Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaguya.pl [Dedyk] [Easy] [Rework] [International]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
1 godzinę temu, p4w6i napisał:

Od razu międzynarodowo?? Wstyd będzie na takiej arenie od razu polegnąć :D

Jeszcze z takim syfem w kliencie. Aż dziw bierze że ludzie tego nie sprawdzają i nie boją się - za chwile będzie płacz że formaty trzeba robić... kappa :D Swoją drogą... międzynarodowa scena wpadła na serwer... moze ze 150-200 luda którzy nie boją się syfu w kliencie jest... :P A już kilku napisało że format ich czeka :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano
6 godzin temu, AchTenAndy :) napisał:

ile ludzi online proszę o ss z m1 ch1 ?

Jak gra tu ze 200-300 luda to będzie dobrze :D A o "międzynarodowości" można pomarzyć :D Chyba że masz na myśli Aska - araba który siedzi w hidżabie i się chowa przed światem :D 

Nawet na liczniku masz ledwo 100 sklepów online na cały serwer xD

Edit - nawet niemcy na zagranicznych forach ich cisną że mają wirusy w kliencie i pacherze - więc nie tylko ja to znalazłem kappa... Asek i jego wirusowe serwery :D 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Coś musiało być na rzeczy skoro usunęli pachera ze strony pobierania :D Niezła beka z nich - jeszcze zajebali game guarda i wpakowali go do klienta - chyba się komuś kompletnie w główkach popieprzyło :)

A żeby było zabawnie chwalą się... 5000 tysiącami ludzi gdzie może jest 1/10 albo nawet 1/20 z tego wszystkiego :D 

7812818616.png

Opublikowano
7 godzin temu, Dusher napisał:

Coś musiało być na rzeczy skoro usunęli pachera ze strony pobierania :D Niezła beka z nich - jeszcze zajebali game guarda i wpakowali go do klienta - chyba się komuś kompletnie w główkach popieprzyło :)

A żeby było zabawnie chwalą się... 5000 tysiącami ludzi gdzie może jest 1/10 albo nawet 1/20 z tego wszystkiego :D 

Patcher był dodany na starcie, ponieważ nie było go w oficjalnym cliencie, a był wymagany do uruchomienia gry. Dzisiaj wszystko spakowałem i udostępniłem aktualnego clienta, który nie wymaga pobierania jakiś dodatkowych plików.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano
Dnia 13.08.2017 o 17:30, Jarexs™ napisał:

Patcher był dodany na starcie, ponieważ nie było go w oficjalnym cliencie, a był wymagany do uruchomienia gry. Dzisiaj wszystko spakowałem i udostępniłem aktualnego clienta, który nie wymaga pobierania jakiś dodatkowych plików.

Szkoda tylko że pacher "w kliencie" dalej zasyfiony gównem - tak to jest jak idiota chce natrzepać hajsu ile wlezie . 

Dnia 13.08.2017 o 22:10, charlie120 napisał:

Chcecie reputacje zepsuć na zagranicznym rynku tym "czymś" ?

A da się jeszcze bardziej ?? Oni nie mają i nie będą mieli reputacji nigdy , nawet w San Escobar, a polska scena i tak uboga więc cięzko będzie ją jeszcze bardziej popsuć xD 

7812818616.png

Opublikowano
23 godziny temu, Dusher napisał:

Szkoda tylko że pacher "w kliencie" dalej zasyfiony gównem - tak to jest jak idiota chce natrzepać hajsu ile wlezie . 

A da się jeszcze bardziej ?? Oni nie mają i nie będą mieli reputacji nigdy , nawet w San Escobar, a polska scena i tak uboga więc cięzko będzie ją jeszcze bardziej popsuć xD 

Polska scena nie jest uboga,

tylko ludzie którzy tworzyli przyzwoite projekty zrezygnowali z tworzenia takowych.

Wystarcza że wystartuje 5 chujowych serwerów a ludzie lecą jak muchy do gówna.

