Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neshalie.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

KoYGeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer niczego sobie wejde pograć jeśli dzisiaj odpalicie go :)

Cytat

"Pamiętamy bohaterów, ale to legendy nigdy nie umierają. Idź za głosem serca, a nie popełnisz błędu" - Amatorzy sportu (1993)

Opublikowano
36 minut temu, harnaś napisał:

koyger wracaj do atakowania stron darmowymi stresserami 

Ja tam się w takie rzeczy nie bawię

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Serwer nawet spoko, ale drugi raz mi się zaczynać już nie chce. Powodzenia.

Opublikowano

Serwer wydaje się w porządku, ale mam wrażenie, że gra bardzo mało ludzi. Niestety długiej przyszłości nie wróżę i nie widzę sensu w dalszej grze, a szkoda.

Opublikowano
34 minuty temu, MrSnoopY napisał:

Brak słów zero informacji od administracji.. A i strona i forum nie działają (są wyłączone)...

Zostaw top1 technika koygera i top1 gm'a hydro oni robia najlepsze privki xD

Opublikowano

ten serwer to z grubsza wielkie nieporozumienie wczoraj jeden z tych nieogarów najwyraźniej widząc upadek tego dziwnego tworu bawił się włączając i wyłączając eventy zupełnie jak mały szczeniak który znudzony bawi się swoim ogonem a dziś tak jak wyżej chujki całkiem z dupy wyłączyli stronę , wyłączyli forum oraz serwer wydoili pewnie pare osób na IS'a i nawet pierdolcie sie nie napisali. Moim zdaniem takich twórców serwerów to forum nie powiinno tolerować ani publikowac ich prezentacji to jawna kpina takie podejście do graczy nie wspomnę że sam zacząłem grać poprzez mylnie wprowadzony prefix że serwer jest w jakimś stopniu Easy tak więc totalne dno i pare metrów szamba 

• Kubek zmienił(a) tytuł na Neshalie.pl [Dedyk] [Easy/Medium]
Opublikowano

9. Prezentacje serwerów, które nie działają (strona/gra) będą zamykane i przenoszone do działu "Archiwum Prezentacji Serwerów".

Strona serwera nie działa, zamykam.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...