusa i nadal nie działa a plik raczej jest kompletny, pobierałem kilka razy i nie był anulowany

hmm, spróbuj wypakować clienta czymś innym, kiedyś było coś takiego jak 7zip

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
7 godzin temu, marhub40 napisał:

Wyłączyłem antywirusa i nadal nie działa a plik raczej jest kompletny, pobierałem kilka razy i nie był anulowany

tak bo avast go trzyma w kwarantannie .

Zmień antywirusa najlepiej xD , a tak na poważnie usuń plik z kwarantanny, wyłącz tego antyvirusa i dopiero pobierz czy tam otwórz rara

sygna.png

Opublikowano
13 godzin temu, Ups... napisał:

hmm, spróbuj wypakować clienta czymś innym, kiedyś było coś takiego jak 7zip

Kiedy zrobiłem za pomocą 7 zipa wyskoczył błąd  "....error code is 0x7e"

6 godzin temu, Michios napisał:

tak bo avast go trzyma w kwarantannie .

Zmień antywirusa najlepiej xD , a tak na poważnie usuń plik z kwarantanny, wyłącz tego antyvirusa i dopiero pobierz czy tam otwórz rara

Wyłączyłem w kwarantannie po czym odinstalowałem całego awasta z restartem komputera , następnie pobrałem ponownie plik i nadal to samo.

Błąd nie wyskakuje tylko w metinie ,lecz przy jakim kolwiek pliku .exe (gdy wypakowywuje go do folderu ten plik np. setup.exe w ogólę go nie ma w folderze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...