Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pangeayt2 fishbot

Dance4Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam fishbota na nowy system lowienia, ale niestety nie chce odpalic na tym serwerze, trzeba by go w jakis sposob edytowac, ale nie znam sie na tym, pomoze ktos? 

Opublikowano

Gościu jesteś śmieszny. Eros udostępnił to za darmo tutaj na forum a Ty w bezczelny sposób chcesz brać 30zł za jego prace? Żałosne..

Opublikowano
Dnia 18.08.2017 o 20:30, xGofer napisał:

Gościu jesteś śmieszny. Eros udostępnił to za darmo tutaj na forum a Ty w bezczelny sposób chcesz brać 30zł za jego prace? Żałosne..

mógłbyś mi podesłać link to tego fishbota na PW?

albo udostępnić link na forum?

Opublikowano
10 minut temu, loginziom1 napisał:

mógłbyś mi podesłać link to tego fishbota na PW?

albo udostępnić link na forum?

Pisz pw do mnie jak chcesz

3 minuty temu, DonPyro napisał:

Hehehe To podaj niby ten link ahhaha :D ?

Ty również 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapożyczone z innego forum nie jestem twórca tego cheata. A dla Pana za wyłudzenie hajsu za darmowego bota powinien być ban.

NAZWA CHEATA:

FishBot Pangeayt2 + Bypass(obejscie)

AUTOR CHEATA:

Eros/Equalxxx

ZDJĘCIE/FILM CHEATA:

2aj19bo.jpg

DOWNLOAD:

https://www.sendspace.com/file/hsjqaw

SKAN CHEATA:

https://www.virustot...sis/1502980979/

DODATKOWE INFORMACJE:

Injectować tak jak na zdjęciu i pamietać aby robak był na 1 karcie oraz 1 slocie w eq
Dziala tylko na win 7 i nizej

gg numer

:10968292

• Svope zmienił(a) tytuł na Problem z pangeayt2 fishbot
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Na pangę weszła aktualizacja od EroS'a. Na glador zaś napisal posta, ze potrzebuje postaci do przetestowania fishbota, autor tematu powinien zostać wykastrowany za próbę zarobienia na kogoś pracy, nadal nie wiem czemu nie ma tu interwencji moda przecież to nie blackmarket, a temat jest baitem mającym ściągnąć klientów autorowi.

Opublikowano

Koniec tego dobrego, ten dział nie służy do handlu. Jeśli chcecie zapłacić komuś za zrobienie bota, zapraszam do odpowiedniego działu. Kosz. 

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...