Opublikowano

rzeczywiście dużo zmienione kotlety w stylu surka grając na poprzednich dwóch nie dam trzeciej szansy balans rozjebany i bugów pełno kto tam zdobył maxa ten wie a te ludzie z za granicy to polaczki tylko w chuja was robią xdd

image.png
  • Kubek zmienił(a) tytuł na Kaguya.pl [Dedyk] [Easy] [Rework]
  • Aive zablokował(a) ten temat
  • Calme odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Serwer z piewszego punktu widzenia zapowiadał się dobrze, graliśmy z ekipą praktycznie od startu każdy był zadowolony z gry. Jednak pewnego dnia jedna z administratorek po przegranym pvp pobiegła z płaczem do głównego administratora czyt. właściciela serwera że bugujemy hp i za dużo bijemy. Asek jako jej pupilek odrazu zabrał się do dzieła wbił nam na konta zmienił nam hasła i nie dał wejść na konto, czekaliśmy na niego na tsie i pisaliśmy żeby zszedł do nas, jednak on miał na to ... Po 2 godzinach czekania w 15 osób łaskawie zeszedł do nas na kanał, gdy powiedzieliśmy mu prawde (około 3-4 osób) zbanował całą gildie. Ogólnie nie polecam serwera.

Opublikowano

Serwer to jeden wielki zbugowany syf i administracja która nie umie wgrać hwanga... W każdym miejscu fishboty a admini nic sobie z tego nie robią. Do tego Ada (Arshia) która dostaje itemy/isa od Aska i pluje się że niby tak nie było...  A jak nie masz mikrofonu na tsie to lepiej nie wchodź bo asek ci bana wpierd*li. 

Opublikowano
2 minuty temu, Ishnu7 napisał:

Serwer to jeden wielki zbugowany syf i administracja która nie umie wgrać hwanga... W każdym miejscu fishboty a admini nic sobie z tego nie robią. Do tego Ada która dostaje itemy/isa od Aska i pluje się że niby tak nie było...  A jak nie masz mikrofonu na tsie to lepiej nie wchodź bo asek ci bana wpierd*li. 

Ada czyli Arshia etc od Bomba z Pangeya - bo na jego serwerach tez siedzi :D 

Ja to gówno wywaliłem po tym jak przeskanowałem pachera w virus total :D 

7812818616.png

Opublikowano

Nie polecam - ze względu na administrację, banują za nic, a raczej za spuszczenie łomotu dla "pani" Arshia, zamiast zająć się botami. Jeśli już zamierzacie tam grać to radzę, nie brać pvp z niektórymi osobami, bo są pod ochroną - a szczególnie Arshia, bo się pożegnacie z kontem na serwerze - ban stały za nic, bez możliwości odwołania

Opublikowano

Przywracam, osoba zamykająca temat chyba pijana lub niespełna rozumu, sorka.

• Gość odblokował(a) ten temat
Opublikowano
23 godziny temu, MoHa15 napisał:

No i jak sie international trzyma, ile online?
Duzo ludzi z zagranicy?

Z zagranicy 10 osób na krzyż xD

Opublikowano

Nigdy nie byłam faworyzowana na serwerze Kaguya.
Nikt z tej patologicznej gildii 16-sto latków nie umiał mnie położyć i nagle płacz, że "navi", typowe.
ipHarder sam do mnie powiedziałeś "ZBUGOWAŁEM HP", mając w gildii kogoś z Administracji spodziewaliście się, że będziecie mogli rozmawiać przy mnie o bugach i je stosować?
Nikt z was nie dostał bana za to, a i tak macie problem.
Skoro było podejrzenie bugowania HP, o którym sam mi powiedziałeś to chyba logiczne, że Administrator sprawdzi? Czy dla ciebie nie?
W samym regulaminie masz, że Administrator ma prawo wejść na konto użytkownika, jest to jego własność. 
Rozpowiadanie wszędzie, że przegrałam PvP, że navi, że faworka, że różnica 15k HP jest tylko kłamstwami i oszczerstwami, ale czego spodziewać się po bandzie płaczków.
Wchodzisz na Team Speak'a "Ile macie lat?" chórem dostajesz "15", "16". 

Oczywiście serwer polecam, toż Archangels odeszło :D

Opublikowano

i tak lepsza poki co xanthia bo aska serwer sa spi3rdolone i na miesiac jak np. sayia xD  pod koniec wrzesnia juz nie bedzie tego serwa wiec po co zaczynac ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...