Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL gra na haxach Tasmania

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, wrocilem na tasmanie gram od nowa a tam mega zaskoczenie pelno wszędzie botów chodzą nawet i metki zbijają / ksują ...  Kiedyś też były ale teraz to już przesada ... :D 

co myslicie o grze na haxach z IS'em ? mowa o haxach typu pelerynki nie odpychanie z konia duza szansa na wylapanie bana ? 

Opublikowano

Nie powinno Cię to dziwić, tasmania jest znana głównie z ilości botów na niej. Co myślę? Szansa jest, w końcu co jakiś czas banują boty. Odpuściłabym sobie na Twoim miejscu granie ze wspomagaczami na koncie, na którym masz wartościowe rzeczy, no chyba, że będziesz robił to umiejętnie.

Opublikowano

myslalem ze kompletnie maja juz wywalone bo botów masakrycznie duzo jest co spot to boty ciezko o metka bo wszystko boty zbijają, no ale skoro banują od czasu do czasu to lepiej nie probować :D 

Opublikowano

Bo ogólnie albo trochę mają to gdzieś, albo po prostu nie radzą sobie z taką ilością botów, ale co jakiś czas banują. Lepiej nie ryzykuj na koncie z IS'em.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że boty potrafią wbić 40/50 lv z rangami typu Rycerski, szansę na to, że złapią Ciebie są znikome. Może nie ładuj w tego isa jakoś "dużo" na wszelki wypadek, ale rękawica, wierzchowiec czy PD są spoko opcją. Sam tak grałem - 47lv.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
44 minuty temu, wikygame napisał:

masz jakieś haksy, które działają i nie wyrzuca?:D możesz grać z isem, poszukaj na yt kanał gracza "arbus" ;d

Może cie wyrzuca przez speed hacka lub tego konika ? ;) 

Biorąc pod uwagę fakt, że boty potrafią wbić 40/50 lv z rangami typu Rycerski, szansę na to, że złapią Ciebie są znikome. Może nie ładuj w tego isa jakoś "dużo" na wszelki wypadek, ale rękawica, wierzchowiec czy PD są spoko opcją. Sam tak grałem - 47lv.

na 47 poleciał banik ? czy skonczyles 

Opublikowano

Próbowałem to wyłączać, mimo wszystko wyrzuca. Chciałem bez haxów, ale jak zobaczyłem co się na tej tasmanii dzieje to tam bez haxów chyba się nie da.

Opublikowano
10 minut temu, BialyOrzel napisał:

Może cie wyrzuca przez speed hacka lub tego konika ? ;) 

na 47 poleciał banik ? czy skonczyles 

Nie poleciał, po prostu mi się znudziło, wolę tworzyć serwery niż na nich grać.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Pograsz na modach i za parę dni dostaniesz bana,choć ze GM jest rzadko to i tak możesz dostać bana.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Trzeba grać na haxach z umiarem i ostrożnością. A szansa na bana zawsze jest jak gra się nieuczciwie. Lepiej zagrać na innym serwerze, ale to moje zdanie

Opublikowano

Raczej bana tam nie wyłapiesz. Podziwiam to, że tam chcesz grać.

Opublikowano
Dnia 2.09.2017 o 17:53, Vacf napisał:

Raczej bana tam nie wyłapiesz. Podziwiam to, że tam chcesz grać.

No co ty mie powiesz. GM maja wyj3bane ale do supportu gracze to pierwsi doniosą. Tak ja zarwałem 1 bana w życiu.

Opublikowano
Dnia 10.08.2017 o 15:48, Aive napisał:

Bo ogólnie albo trochę mają to gdzieś, albo po prostu nie radzą sobie z taką ilością botów, ale co jakiś czas banują. Lepiej nie ryzykuj na koncie z IS'em.

Na plu co zaobserwowałem jest bardzo ale to bardzo zjebany system banowania , GM który biega i szuka botów zanim go zbanuje musi osobę dokładnie zweryfikować co zajmuje nie raz 20 min , wiem bo mialem juz z 10 przypadków gdzie mnie banowali dopiero po okolo 30 min... od pokazania się koło mnie GM-a , na plus powinno być jak na innych privach GM widzi bot jeb 5sec i perm anie 1 bota 30 min banować tosz to po 5 takich botach odechciewa się szukać tych botów , między innymi dlatego tego ścierwa tyle biega ;D.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 15.09.2017 o 22:02, wilczek0523 napisał:

Na plu co zaobserwowałem jest bardzo ale to bardzo zjebany system banowania , GM który biega i szuka botów zanim go zbanuje musi osobę dokładnie zweryfikować co zajmuje nie raz 20 min , wiem bo mialem juz z 10 przypadków gdzie mnie banowali dopiero po okolo 30 min... od pokazania się koło mnie GM-a , na plus powinno być jak na innych privach GM widzi bot jeb 5sec i perm anie 1 bota 30 min banować tosz to po 5 takich botach odechciewa się szukać tych botów , między innymi dlatego tego ścierwa tyle biega ;D.

na którym serwerze jest najmniej botow>? Tortuga nadal najlepsza?

xD

Opublikowano
5 godzin temu, TheThunder napisał:

na którym serwerze jest najmniej botow>? Tortuga nadal najlepsza?

Na Tortudze jest stosunkowo mało botów, zwłaszcza porównując do tego co było gdy zaczynałam tam grę.

Opublikowano
Dnia 1.10.2017 o 21:37, Aive napisał:

Na Tortudze jest stosunkowo mało botów, zwłaszcza porównując do tego co było gdy zaczynałam tam grę.

Mało graczy, mało botów...

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...