Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4Pancernych.pl - Nowy teamspeak dla znajomych

RazorMeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, ɴoɴαмe napisał:

Czemu screen "podglądu" teamspeaka jest zrobiony na innym tsie.

Zrobione było u mnie na 2 ts3, bo grafika była robiona w nocy.

Opublikowano
1 minutę temu, RazorMeister napisał:

Zrobione było u mnie na 2 ts3, bo grafika była robiona w nocy.

To nie jest żadne tłumaczenie. To jest tak jak bym poszedł sobie na pol-speak'a i zrobił screena z ich teamspeak'a.

fPdC8vF.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie kolejny serwer który nie jest wart uwagi.

Po pierwsze: dla rangi gildyjnej wyższy Talk Power, po co to komu powiedzcie mi, od tego są chyba rangi specjalne oraz chodzenie po kanałach administracyjnych to troche bez sensu ;)

Wygląd serwera nie powala i nie jest za ładny.

"Stoimy na netspeaku aby zapewnić najlepszą stabilność w polsce" wątpię że wam się to uda ;) Wszystko jest mój drogi do "wyjeb**ia".

Sinusbot na cracku pewnie. A głównym minusem jak dla mnie jest X-Bot który nigdy mi się nie przypodobał oraz zawsze coś nie działało.

Ocenka: 4/10 :)

Miłej nocy.

Opublikowano

Głównym minusem XBot? Wybacz, ale się nie zgodzę. To, że nie przypadł Ci do gustu to Twoja sprawa, ale 'zawsze cos nie działało' wytłumacz proszę gdzie nie działało jak nawet nie miałeś styczności z wersją premium bo jakoś nie pamiętam żebym ja tb sprzedawał.

Opublikowano
5 godzin temu, RazorMeister napisał:

Głównym minusem XBot? Wybacz, ale się nie zgodzę. To, że nie przypadł Ci do gustu to Twoja sprawa, ale 'zawsze cos nie działało' wytłumacz proszę gdzie nie działało jak nawet nie miałeś styczności z wersją premium bo jakoś nie pamiętam żebym ja tb sprzedawał.

Nie muszę od ciebie kupować "Zje**nego xbota" żeby go posiadać. Wystarczy jeśli ktoś kto wykupił od ciebie mi go użyczył aby go podłączyć oraz konfigurować. Nie mam zamiaru z Tobą prowadzić kłótni bo to trochę dziecinne. Każdy ma prawo do swojego zdania więc ja mówię że ten bot jest shitem. Żegnam piesku.

Opublikowano
1 godzinę temu, !х5rnι napisał:

Nie muszę od ciebie kupować "Zje**nego xbota" żeby go posiadać. Wystarczy jeśli ktoś kto wykupił od ciebie mi go użyczył aby go podłączyć oraz konfigurować. Nie mam zamiaru z Tobą prowadzić kłótni bo to trochę dziecinne. Każdy ma prawo do swojego zdania więc ja mówię że ten bot jest shitem. Żegnam piesku.

Niech Pan pamięta, że nie jesteśmy na TY oraz, że tylko wersja ode mnie taka zakodowana i na licencję jest pełno prawną wersją XBota a nie kupiona u jakiegoś typa co może twierdzi, że ją rozkodował a wziął sobie darmową wersję i nazwał jako Premium i tak ją sprzedaje. Zakończę tę gównoburzę i zachowam chociaż trochę kultury, której najwidoczniej Panu brakuje ;) Pozdrawiam ~RazorMeister

Opublikowano
23 minuty temu, RazorMeister napisał:

Niech Pan pamięta, że nie jesteśmy na TY oraz, że tylko wersja ode mnie taka zakodowana i na licencję jest pełno prawną wersją XBota a nie kupiona u jakiegoś typa co może twierdzi, że ją rozkodował a wziął sobie darmową wersję i nazwał jako Premium i tak ją sprzedaje. Zakończę tę gównoburzę i zachowam chociaż trochę kultury, której najwidoczniej Panu brakuje ;) Pozdrawiam ~RazorMeister

Kultury mam wystarczająco ale to to nie temat o nas tylko o zjebanym xbocie ;)

Nic nie rozkodował. Wykupionego ma u ciebie taka osoba xbota, i poprostu chciał abym mu skonfigurował i podpiął. Więc nie rozmieszaj mnie mały. Papa :3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...