Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya.pl [Dedyk] [Easy] [Rework] [International]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2089207.jpeg

Witamy serdecznie w oficjalnej prezentacji serwera Kaguya!

Przez kilka ostatnich miesięcy odbywały się szerokiej skali prace nad serwerem, które spowodowały, że Kaguya przeszła dość znaczną metamorfozę!

Od samego początku rozgrywki zostały wprowadzone przeróżne zmiany, dzięki którym serwer nabierze teraz całkowicie nowego klimatu.

Zapraszamy Was gorąco do zapoznania się z prezentacją.

~Team Kaguya.pl

2085941.jpeg

Projekt Kaguya wystartuje 11 sierpnia 2017 roku (w piątek) o godzinie 18:00

2085949.jpeg

2089343.jpeg

http://forum.kaguya.pl/index.php?/topic/708-prezentacja-serwera-pl/#entry4642

2086729.jpeg

http://kaguya.pl/

2086730.jpeg

http://forum.kaguya.pl/

2093049.jpeg

http://www.kaguya.pl/download

2093050.jpeg

http://www.bankfotek.pl/image/2093052.jpeg

2086732.jpeg

https://www.facebook.com/KaguyaPL/

2086451.jpeg

2086737.jpeg

2089341.jpeg

2086738.jpeg

2089340.jpeg

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z pierwotnej Kagui została chyba tylko wyjebana oprawa graficzna i sponsor jeśli dobrze pamiętam. Ogólnie to fajnie to wygląda, ale czy wytrzyma dłużej niż pierwowzór?

Opublikowano

Naćkane tego wszystkiego, serwer easy, a się będzie trzeba pierdolić 2 miesiace by wszystkie dodatki mieć. Do tego nie wróżę by zagraniczni w to grali. ale powodzenia

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Jak dla mnie to po miesiącu nie będzie po tym szajsie śladu :D A jeśli chodzi o "international" to z zagranicy tylko imigranci wpadną... pośmiać się z debilizmu "polaczków" nie potrafiących normalnego serwera postawić. Bo wątpię że ktokolwiek się takim badziewiem zainteresuje. 

Bazy danych podjebane od kogoś bo rozsyłają spam na maile i myślą ze jest fajnie. Pomijając że dostaje spam na skrzynki które z żadną kaguyą nic nigdy wspólnego nie miały ani nawet z serwerami tych pajaców. 

Nie dziwię się że dział opustoszał z ludzi jak i z serwerów. Takich pseudo reworkowych i gównianych twórców trzeba w końcu wytępić jak bojowników isis bombami... inaczej gówno będzie nas zalewać ciągle i ciągle. 

Nie polecam - swoją drogą zastanawiam się kto będzie na tyle uposledzony żeby tu grać.... Syf i tyle a nie serwer. 

P.S swoją drogą zastanawiam się ile wirusów tym razem Asek nam sprezentuje w kliencie... :P 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
10 godzin temu, Addιcted† napisał:

Nie wiem czy to w kuchni mama przepaliła te kotelty czy to jednak na mpcforum tak nimi j*bie :D

tak to na mpcforum tak jebie. 

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Do mnie serwer nie trafia, nie ma tu nic co zachęciłoby mnie do gry. Plus za wejście z wersją dla graczy zagranicznych, aczkolwiek mam wrażenie, że nie będzie ich wielu. Życzę powodzenia przy projekcie i oby postał dłużej niż miesiąc. (;

Opublikowano
44 minuty temu, Jarexs™ napisał:

Patcher zostanie udostępniony przed startem

NIE POLECAM TEGO SYFU I SPIERDALAĆ MI Z TYM Z FORUM ALE NATYCHMIAST. KOLEŚ DO ROBOTY SIĘ WEŹ A NIE NA UTRZYMANIU MAMUSI I SERWERY STAWIASZ PO RAZ SETNE BO DO ROBOTY SIĘ NIE CHCE. SYF NIC CIEKAWEGO NIE ZAGRAM I OCZYWIŚCIE NIE POLECAM. ŻEGNAM !!!! :sex:

Opublikowano

Ale tu ludzie są poje bani. Są nowości to płacz że za dużo tego za długo będzie się grało za dużo czasu trzeba, nie ma nowości to płacz że nuda nie ma co robić serwer na miesiąc po ch uj wbijać... Ku rwa ludzie pierd olnijcie się w łeb bo baba z okresem tak się nie zachowuje, czysty debilizm z waszej strony.

