Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywracanie ID na teamspeak

irreplaceable

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, robiąc porządek z ID niechcący usunęłam swoje, którego używam od dobrych kilku lat. Czy jest możliwość wrzucenia tego pliczku ini do aktualnej wersji TeamSpeaka? 

Dzięki z góry za pomoc!

Opublikowano

Jest taki program Recovery który przywraca wszystkie usunięte pliki z kosza od czasu zainstalowania komputera. Więc odnalezienie twojego pliku z ID jest możliwe ale trudne do zrobienia. A tak btw zrób konto na myteamspeak z tego co słyszałem tam robi się ID na twoje konto i wtedy nie znika. Ale nigdy tego nie robiłem bo wolę stary styl czyli ID na komputerze 

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
2 godziny temu, muchomor321 napisał:

Jest taki program Recovery który przywraca wszystkie usunięte pliki z kosza od czasu zainstalowania komputera. Więc odnalezienie twojego pliku z ID jest możliwe ale trudne do zrobienia. A tak btw zrób konto na myteamspeak z tego co słyszałem tam robi się ID na twoje konto i wtedy nie znika. Ale nigdy tego nie robiłem bo wolę stary styl czyli ID na komputerze 

Nie o to chodzi. Usunęłam swoje ID z tej zakładki Identities w TeamSpeaku. Mam konto na MyTeamSpeak, ale swoje ID, na którym przesiaduje od kilku ładnych lat na TS'ie zostało przypadkiem usunięte.

Pytam o to, czy mogę je przywrócić jakoś, tak jak wcześniej się dało eksportować i importować.

Opublikowano
39 minut temu, irreplaceable napisał:

Nie o to chodzi. Usunęłam swoje ID z tej zakładki Identities w TeamSpeaku. Mam konto na MyTeamSpeak, ale swoje ID, na którym przesiaduje od kilku ładnych lat na TS'ie zostało przypadkiem usunięte.

Pytam o to, czy mogę je przywrócić jakoś, tak jak wcześniej się dało eksportować i importować.

Nie da się przywrócić. Następnym razem zapisz sobie UID. 

• PGS zmienił(a) tytuł na Przywracanie ID na teamspeak
Opublikowano
1 godzinę temu, irreplaceable napisał:

A jeśli mam UID, to co wtedy?

UID jako co? Jako parenascie znakow typu "2iyI4I1f/VH9KzzApDC2kYFOxrQ="? Jezeli tak to nie zrobisz nic.
Jezeli masz plik to wtedy mozesz zimportowac z tej samej zakładki co go usuwałeś.

mpc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...