Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogólnie o botach

G0DF4TH3R

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim!
Po dość długiej przerwie od metina, a jeszcze dłuższej od globala, postanowiłem wrócić, ale wrócić nie do końca zgodnie z regulaminem. Chciałbym pograć sobie na 1 koncie na czysto, a na drugim ustawić powiedzmy jakiegoś bota. I tu mam pytanie, czy dostając bana za bota, dostanę go też na pierwszym, czystym koncie? Nie wiem czy ten przypięty spis botów jest aktualny, więc zapytam tutaj czy m2bob i kamermod działają jeszcze na globalu? Oraz czy jest jakiś autopickup, który może działać na zasadzie drophacka, gdy oddamy kogoś jeszcze do pt? Jak wygląda teraz proces instalacji cheatów? Metin2 musi być pobrany i odpalany przez klient gameforga czy steam, a może trzeba pobrać już zmodyfikowanego clienta z jakiejś strony? Słyszałem, że na Tasmanii jest dużo botów ale to dlatego, że na innych administracja się bardziej stara lub na innych nie da się cheatować, czy po prostu ten serwer sobie upodobali?

Pozdrawiam.

Miłego dnia :)

Opublikowano

Jeśli zrobisz każde z kont na osobnym mailu, nie powinieneś dostać bana na wszystkich, tylko na tym, na którym używasz bota. M2bob i Kamer jak najbardziej działają. Co do autopickupu - w kamerze jest na pewno, a że m2bob jest nawet lepszy, to tam zapewne też znajdziesz tą funkcję. Nie wiem tylko, jak ona działa - raczej nie korzystam z takich rzeczy, więc to najlepiej sprawdź osobiście. Instalacja jest dosyć prosta i znajduje się na stronie, z której pobierasz moda. Przykładowo kamera po prostu instalujesz w folderze z metinem. Jeśli chodzi o grę z kamerem - łatwiej będzie korzystać z clienta bez steama. Na Tasmanii jest dużo botów, bo jest to najnowszy serwer i bocenie tam bardzo się opłaca, ale na innych serwerach też znajdziesz sporo botów.

• Kubek zmienił(a) tytuł na Ogólnie o botach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...