Opublikowano

Widzieliście ceny? Żeby mieć drop i exp przez miesiąc, trzeba wydać 120zł :D

Oni te ceny pod Euro(Niemcy) i Funty(Wielka Brytania) ustawili, ale nie pomyśleli, że 30 Euro dla Niemca to nic, a 120zł dla Polaka to sporo(jak na wydatek na prywatny serwer). To 2 krotna przebitka względem innych serwerów, albo nawet większa. Jeśli ceny się nie zmienią, pewnie nikt na tym nie zagra.

Opublikowano
1 godzinę temu, AchTenAndy :) napisał:

NIE POLECAM TEGO SYFU I SPIERDALAĆ MI Z TYM Z FORUM ALE NATYCHMIAST. KOLEŚ DO ROBOTY SIĘ WEŹ A NIE NA UTRZYMANIU MAMUSI I SERWERY STAWIASZ PO RAZ SETNE BO DO ROBOTY SIĘ NIE CHCE. SYF NIC CIEKAWEGO NIE ZAGRAM I OCZYWIŚCIE NIE POLECAM. ŻEGNAM !!!! :sex:

Zacytowałeś mój post, więc sądzę, że skierowałeś te słowa prosto do mnie. Nie rozumiem Twojej wypowiedzi, ponieważ serwera jeszcze nigdy żadnego nie postawiłem, a wcześniej (kilka lat temu) mogłeś mnie spotkać na niektórych serwerach tylko jako GM. Więc proszę nie spamować w temacie i wygadywać podobnych bzdur. Pozdrawiam

51 minut temu, boooom123 napisał:

Widzieliście ceny? Żeby mieć drop i exp przez miesiąc, trzeba wydać 120zł :D

Oni te ceny pod Euro(Niemcy) i Funty(Wielka Brytania) ustawili, ale nie pomyśleli, że 30 Euro dla Niemca to nic, a 120zł dla Polaka to sporo(jak na wydatek na prywatny serwer). To 2 krotna przebitka względem innych serwerów, albo nawet większa. Jeśli ceny się nie zmienią, pewnie nikt na tym nie zagra.

Zakładka VIP przez przypadek nie została wyłączona. Kwota była losowo dobra w celach testowych, więc proszę się tym nie kierować, a tak kosmicznej ceny na pewno nie będzie ;) 

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano
2 godziny temu, AchTenAndy :) napisał:

A ty typie coś wgl polecasz? xD

bo od pewnego czasu to ty wszystko hejtujesz :/ 

Opublikowano
35 minut temu, ReIz napisał:

A ty typie coś wgl polecasz? xD

bo od pewnego czasu to ty wszystko hejtujesz :/ 

Bo typie tylko hejt pozostaje - nie ma czego polecać jak debile stawiają gówno za gównem więc jak chcesz lizać dupska "pseudo twórcom serwerów" to wypad na ich fora. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
22 minuty temu, Dusher napisał:

Bo typie tylko hejt pozostaje - nie ma czego polecać jak debile stawiają gówno za gównem więc jak chcesz lizać dupska "pseudo twórcom serwerów" to wypad na ich fora. 

To typowo polskie- ocenić zanim się spróbuje. Tragedia, przecież to umysłowe kalectwo. Takim jak ty pozostaje sfrustrowany hejt, ale moim zdaniem bardziej przyda się lekarz.

Opublikowano
3 godziny temu, AchTenAndy :) napisał:

xDDDDDDDDD

polecam, good luck asek :)) 

Opublikowano
4 minuty temu, boooom123 napisał:

To typowo polskie- ocenić zanim się spróbuje. Tragedia, przecież to umysłowe kalectwo. Takim jak ty pozostaje sfrustrowany hejt, ale moim zdaniem bardziej przyda się lekarz.

