Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VestiaMT2.pl [Easy/Pvp]

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, eryk341 napisał:

strona serwera free  jedynie coś forum jest warte  serwer jest robiony pod hajs nie poleacm

Serwer pod hajs - widziałeś w ogóle za ile full IS można kupić? To są grosze.

Opublikowano
3 minuty temu, eryk341 napisał:

a dlaczego niby :) ? zabronisz mi ? pisze opinie o serwerze zobaczymy jak długo postoi :D a na starcie na pewno dostaniesz ddossy ^^

Przyszedł pohejtować i tyle nie ma co z min pisać bo to dziecko 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

wyzywasz mnie od dzieci? znasz mnie wiesz ile mam lat? ciekawe ile ten kotlet postoi dzień dwa? gl na starcie :D bo serwer wam padnie po chwili ;p

• Kubek zmienił(a) tytuł na VestiaMT2.pl [Easy/Pvp]
Opublikowano
3 godziny temu, shamang napisał:

witam. odpalam patchera i wyskakuje mi blad ze aplikacja jest nieprawidlowa dla systemu win 32. jak to naprawic ?

zgodność systemu, wygoogluj w necie ten bląd ;d

Opublikowano
47 minut temu, harnaś napisał:

zgodność systemu, wygoogluj w necie ten bląd ;d

dziękuje, ale znam język polski i czytam ze zrozumieniem. Bawiłem się już ze zgodnością systemu oraz reinstalacja clienta. Zawsze pojawia mi się błąd przy patchowaniu pliku exe od Vestii. Nie może się pobrać w 100% wyskakuje że plik jest uszkodzony po czym patch się wyłacza i nie mogę normalnie gry odpalić. Dodam że wcześniej grałem na kilku innych serwerach i nigdy nie miałem tego problemu.

Opublikowano
54 minuty temu, shamang napisał:

dziękuje, ale znam język polski i czytam ze zrozumieniem. Bawiłem się już ze zgodnością systemu oraz reinstalacja clienta. Zawsze pojawia mi się błąd przy patchowaniu pliku exe od Vestii. Nie może się pobrać w 100% wyskakuje że plik jest uszkodzony po czym patch się wyłacza i nie mogę normalnie gry odpalić. Dodam że wcześniej grałem na kilku innych serwerach i nigdy nie miałem tego problemu.

to na 100% wina zabezpieczen, czyli antywirus na 100% ci to blokuje:) 

Opublikowano
9 godzin temu, Predoria napisał:

są też wojenne:)

nie ma chuja ze edytuje prezentacje bo sie nie da edytowac przez te lagi forum xD
team to:
[GA]Piotrek

[GM]Marcin

[AF] Delice

SS weryfikacyjne:
http://i.imgur.com/DrcWkBi.jpg
http://i.imgur.com/w4pn7Mn.jpg

nie mam jak dać skana bo nie mam antywirusa, może któryś z graczy zrobi i podeśle

Rozumiem, że nie posiadasz antywirusa, aczkolwiek jego brak nie zwalnia Cię z konieczności dołączenia skanu. Jako, że mamy dosyć późną porę, proszę, aby w ciągu następnych 12h skan się pojawił w wątku. ;) 

Opublikowano
4 minuty temu, KoxowyWoj napisał:

Po wypakowaniu brak pliku Patcher-Vestia.exe i Vestia.exe

wyłacz antywirusa i wypakuj klienta od nowa :)

Opublikowano
13 minut temu, CHINO SWAG napisał:

Gra tu ktoś ? Na stronie pokazuje 0 online ? :/

ok 250-300 osób

17 minut temu, KoxowyWoj napisał:

A nie da rady bez wyłączenia anty wirusa? 

spróbuj dodać te pliki do wyjątków

11 minut temu, Alon. napisał:

kiedy start? bo nie doczytalem

wczoraj(sobota) o 18

Opublikowano
15 godzin temu, Aive napisał:

Rozumiem, że nie posiadasz antywirusa, aczkolwiek jego brak nie zwalnia Cię z konieczności dołączenia skanu. Jako, że mamy dosyć późną porę, proszę, aby w ciągu następnych 12h skan się pojawił w wątku. ;) 

Brak skanu w dalszym ciągu, zamykam. Jeśli pojawi się w końcu chęć dodania skanu, zapraszam na PW do kogoś z moderacji działu.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...