Może lekarz dla ciebie - nie trzeba grać na gównie żeby go ocenić - wystarczy prezentacja i świadomość kto w gównie palce macza. Więc Polaczku spierdzielaj do nory. Jak napisałem jak chcesz lizać dupy - rób to na forum serwera. 

Asek już raz , nie kilka razy pokazał na co go stać maczając palce w serwerach. Tutaj po samej prezentacji można stwierdzić że będzie gówno nic więcej. Jak napisałem wyżej - ciekawe czy tym razem wirusy w kliencie i formaty czekają ludzi jak po jego którymś tam "debiucie". 

Swoją drogą POLACZKU nie tykam gówna skoro gównem pachnie i zajeżdża. 

7812818616.png

Opublikowano
8 minut temu, Dusher napisał:

Może lekarz dla ciebie - nie trzeba grać na gównie żeby go ocenić - wystarczy prezentacja i świadomość kto w gównie palce macza. Więc Polaczku spierdzielaj do nory. Jak napisałem jak chcesz lizać dupy - rób to na forum serwera. 

Asek już raz , nie kilka razy pokazał na co go stać maczając palce w serwerach. Tutaj po samej prezentacji można stwierdzić że będzie gówno nic więcej. Jak napisałem wyżej - ciekawe czy tym razem wirusy w kliencie i formaty czekają ludzi jak po jego którymś tam "debiucie". 

Swoją drogą POLACZKU nie tykam gówna skoro gównem pachnie i zajeżdża. 

Nawet nie próbuje z tobą dyskutować, bo jesteś typową amebą umysłową. Każdy może mieć SWOJE własne zdanie, a to, że jest inne niż twoje, musisz przeboleć. To nie Korea Płn. frajerze

Tak btw. masz jakiś kompleks, bo co chwile stosujesz słowo "gówno". Karmią cie nim? 

Co do tematu- ani nie polecam, ani nie odradzam, Dusher czytaj pajacu do końca, zobaczysz, że nikomu dupy nie liżę, bo po co? Nawet nie wiem czy tu zagram.

Musisz mieć smutne życie, hejtować każdy temat z metinem związany. Przykre i to cholernie. Na kolejne ułomne twoje posty już nie odpowiadam, bo nie ma komu

Opublikowano
1 godzinę temu, Dusher napisał:

XDD

A gdzie ja tu lize dupe?  Bo jak dla ciebie lizaniem dupy jest spytanie się kolesia czemu hejtuje wszystko,  nawet te dobre serwerki to jesteś amebą poprostu

Opublikowano

Tak jakbym przewidział gówno... i poczuł ten smród... ktoś ma teraz niezłą sraczkę kappa...

NifKbmXrRiCRyLMfwyvOEw.png

Wystarczyła mi prezentacja. Coś się znowu jebnie, zwiną się, zgarną hajs i papa. 

Gówniany serwer który nawet wystartować nie potrafił. Nie polecam bo kurwa mogę i zaden cieć - polaczek mi nie zabroni. Ekipa + prezka = opinia o serwie w 90% trafna. Nic dodać nic ujać :D 

EDIT.

DO tego w dzisiejszych czasach nie zrobić "czystego" pliku to już jest patologia :D Jak to u Aska - syf goni syf jesli o serwery chodzi. A pierdolenie " przy pakowaniu coś tam... " kiedy sam pacher jest napchany gównem to powodzenia :D

https://www.virustotal.com/#/file/27f2857bf9e1b3750c70e511d9e993aace91ae7263ae2f605dfce3b427a9a98e/detection

Win32/Heur, or Win32 Heur, is a virus that infects computers through corrupt media files, spam emails and illegitimate file sharing applications. The Win32/Heur virus often creates a fake anti-virus program that pops up on your computer and notifies you that your computer is infected. The Win32/Heur virus also can download additional viruses, slow your computer, redirect your Internet browser, and even cause your computer to crash.

Współczuję. Znowu to samo co było kiedyś na serwerze Aska :)

7812818616.png

Opublikowano

To server Aska? xD I to "international"? Przeciez to nie ma prawa stac...

Btw - ile online, bo cos mi sie wydaje ze szalu nie zrobilo?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...